TV Center

فصل دوم Undone هم اومد...یه فاصله عجیبی افتاد بین فصل یک و دو! معلوم نیست داشتن چکار میکردن، فکر میکردم دیگه کنسل شده باشه...
فصل یک که یه حالت مالیخولیایی جالبی داشت...ببینیم واسه فصل دو چکار کردن.

احساس می کنم که مدیران اجازه ندهند پیرامون فاینال اوزارک و تحول پایان بندی سریال ها صحبت کنم. 😁
حضرت عباسی شما کار و زندگی نداری؟ :D
یه مهلت بده ما دانلود کنیم!!
در مورد پایان بندی، اجازه بده ببینیم این چند روزه=P~
لذتی که در باز کردن اسپویل هست در هیچی نیست!8-}
یه سوال فنی به قول آقا هاشم! به جز من و شما کسی رو سراغ دارید این جا Ozark ببینه؟:D

فصل دوم Undone هم اومد...یه فاصله عجیبی افتاد بین فصل یک و دو! معلوم نیست داشتن چکار میکردن، فکر میکردم دیگه کنسل شده باشه...
فصل یک که یه حالت مالیخولیایی جالبی داشت...ببینیم واسه فصل دو چکار کردن.
چه بی سر و صدا :| کلی منتظرش بودم دیدم خبری نمیشه فک میکردم کنسل شه بره.
فصل اولشو خیلی دوس داشتم، این فصلم انگار خوب ظاهر شده.
1651382357188.png
باید بشینم Recap ببینم فک کنم :دی هیچی یادم نیست.

• Like
Reactions: mahdi-xbox
یه سوال فنی به قول آقا هاشم! به جز من و شما کسی رو سراغ دارید این جا Ozark ببینه؟:D

مستقیم و غیرمستقیم نکته ای اشاره شود که بخشی از داستان را افشا کند، حتی در درون اسپویلر، مطلب پاک می شود. باید مانند GOT یا ST یک تاپیک مجزایی داشته باشد که عبارت «اسپویل تا پایان اپیزود منتشر شده آزاد است» به آن برچسب بخورد تا بتوان به راحتی در مورد بالا و پایین سریال ( و هر سریالی) صحبت کرد.

• Like
Reactions: TheGodfather
مستقیم و غیرمستقیم نکته ای اشاره شود که بخشی از داستان را افشا کند، حتی در درون اسپویلر، مطلب پاک می شود. باید مانند GOT یا ST یک تاپیک مجزایی داشته باشد که عبارت «اسپویل تا پایان اپیزود منتشر شده آزاد است» به آن برچسب بخورد تا بتوان به راحتی در مورد بالا و پایین سریال ( و هر سریالی) صحبت کرد.
تو اسپویلر اسم سریال ، فصل و قسمت رو بزنید پاک نمیشه ، یعنی پاک شدنش خلاف قوانینه.

تو اسپویلر اسم سریال ، فصل و قسمت رو بزنید پاک نمیشه ، یعنی پاک شدنش خلاف قوانینه.

سه سال پیش پیرامون پایان The Sopranos با برخی از کاربران صحبت کرده بودیم. داخل اسپویلر هم گذاشته بودم. اومدم ببینم که مثل اون بنویسم ایرادی نداره، دیدم نیست!

من هم می بینمش و سریال خوبیه. البته من صبر کرده بودم کلا فصل کامل پخش بشه و بعد ببینمش. زیاد به این مسخره بازی های دو پارته کردن فاینال سیزن های سریال ها و فاصله انداختن بین اشون علاقه ای ندارم . اوزارک هم همین طوری اش با فاصله ای که بین سیزن 3 و 4 اش افتاد مارو عادت داده به صبر کردن :D

من هم می بینمش و سریال خوبیه. البته من صبر کرده بودم کلا فصل کامل پخش بشه و بعد ببینمش. زیاد به این مسخره بازی های دو پارته کردن فاینال سیزن های سریال ها و فاصله انداختن بین اشون علاقه ای ندارم . اوزارک هم همین طوری اش با فاصله ای که بین سیزن 3 و 4 اش افتاد مارو عادت داده به صبر کردن :D
بابا شما باز حافظه‌‌ی خوبی دارید!
من همین فاصله‌ی بین دو پارتِ فصل چهارم رو مغزم نمی‌تونه هضم کنه!
دیشب که قسمت هشتم رو دیدم خیلی فسفر سوزوندم که چی گذشته در این فصل! 8-}
گویا فقط Origami 2008 فقط از پایان فصل خبر داره!
حواسمون باشه لو نده پایان رو:))
تا چند روز آینده پیامای خصوصیت رو اصلاً چک نکن8-}

• Like
Reactions: Origami 2008
پریشب ساعت 3 نصف شب یهو شیراز بارون و طوفانی شد منم قسمت اول from رو نگاه کردم،عجیب تو اون آب و هوا چسبید گفتم اصل جنسه.ولی حالا که رسیدم به قسمت 5 کاملا نا امید شدم :-?? خیلی بازیها بد و کلیشه ای هست داستان هم با وجودی که خیلی میشد روش مانور داد،به جاش اکثر وقت سریال به حاشیه میپردازه.

بابا شما باز حافظه‌‌ی خوبی دارید!
من همین فاصله‌ی بین دو پارتِ فصل چهارم رو مغزم نمی‌تونه هضم کنه!
دیشب که قسمت هشتم رو دیدم خیلی فسفر سوزوندم که چی گذشته در این فصل! 8-}
گویا فقط Origami 2008 فقط از پایان فصل خبر داره!
حواسمون باشه لو نده پایان رو:))
تا چند روز آینده پیامای خصوصیت رو اصلاً چک نکن8-}

اسپویل معمولا نمی کنم؛ اگر هم کنم برای اذیت کردن یا سر به سر گذاشتن شخص خاصی باشد که در اینجا مشکلی با هیچ کاربری ندارم :D

جالب اینجاست که برای بتمن و اسپایدرمن، مخاطب صبری پیشه نمی گیرد و با هرکیفیتی که شده، برای فرار از اسپویل، به تماشای اثر می نشیند. :D بحث دیگر میزان اهمیت است؛ اوزارک یا سریال هایی که تمامی قسمت هایشان در یک روز منتشر می شوند، میزان انتشار اسپویل در رسانه ها یا در فضای مجازی بسیار زیاد است؛ به خصوص این که فضای مجازی مانند اینستاگرام الگوریتم عجیبی دارد و ممکن است در همان لحظه تکه ای ناخواسته از سریال را در قالب یک پست ناگهان برای شما ظاهر شود. سر ST همین مسئله در حین تماشای فصل دوم آن پیش آمد، به طوری که باعث شد فصل سوم ST را رگباری تو یک روز تمومش کنم! ولی مجدد تاکید می کنم که بحث اهمیت است؛ شاید برای مخاطب اسپایدرمن اهمیت دوچندانی نسبت به اوزارک یا هر سریال دیگری داشته باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or