TV Center

یه سریالی میخوام بگم ولی لطفا باهام برخورد فیزیکی نکنید :D
سریال this is us که امروز هم قسمت آخرش پخش میشه.میدونم اینجا 90 درصد پسر جوون یا نوجوون هستید و این سبک سریال رو دوست ندارید احتمالا،ولی اگه مثل من دیگه 40 سالگی داره بهتون نزدیک میشه و یا خدای نکرده مثل من غم از دست دادن یکی از اعضای خانواده رو پشت سر گذاشتید حتما نگاه کنید واقعا سریال خوبیه و نمره 8.7 هم داره.ولی بدرد تینیجری که تازه اول زندگی هست نمیخوره
داداش برخورد فیزیکی چیه :D.من یک و نیم فصلشو دیدم بعد یه مشکلاتی پیش اومد نتونستم ادامه بدم
سریال فوق العاده خوش ساخت و زیباس. بازی زن و شوهر عالیه (اسمشون یادم رفته)
درکل خودمم حتما دوباره نگاهش میکنم

داداش برخورد فیزیکی چیه :D.من یک و نیم فصلشو دیدم بعد یه مشکلاتی پیش اومد نتونستم ادامه بدم
سریال فوق العاده خوش ساخت و زیباس. بازی زن و شوهر عالیه (اسمشون یادم رفته)
درکل خودمم حتما دوباره نگاهش میکنم
نمیدونم گفتم شاید جوون هستید این چیزا دوست ندارید :D

• Like
Reactions: hitman68
یه سریالی میخوام بگم ولی لطفا باهام برخورد فیزیکی نکنید :D
سریال this is us که امروز هم قسمت آخرش پخش میشه.میدونم اینجا 90 درصد پسر جوون یا نوجوون هستید و این سبک سریال رو دوست ندارید احتمالا،ولی اگه مثل من دیگه 40 سالگی داره بهتون نزدیک میشه و یا خدای نکرده مثل من غم از دست دادن یکی از اعضای خانواده رو پشت سر گذاشتید حتما نگاه کنید واقعا سریال خوبیه و نمره 8.7 هم داره.ولی بدرد تینیجری که تازه اول زندگی هست نمیخوره
سلام!
شما به نظرم سریال Six Feet Under رو هم ببین!
از اون جواهرهای کمتر دیده شده است!
محصول HBO، حوالی ابتدی 2000s؛ هم‌دوره The Sopranos و The Wire. از اون درجه‌یک‌های بی‌نظیر.
من this is us رو ندیدم؛ ولی میدونم اینا نزدیکن بهم. درام خانوادگی در بالاترین نقطه اوج.
پشیمون نمیشی! یکی از بهترین پایان‌های تاریخ تلویزیون رو هم داره به نظرم.

six-feet-under-serie-tv.jpg

آخرین ویرایش:
سلام!
شما به نظرم سریال Six Feet Under رو هم ببین!
از اون جواهرهای کمتر دیده شده است!
محصول HBO، حوالی ابتدی 2000s؛ هم‌دوره The Sopranos و The Wire. از اون درجه‌یک‌های بی‌نظیر.
من this is us رو ندیدم؛ ولی میدونم اینا نزدیکن بهم. درام خانوادگی در بالاترین نقطه اوج.
پشیمون نمیشی! یکی از بهترین پایان‌های تاریخ تلویزیون رو هم داره به نظرم.
اتفاقا همون موقع ها چند قسمتش دیدم بعد اونی که ازش dvd میخریدم بقیه اش نداشت یا هنوز زیرنویس نشده بود(یادم نیست دقیقا) منم دیگه به کل یادم رفته بود تا الان که شما گفتی.حتما دانلودش میکنم ممنون

کسی that 70s show رو دیده؟
قبلا یبار رفته بودم سمتش ولی بعد چند قسمت دراپش کردم...
الان دوباره رفتم سمتش و همین الان فصل اول رو تموم کردم، سریالِ تقریبا خنده دار و خوبیه تا اینجا...اول فصل خیلی خوب بود، وسطاش یه مقدار افت کرد ولی آخرش جبرانش کرد.
کارکتر "اریک" یمقدار منو یاد "مورتی" میندازه، هم نقشش هم صداش.

بشر واقعا موجود عجیبیه! از یچی خوشش نمیاد...بعد یه مدت نظرش عوض میشه و ازش خوشش میاد:|

• Like
Reactions: farzad_angel
سونی سریال های زیر رو تایید کرده:
Horizon از Netflix
God of War از Amazon
و یک شوء از Gran Turismo در تلویزیون

----
سیاست میلک حداکثری.
سر اون آنچارتد بعد از این همه تاخیر و بالا پایینی که کلا خراب کردن ولی خوب اینا فقط پول براشون مهمه. از روی اینا چیزی بسازن فن ها هم که هر افتضاحی سونی بسازه به هر حال می رن پول خرج می کنن می بینن.

that 70s show اسپین آف فیلم Robocop 1987 می باشد...وقایع سریال 11 سال قبل از فیلم رخ میدهد یعنی 1976 و روی دیگری از زندگی کارکتر "کلارنس بادیکر" را به نمایش میگذارد.
"کلارنس" که در فیلم یک مزدور بود، در سریال با نام واقعی اش "رد" در زندگی شخصی اش درگیر چالش هایی با دو فرزند جوانش است...مخصوصا فرزند پسرش که زیرزمین خانه اش را به لانه فساد تبدیل کرده است!
"رد" همسری دلسوز و فداکاری بنام "کیتی" دارد که بی خبر از شغل واقعی "رد" است و تصور میکند وی شغلی شریف و آبرومندی دارد.
هرچند سریال کمدی است ولی می توان رفرنس هایی که به فیلم Robocop اشاره دارد را مشاهده کرد...بطور مثال عصبانیت و تندخویی "رد" و استفاده مداوم وی از عبارت "کشتن".

Untitled.jpg

کلیه مطالب بیان شده شوخی بوده و حقیقت ندارد...

دوستان سریال نوبت لیلی رو از دست ندید متفاوت ترین سریال تاریخ کشور چه موزیک عالی چه فضای وهم الودی چه اتمسفر رویایی با بازی کراشم متین ستوده اگر از سریال DARK خوشتون اومد بی معطلی برید سر وقت این اثر یونیک

Attachments

• لیلی12-1.jpg
    لیلی12-1.jpg
    33.4 KB · مشاهده: 13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or