TV Center

جالب اینجاست که برای بتمن و اسپایدرمن، مخاطب صبری پیشه نمی گیرد و با هرکیفیتی که شده، برای فرار از اسپویل، به تماشای اثر می نشیند. :D بحث دیگر میزان اهمیت است؛ اوزارک یا سریال هایی که تمامی قسمت هایشان در یک روز منتشر می شوند، میزان انتشار اسپویل در رسانه ها یا در فضای مجازی بسیار زیاد است؛ به خصوص این که فضای مجازی مانند اینستاگرام الگوریتم عجیبی دارد و ممکن است در همان لحظه تکه ای ناخواسته از سریال را در قالب یک پست ناگهان برای شما ظاهر شود. سر ST همین مسئله در حین تماشای فصل دوم آن پیش آمد، به طوری که باعث شد فصل سوم ST را رگباری تو یک روز تمومش کنم! ولی مجدد تاکید می کنم که بحث اهمیت است؛ شاید برای مخاطب اسپایدرمن اهمیت دوچندانی نسبت به اوزارک یا هر سریال دیگری داشته باشد
شاید اوزارک کل فصل اش یکجا پخش بشه . ولی شک دارم میزان محبوبیت و در نتیجه نقل محافل شدن اثری مثل اوزارک اندازه فیلم های سوپرقهرمانی مثل بتمن و اسپایدرمن باشه . خود سازنده های این فیلم ها از این روش برای ایجاد هایپ بیشتر در مخاطب استفاده می کنن . این نوع آثار در این سال ها جزو مهم ترین بخش های پولسازی برای هالیوود بودن و خودشون هم روش مانور زیادی میدن . از پخش کردن شایعه ها و مانور دادن روی فن تئوری ها چندین ماه قبل ساخت و اکران فیلم گرفته تا پخش تریلر و لیک و ... و خب میزان احتمال ظاهر شدن اسپویل درباره این آثار در فضای مجازی هم به مراتب از آثاری مثل اوزارک بیشتره بله شکی نیست که الگوریتم سرچ اینستاگرام معمولا بر اساس پیج هایی که خود فرد اون هارو دنبال می کنه پست های ناگهانی رو میچینه ولی خیلی وقتا پیش اومده که این ناگهانی ظاهر شدن ارتباطی به فعالیت فرد نداره و به محبوبیت پست هم ارتباط داره. من فکر نمی کنم اطلاعاتی درباره حوادث و نحوه پایان بندی اوزارک خیلی قبل از پخش این فصل منتشر شده باشه که بیننده ترس از اسپویل داشته باشه. ضمن این که فکر می کنم مقایسه یک فیلم ته ته سه ساعته با یک سریال درام و با جزئیات که بین 7 تا 14 ساعته مقایسه جالبی باشه . و خب اصولا فیلم های پاپ کورنی رو خیلی راحت تر و با محدودیت کمتری نسبت به یک سریال داستان محور میشه دید. بحث اهمیت کلی و ترجیح دادن یک چیزه و بحث این که بیننده تو مود باشه یک چیز دیگه است ممکنه بیننده در شرایطی باشه که اثری رو بطلبه که مدتی سرگرمش کنه و خیلی در بحر جزئیات نره . من خودم شخصا تا از نظر ذهنی آمادگی و حوصله دیدن یک اثر جدی رو نداشته باشم سراغش نمیرم چون یا باید همون اول ولش کنم یا زوری روی دور تند ببینم و از خیلی از جزئیات بگذرم که فقط اون فیلم یا سریال به آخر برسه . حالا ممکنه این قضیه باعث شه یک اثر شاهکار رو در زمان پخش و به عبارتی تا تنورش داغه نبینم و در مقابل در فاصله بین پخش اثر تا زمانی که آمادگی اش رو پیدا کنم 5 6 تا کار چرت و پرت ببینم ولی خب مهم اینه در زمان درستش اثر رو ببینم که درک درست و کاملی ازش داشته باشم . این لزوما به معنی اهمیت و ارحجیت یکی بر دیگری نیست

نمیدونم سریال bcs شروع کنم یا نه
چقدر کشش داره؟
الان یه مدت فصل آخر پیکی بلایندرزو میبینم اصلا حس سریال دیدن نیست
وقت هم نمیشه فیلم ببینیم
یذره حوصله میخواد، من نمیدونم با دیالوگ زیاد حال میکنی یا نه، موضوعشم دادگاهی و وکالت، ولی اگر دنیای برکینگ بد رو دوست داشتی، بشدت برات جذاب میشه...
من مثلا از همون سکانس اول عاشق برکینگ بد شدم و با دیالوگ های زیادش هم هیچ مشکلی نداشتم و هیچوقت غر نزدم ... ولی BCS یکم برام این شکلی بود، بخصوص موضوع دادگاه و وکالتش برام زیاد جذاب نبود (برخلاف من رفیقم که با BCS بیشتر از BB حال کرده بود)

اگر حوصله سریال دیدن نداری، با sitcom تایم کم مثل فرندز در حد 20-30 دیقه شروع کن :D دوباره حس سریال دیدنت بیاد.
( حالا من حس فیلم ندارم دیگه )

