TV Center

مژده به دوستداران "سفر در زمان".
امروز قسمت اول سریال "The Time Traveler's Wife" منتشر شده و زیرنویسش هم در دسترسه...
این سریال محصول HBO هست و از روی فیلمی به همین نام ساخته شده که احتمالا علاقه مندان به این ژانر دیده باشنش یا اسمش رو شنیده باشن.
من که خودم فیلمش رو ندیدم...یه فیلم دیگه بنام "About Time" که مثل همین فیلم درام عاشقانه بود رو از نیمه دراپ کردم چون در مقایسه با فیلم های دیگه ی سفر در زمان که عمدتا هیجانی و معمایی بودن، از جذابیت کافی برخوردار نبود. واسه همین دیگه سمت فیلمش نرفتم.
امروز توی سایت های دانلود که میگشتم چشمم خورد به این سریال...منم همیشه اولویتم واسه تماشا نسخه جدیدتره، تایم خالی هم مزید بر علت شد که دانلودش کنم...
الان که دیدمش باید بگم بسیار جذاب و دلنشین بود و امیدوارم در ادامه ازینکه فیلمش رو اول ندیدم پشیمون نشم :D
واسه الانم فکر کنم زوده که بگم "آب دستتونه بزارین زمین و این سریال رو ببینین!" :D

آخرین ویرایش:
لغو سریال Mindhunter بزرگترین جنایت نتفلیکس بود. اندرو دومینیک، یکی از کارگردانان سریال گفته که فصل سوم بزرگترین داستان رو داشته و تکمیل کننده دو فصل قبل بوده و همه منتظر آن بودند. متاسفانه در حال حاضر قصد برگرداندن این درام جنایی و ساخت فصل سوم آن وجود ندارد.

حاج شیخ جواد دیوید زسلاو، مدیر وارنر/دیسکاوری در حال درو کردن سریال های کانال گوتی ساز WC...ببخشید CW است؛ سریال Riverdale با فصل ۷م به پایان راه خود میرسد!

این مدیر کربلایی اخیرا با دستان مبارکشان سریال های زیر را با خاک یکسان کرد:

Legends of Tomorrow
Batwoman
Naomi
Charmed
Roswell
New Mexico
In The Dark
4400
Legacies
Dynasty

این فصل جدید آتلانتا چقدر ضعیفه !!
ضعیف که چه عرض کنم، حال بهم زنه. گلاور داره به ایگوی گنده‌ش می‌بازه. اون از مصاحبه‌ها و لحن بالا به پایین و احمقانه‌ش، اینم از سریالش که با تمام قوا رفته تو دیوار.

• Like
Reactions: *CATALAN*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or