kourooshkabir25
کاربر سایت
View attachment 254674
تنها نکته مثبت تریلر
View attachment 254674
تنها نکته مثبت تریلر
این سریال هیلو یک ننگی هست برای بشریت که در تاریخ ماندگار می شه این ننگ
جالبه یکی از پر مخاطب ترین سریال های Paramount+ هم بوده و بسیار ازش راضی بودن مدیرانش.
من سریال ندیدم داشتم خبر های امروز رو میخوندم اینو دیدم
من. دیگه حرفی ندارم قشنگ فرنچایز رو نابود کردن
واقعا نمیدونم چی بگم فقط
توی اسپویلر میزارم شاید بعضی از دوستان بخوان این سریال زباله رو ببینن (قصدم فقط سریال هست وگرنه فرنچایز فوق العاده هست)
امکانش هست بفرستین ببینم چی گفتن؟؟خدایا این قسمت هیلو سم خالص بود... نظرم هم دقیقا مثل توییت محمد طالبیان تو توییتشه ...لپ کلام رو ارائه دادن!!!!
چرا این مطلب من رو یاد دانشمندای ژاپنی میاندازه که هر سال خواص جدیدی از روزه کشف میکنن؟ هواداری به اسم «دکتر» مگی پارک؟ یکم سفارشی بنظر نمیاد؟اولین واکنشها به سریال The Lord of the Rings: «غیرقابلوصف» با نویسندگانی «از خود ما»
یکی از کاربران توییتر مینویسد: «هفته گذشته، سازندگان سریال «ارباب حلقهها» من را دعوت کردند تا به همراه گروهی دیگر دوستداران تالکین در اینترنت بخشهایی از پیشنمایش «حلقههای قدرت» را ببینیم و با نویسندگان ملاقات کنیم.» این کاربر اضافه میکند: «باید بگویم: پس از ملاقات با آنها، احساس میکنم که سریال به افراد بسیار قابلاعتمادی سپرده شده. سازندگان این سریال تالکین را میشناسند و میفهمند و کاملاً به آن علاقهمندند.» این هوادار ادعا میکند که «دانش نویسندگان از «سرزمین میانه از دورترین انتظارات من فراتر» رفته است.
هوادار دیگری به نام «دکتر مگی پارک» در مورد نویسندگان میگوید: «دانش و اشتیاق آنها باعث شد احساس کنم یکی از خود ما هستند، درکش میکنند. بسیار خوشبین هستم!»
کاربری دیگر اضافه میکند: «از آنچه دیدهایم بسیار راضی هستیم.» در حالی که بیننده دیگر سریال میگوید آن دسته از افرادی که در مورد سریال نگرانند باید «نگرانیهای خود را کنار بگذارند.» این کاربر اضافه میکند: «ما، به عنوان هوادار تالکین، به افراد قابلاعتمادی سپرده شدهایم! بسیار مشتاقم که بخشهای بیشتری از سریال را ببینم – قابل وصف نیست.»
منبع 30نما
من اینا رو خوندم، هزار برابر نگران شدم.اولین واکنشها به سریال The Lord of the Rings: «غیرقابلوصف» با نویسندگانی «از خود ما»
یکی از کاربران توییتر مینویسد: «هفته گذشته، سازندگان سریال «ارباب حلقهها» من را دعوت کردند تا به همراه گروهی دیگر دوستداران تالکین در اینترنت بخشهایی از پیشنمایش «حلقههای قدرت» را ببینیم و با نویسندگان ملاقات کنیم.» این کاربر اضافه میکند: «باید بگویم: پس از ملاقات با آنها، احساس میکنم که سریال به افراد بسیار قابلاعتمادی سپرده شده. سازندگان این سریال تالکین را میشناسند و میفهمند و کاملاً به آن علاقهمندند.» این هوادار ادعا میکند که «دانش نویسندگان از «سرزمین میانه از دورترین انتظارات من فراتر» رفته است.
هوادار دیگری به نام «دکتر مگی پارک» در مورد نویسندگان میگوید: «دانش و اشتیاق آنها باعث شد احساس کنم یکی از خود ما هستند، درکش میکنند. بسیار خوشبین هستم!»
کاربری دیگر اضافه میکند: «از آنچه دیدهایم بسیار راضی هستیم.» در حالی که بیننده دیگر سریال میگوید آن دسته از افرادی که در مورد سریال نگرانند باید «نگرانیهای خود را کنار بگذارند.» این کاربر اضافه میکند: «ما، به عنوان هوادار تالکین، به افراد قابلاعتمادی سپرده شدهایم! بسیار مشتاقم که بخشهای بیشتری از سریال را ببینم – قابل وصف نیست.»
منبع 30نما
باور میکنی منم دقیقا این حسو دارم؟ یک شیشه اسید از قبل آماده کردم که اگر دیدم این سریال رو و گند زد به خاطراتم با سری ارباب حلقه ها و هابیت، بعدش چشمامو بشورم چون هنوز دو هفته پیش با این مجموعه مجددا دیدار کردم.من اینا رو خوندم، هزار برابر نگران شدم.
"نویسندگانی از خود ما"
چرا احساس میکنم اینطوری در موردش تصمیم گیری کردن؟من اینا رو خوندم، هزار برابر نگران شدم.
"نویسندگانی از خود ما"