قشنگ دیوانه وار ترین بود. حالا با این سه فصل زندگی میکنم مرتب روی گوشی نسخه با کیفیت بالاشون رو تماشا میکنم و از بهترین ساخته نت فلیکس تا به امروز لذت میبرم. سه فصل رو هرکسی ندید عمرش بر فناست.
من چرا چیزی از این نشنیده بودم!!
5 اپیزود داستان سیارهی دایناسورها با صدای دیوید اتنبرگ بزرگ؟!! بعد از کشفیات جدیدی که توی دههی اخیر اتفاق افتاد چقدر همچین سری لازم بود. اونم از بهترینهای این عرصه
فکر اینکه ممکنه آخرین باری باشه که صدای دیوید اتنبرگ رو روی یه مستند میشنوم خیلی ناراحتم میکنه، امیدوارم 120 سال عمر کنه : (
چقدر خوب بود فصل سوم Love, Death and Robots. با تکتک قسمتهاش حال کردم و هیچ قسمتی نبود که بگم کاش توی این فصل نمیذاشتن.
شاید فصل اول یکی دو قسمت خیلی خفن داشت که از اینا بهتر بودن (مثل Zima Blue که همچنان قسمت محبوب من از این مجموعه هست)، ولی به نظرم کیفیت کلی فصل سوم و میانگین قسمتهاش حتی از فصل اول هم بهتر بود. البته دلیلش هم کمتر بودن قسمتها هست و به جای ۱۸ قسمت فصل اول، فصلهای دوم و سوم ۸،۹ قسمت داشتن. حتی دیدم بعضی جاها میگن قرار بوده فصلهای دوم و سوم یه جا منتشر بشن ولی به دو بخش تقسیم شدن که احتمالش هم کم نیست و یه جورایی انگار قسمتهای خوب افتادن اینجا و ضعیفترها هم نصیب فصل قبلی شدن.
قسمتهایی که بیشتر باهاشون حال کردم، اینا بودن:
Bad Travelling: از نظر داستان و اتمسفر واقعاً چیز جالبی بود و از نظر کیفیت هم به شدت خفن. عجب خشونتی هم داشت!
Night of the Mini Dead: یکی از متفاوتترین روایتهای زامبیمحور که تا حالا توی صنعت سرگرمی دیدم! از اون چیزهایی هست که باید بارها دید تا متوجه همه نکاتش شد.
Mason's Rats: واقعاً داستان عجیبی داشت و ترکیب درجه یکی بود از لحظات خندهدار و غمانگیز.
Jibaro: هنر خالص! هم از نظر بصری حیرتانگیز بود و هم از نظر داستان و اتفاقاتی که میافتاد.
LDR اپیزود سومخارق العاده بود کولسون فضانورد واقعا یک شاهکار بود چه ارت استایل چه موسیقی چه همه چی . وردورث کبیر شاعر بزرگ یک بیت شعرش کافیه تا زیر رو کنه :
And now i see with eye serene .......the very pulse of the machine