TV Center

خانه پوشالی فقط 2 فصل دیدم
گات هم تعریف آخرین قسمتشو زیاد شنیدم که توهین به شعور مخاطب بوده
کلا یه دلیلی که با سریال حال نمیکنم این پایان بندی های آبکیشه
خانه پوشالی همون دو فصلی که دیدی خوبه.
سریال تو فصل دوم جایی تموم میشه که میشه بعدش ادامه نداد.
و واقعا نباید ادامه داد.

• Like
Reactions: VICE
s

سلام.من میخواستم Ozark رو شروع کنم ببینم.یعنی بیخیالش بشم یا ارزش داره؟

شروع کن. سریال خوبی هست. ناامیدت نمیکنه. من با پایان بندی سریال مشکل داشتم؛ موردی که خیلی وقت سریالی نمی تواند یک پایان خوب به مخاطب ارائه دهد. شاید بعد از Mad Men!

• Love
Reactions: Rohshen
چطور میتونید یک سریال رو نصفه ببینید بعد دراپ کنید؟ من یک سریال رو حتی با عذاب تا اخرش میبینم چون اگر نبینم شبا خوابم نمیبره:D
وقتی که دیگه سریال برات جذابیت و کشش نداشته باشه
مثلا خانه پوشالی واقعا دیگه فقط یه مشت دیالوگ بود
یا narcos بعد وقایعه فصل 2 برای من تموم شد

وقتی که دیگه سریال برات جذابیت و کشش نداشته باشه
مثلا خانه پوشالی واقعا دیگه فقط یه مشت دیالوگ بود
یا narcos بعد وقایعه فصل 2 برای من تموم شد
تنها سریالی که تا اخر ندیدم boardwalk empire بود که اونم اخرش برام اسپویل شد. هنوزم فکر میکنم تمومش نکردم استرس میگیرم:دی

چطور میتونید یک سریال رو نصفه ببینید بعد دراپ کنید؟ من یک سریال رو حتی با عذاب تا اخرش میبینم چون اگر نبینم شبا خوابم نمیبره:D

من پنج تاسریال رو دراپ کردم؛ اولی The Walking Dead بود، چون داشت شورشو درمیاورد و اسپین آف Fear The Walking Dead که به خوبی منشا ویروس رو توضیح نداد و از فصل دوم به بعدش شد همون کلون TWD. دومی Designated Survivor که نسخه آبدوغخیاری House of Cards بود (سریال پس از سه فصل کنسل شد). Rectify رو دراپ کردم چون همزمان شد برام با Sneaky Pete. شاید اگه کمی جوون تر بودم، دوباره به سمتش برمی گشتم. :D این آخری Truth Be Told بود که ابتدا به عنوان مینی سریال معرفی شد ولی بعد زدند تو کار ادامه اش. اونم از بس مزخرف بود دراپش کردم.

خیلی کم پیش میاد که سریالی رو دراپ کنم؛ موارد بالا استثنا بودند. اینکه تا قطره آخر 13 Reasons Why رو ببینی، اون میشه برات عذاب! :D

م
من هم متاسفانه مثل شما هستم البته وقتم هم برای سریال دیدن محدود هست تنها سریالی که دراپ کردم legends of tomorrow بود که دیگه بعد فصل دو واقعا اب دوغ خیاری شده بود برا خودش احساس کردم بشینم پای سریال مختار نکات اموزشی بیشتری داره تا این :D

من یک کاری تو عمرم انجام دادم که برا همه قفله :D کل قسمت هایLOST را دیدم به جز قسمت آخر. سریال را یکی از دوستام داده بود رسیدم به آخرش دیدم قسمت آخر را نداده. به قدری بدم می اومد از فصل های آخر و به زور نگاه میکردم که دیگه دیدم قسمت آخر نیست نرفتم سراغش دانلود کنم.:)) این باید تو گینس ثبت بشه.

م

من هم متاسفانه مثل شما هستم البته وقتم هم برای سریال دیدن محدود هست تنها سریالی که دراپ کردم legends of tomorrow بود که دیگه بعد فصل دو واقعا اب دوغ خیاری شده بود برا خودش احساس کردم بشینم پای سریال مختار نکات اموزشی بیشتری داره تا این :D
اینا چیه میبینی صد رحمت به برنامه کودک و کارتون یعنی the looney tunes show آدم ببینه این سریال های legens of tomorrow اینا نبینه
نمیدونم سنی که دارید چقدره ولی این بیشتر مناسب اول دبیرستانیست (از رو عکس کاور گفتم)

• Smile
Reactions: bayern_vahid
اینا چیه میبینی صد رحمت به برنامه کودک و کارتون یعنی the looney tunes show آدم ببینه این سریال های legens of tomorrow اینا نبینه
نمیدونم سنی که دارید چقدره ولی این بیشتر مناسب اول دبیرستانیست (از رو عکس کاور گفتم)
به کارکترهای dc علاقه دارم چند کراس اور با ارو و فلش داشت چون اونا رو میدیدم و با این قاطی میشد مجبور بودم اینم ببینم تا بفهمم چه خبره
فصل و 1 و دو خوب بود بعدش خراب کرد

• Like
Reactions: Destro and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or