hamid_barca
Loyal Member
فصل اولش رو زوری میشد دید ولی فصل دوم قشنگ کنسلی تو چشماش بودSpace Force کنسل شد.
فصل اولش رو زوری میشد دید ولی فصل دوم قشنگ کنسلی تو چشماش بودSpace Force کنسل شد.
خوبه یا بد؟احساس می کنم که مدیران اجازه ندهند پیرامون فاینال اوزارک و تحول پایان بندی سریال ها صحبت کنم.
حضرت عباسی شما کار و زندگی نداری؟احساس می کنم که مدیران اجازه ندهند پیرامون فاینال اوزارک و تحول پایان بندی سریال ها صحبت کنم.
فیلمبردار سریال.یه سوال فنی به قول آقا هاشم! به جز من و شما کسی رو سراغ دارید این جا Ozark ببینه؟
چه بی سر و صدا کلی منتظرش بودم دیدم خبری نمیشه فک میکردم کنسل شه بره.فصل دوم Undone هم اومد...یه فاصله عجیبی افتاد بین فصل یک و دو! معلوم نیست داشتن چکار میکردن، فکر میکردم دیگه کنسل شده باشه...
فصل یک که یه حالت مالیخولیایی جالبی داشت...ببینیم واسه فصل دو چکار کردن.
حضرت عباسی شما کار و زندگی نداری؟
یه مهلت بده ما دانلود کنیم!!
در مورد پایان بندی، اجازه بده ببینیم این چند روزه
لذتی که در باز کردن اسپویل هست در هیچی نیست!
یه سوال فنی به قول آقا هاشم! به جز من و شما کسی رو سراغ دارید این جا Ozark ببینه؟
تو اسپویلر اسم سریال ، فصل و قسمت رو بزنید پاک نمیشه ، یعنی پاک شدنش خلاف قوانینه.مستقیم و غیرمستقیم نکته ای اشاره شود که بخشی از داستان را افشا کند، حتی در درون اسپویلر، مطلب پاک می شود. باید مانند GOT یا ST یک تاپیک مجزایی داشته باشد که عبارت «اسپویل تا پایان اپیزود منتشر شده آزاد است» به آن برچسب بخورد تا بتوان به راحتی در مورد بالا و پایین سریال ( و هر سریالی) صحبت کرد.
تو اسپویلر اسم سریال ، فصل و قسمت رو بزنید پاک نمیشه ، یعنی پاک شدنش خلاف قوانینه.
من هم می بینمش و سریال خوبیه. البته من صبر کرده بودم کلا فصل کامل پخش بشه و بعد ببینمش. زیاد به این مسخره بازی های دو پارته کردن فاینال سیزن های سریال ها و فاصله انداختن بین اشون علاقه ای ندارم . اوزارک هم همین طوری اش با فاصله ای که بین سیزن 3 و 4 اش افتاد مارو عادت داده به صبر کردنحضرت عباسی شما کار و زندگی نداری؟
یه مهلت بده ما دانلود کنیم!!
در مورد پایان بندی، اجازه بده ببینیم این چند روزه
لذتی که در باز کردن اسپویل هست در هیچی نیست!
یه سوال فنی به قول آقا هاشم! به جز من و شما کسی رو سراغ دارید این جا Ozark ببینه؟
بابا شما باز حافظهی خوبی دارید!من هم می بینمش و سریال خوبیه. البته من صبر کرده بودم کلا فصل کامل پخش بشه و بعد ببینمش. زیاد به این مسخره بازی های دو پارته کردن فاینال سیزن های سریال ها و فاصله انداختن بین اشون علاقه ای ندارم . اوزارک هم همین طوری اش با فاصله ای که بین سیزن 3 و 4 اش افتاد مارو عادت داده به صبر کردن
بابا شما باز حافظهی خوبی دارید!
من همین فاصلهی بین دو پارتِ فصل چهارم رو مغزم نمیتونه هضم کنه!
دیشب که قسمت هشتم رو دیدم خیلی فسفر سوزوندم که چی گذشته در این فصل!
گویا فقط Origami 2008 فقط از پایان فصل خبر داره!
حواسمون باشه لو نده پایان رو
تا چند روز آینده پیامای خصوصیت رو اصلاً چک نکن
من هم می بینمش و سریال خوبیه. البته من صبر کرده بودم کلا فصل کامل پخش بشه و بعد ببینمش. زیاد به این مسخره بازی های دو پارته کردن فاینال سیزن های سریال ها و فاصله انداختن بین اشون علاقه ای ندارم . اوزارک هم همین طوری اش با فاصله ای که بین سیزن 3 و 4 اش افتاد مارو عادت داده به صبر کردن