TV Center

Money Heist:
منطق رو بذاریم کنار، سریال خیلی خوش ساخت و هیجان انگیزیه. از ریتم نمیافته و واقعا متوجه گذر زمان تو قسمت هاش نشدم.
تا پایان فصل دوم دیدم و پیشنهاد میکنم کسایی که مثل من هنوز ندیدند، ببینند که سراسر هیجان خالص + رومنس از انواع و اقسام مختلف :D
(تو دوروز دیدم :D)

فصل جدید undone شروع خوبی داشت، ولی داره همینطوری لوس‌تر می‌شه. واقعا کاش ادامه‌ش نمی‌دادن. سریال از روایت یه داستان متفاوت راجع به یه ذهن متفاوت، تبدیل شده به یه سریال فان و adventures! قشنگ موقع دیدنش هی اینجوریم: که چی؟

• Smile
Reactions: mahdi-xbox
تمام پلان های سریال We Own this City بوی The Wire می دهد. تعجب می کنم که دیوید سایمون چگونه می خواهد این سریال تنها در شش قسمت به اتمام برساند! کلی پیرنگ باز شد که همه شان می توانند یک یا چند فصل را پوشش دهند؛ دو پلیس دایره مواد مخدر در پی کشف ارتباط پلیس های فاسد با قاچاق مواد بالتیمور است، یک وکیل که تلاش می کند به شکایات مردم از رفتار خشونت آمیز پلیس برابر سیاهپوستان بالتیمور را پیگیری کند، یک پلیس فاسد که در کنار مرور گذشته خود، تلاش می کند که آدم بهتری شود (جو برنتال) و جیمی هکتور کارآگاه جنایی است که به دنبال قاتل خیابانی بالتیمور است؛ لعنتی خود وایره!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud101
تو یک ماراتن 24 ساعته نشستم severance رو دیدم.باید بگم عجب سریالی بود ، خیلی لذت بردم. دوستان اگه طرفدار سریال هایی مثل لاست و لفت اورز هستید مطمئنا از اینم خوشتون میاد. از 9 قسمت 6 تا رو بن استیلر کارگردانی کرده که واسم خیلی جالب بود بازیگری با اون سابقه فیلم های کمدی چقدر خوب این سریال رو هدایت کرده.

دم محمد طالبیان @Death Proxy و کسری کریمی طار @619 گرم که توی پادکست بازی کست همیشه فیلم و سریال معرفی می کنند و منم این سریال رو به پیشنهاد اونا دیدم .

این We Own This City قشنگ ریبوته The Wire ـه، فقط انگار 20 سال گذشته بچه خلافکارای اونجا به راه راست هدایت شدن و پلیس شدن :دی
از اپیزود اولش راضی بودم فقط این همه شخصیت معرفی کردن دقیقا کی میخوان برسن تو 5 قسمت داستانشونو به جایی برسونن!

والا همون موقع که Severance اومد من اینجا فریاد می زدم ببینید هیچکسی نمی دید یهو انقلاب شده :D :|
البته ممنون شما و بچه های اینجا هم هستم که همیشه پیشنهادای خوبی دارید و من اگه اینجا اسم سریال و یا فیلمی رو ببینم سریع تو tv time اضافه می کنم تا از رو فرصت ببینم. قطعا دوست من پیشنهاد شما هم اتیش من رو تند تر کرده واسه دیدن severance که خدا خیرت بده (god bless you) .

بچه ها این رو بدونید که امثال من که خیلی اهل کامنت دادن نیستیم و بیشتر اهل خوندنیم ، خط به خط کامنت های شما رو می خونیم و از نظرات و پیشنهاداتتون استفاده می کنیم.

Money Heist:
فصل 3 و 4 رو هم مثل دو فصل قبلی پشت هم نان استاپ دیدم، هیجان سریال همچنان بالاست، اتفاقات هیجان انگیزی میافته ولی مقداری از منطق دور شده، یعنی باز نابغه، اتفاقات تصادفی و ریز و درشت فصل 1 و 2 قابل هضم بود و میشد زیرچشمی ردش کرد ولی فصل 3 و 4 دیگه خیلی باگ میشه و تو ذوقم خورد.
از دیدن سریال لذت میبرم ولی اثر ماندگاری در ذهنم نخواهد بود!

یک زن باردار، کل نیروی امنیتی دنبالش، میافته دنبال پروفسور... بعد این پروفسور ریز ترین جزییات نقشه هاشم میدونه، بعد حواسش نیست دوربین هست اونجا ؟!
از طرفی این آمار دادن های پلیس داخل چادر هم غیرمنطقی بود یه جاهایی.

حالا بریم ببینیم فصل آخر چه کردند ولی اگر مثل من دلتون سریال پاپ کرنی خواست، خوبه :D راضیتون میکنه.

آخرین ویرایش:
GTY_friends_cast_mar_140918_16x9_992.jpg

18 سال پیش در چنین روزی آخرین قسمت سریال Friends پخش شد.

GTY_friends_cast_mar_140918_16x9_992.jpg

18 سال پیش در چنین روزی آخرین قسمت سریال Friends پخش شد.

به نظرم دیوید (راس) و متیو (چندلر) واقعا بعد از فریند به اون چیزی که حقشون بود نرسیدن. واقعا حیف این همه استعداد و لعنت به اعتیاد ...

چرا هیچکس هیچی از south park نمیگه :D
8-9 سال پیش استارت دیدنشو زدم و 11-12 فصلی دیدم ولی چون زیرنویس درست حسابی نداشت و منم بچه بودم و زبانم دست و پا شکسته بود مجبور شدم دراپش کنم، الان دوباره میخوام استارتشو بزنم گفتم بیام بگم اگه کسی ندیدتش آب دستشه بذاره زمین از همون سیزن 1 شروع کنه ، بهترین انیمیشن سریالی ای بوده که دیدم :D
خلاصه ببینیدش mmmkay؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or