• Like
Reactions: Taha75
من مثلا از همون سکانس اول عاشق برکینگ بد شدم و با دیالوگ های زیادش هم هیچ مشکلی نداشتم و هیچوقت غر نزدم ... ولی BCS یکم برام این شکلی بود، بخصوص موضوع دادگاه و وکالتش برام زیاد جذاب نبود (برخلاف من رفیقم که با BCS بیشتر از BB حال کرده بود)

اگر حوصله سریال دیدن نداری، با sitcom تایم کم مثل فرندز در حد 20-30 دیقه شروع کن :D دوباره حس سریال دیدنت بیاد.
برکینگ بد هم به نظرم نسبتا کند بود بعضی جاهاش این از اون کند تره؟
من کلا اهل سریال نیستم
تنها سریالای که منو مجاب به دیدن کرده bb/dexter/banshee/peaky blinders بوده
سریال آدمو از زندگی میندازه
خدای سیتکام و فرندز و اینارو اصلا درک نمیکنم
این سریال crub ..... 3 قسمت دیدم اصلا نفهمیدمش
دنبال چی میگردی؟ :D
میدونی چیزی باشه که داستانش آدمو جذب کنه
و مثله sopranos کسل کننده نباشه
مثلا دکستر یه سریالی بود که آخر هر قسمت یه طوری تمومش میکرد که لنگه قسمت بعد و وقایعه بعدش باشی
ولی فضای bb دوست دارم برای همین یکم کنجکاوم رو bcs
نمیدونم شاید شروع کردم به دیدنش طوری که با پخش آخرین قسمتاش تداخل داشته باشه
سر جمع چند قسمته؟

• Sad
Reactions: RealMadrid C.F.
شما فرندز رو دیدی یا سعی کردی ببینی، همچین حرفی میزنی ؟! :-w

یکم از اون تایم "اتم شکافتن"ـت بزن و تورو خدا یه چهارتا سریال درست و حسابی ببین :D

برکینگ بد هم به نظرم نسبتا کند بود بعضی جاهاش این از اون کند تره؟
من کلا اهل سریال نیستم
تنها سریالای که منو مجاب به دیدن کرده bb/dexter/banshee/peaky blinders بوده
سریال آدمو از زندگی میندازه
این سریال crub دیدم اصلا نفهمیدمش

میدونی چیزی باشه که داستانش آدمو جذب کنه
و مثله sopranos کسل کننده نباشه
مثلا دکستر یه سریالی بود که آخر هر قسمت یه طوری تمومش میکرد که لنگه قسمت بعد و وقایعه بعدش باشی
ولی فضای bb دوست دارم برای همین یکم کنجکاوم رو bcs
نمیدونم شاید شروع کردم به دیدنش طوری که با پخش آخرین قسمتاش تداخل داشته باشه
سر جمع چند قسمته؟
اگه برکینگ بد و سوپرانوز رو کند حساب بکنی 3 فصل اول bcs نمیتونی تحمل کنی :-"
Gomorrah یا black sails امتحان کن

اگه برکینگ بد و سوپرانوز رو کند حساب بکنی 3 فصل اول bcs نمیتونی تحمل کنی :-"
Gomorrah یا black sails امتحان کن
یعنی در این حد؟ فکر نکنم bcs در حد سوپرانوس باشه
گومورا و بلک سیلز خوشم نمیاد
شما فرندز رو دیدی یا سعی کردی ببینی، همچین حرفی میزنی ؟! :-w

یکم از اون تایم "اتم شکافتن"ـت بزن و تورو خدا یه چهارتا سریال درست و حسابی ببین :D
کلا خیلی تینیجریه فرندز
به نظرم فقط مناسب زبان میخوره
کلا سیتکام حال نمیکنم
زدی به خال!:D

برو سمت Ozark و Bloodline... به خصوص اگه عاشق آب و هوای شرجی مثل میامی و فلوریدا هستی! :D

Bloodline سه فصل، فصل اول 13 قسمت و دو فصل پایانی ده قسمت (فصل پایانی کمی میلنگه!)
Ozark چهار فصل، فصل اول تا سوم 10 قسمت، فصل چهارم 14 قسمت
اوزارک که رنگش یخی یخمکی آبیه
اهل سریال نیستم بیشتر تمایلم این بود BCS ببینم
با بدبختی سریال مییبینم که دیگه بگم تمومش کردم
BLOODLINE هم خارج از آب و هواش حال نکردم

w239493_.jpg

توییت عجیب ایلان ماسک که چندساعت بعد پاک شده!!! این بشر واقعا یک چیزیش میشه لامصب... مایندهانتر 🥺

آخرین ویرایش:
w239493_.jpg

توییت عجیب ایلان ماسک که چندساعت بعد پاک شده!!! این بشر واقعا یک چیزیش میشه لامصب... مایندهانتر 🥺

مایندهانتر رو خود نتفلیکس دکمشو برای کنسلینک نزد؛ فینچر مایل نبود که روی سریال کار کنه. روی پروژه Mank و چند پروژه سینمایی دیگر با نتفلیکس قرارداد بسته بود. بازیگران هم تاحدودی از فضای Freak سریال کمی دچار افسردگی شده بودند و قراردادها رو فسخ کردند. نتفلیکس گفته برنامه ای نداره که فصل سوم را بسازه اما ندیدم که خبری تیتر بزنه که Mindhunter Cancelled !After Two Season

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or