TV Center

یه آرت خیلی خفن دیدم امروز تو توییتر حیف بود نبینید:

(مثکه خیلی روی "عنوان مناسب برای تگ اسپویلر" حساسن دوستان مدیر، و S سیزن و Ep اپیزود رو خیلی چیز غریبی میدونن اونم بعد از هزاران بار استفاده شدن تو همین تاپیک!!:happ: به هر حال)

فردا:

Jason Bateman GIF by NETFLIX

«پایان تنها ستاره طلایی نتفلیکس است»

سلام

(مثکه خیلی روی "عنوان مناسب برای تگ اسپویلر" حساسن دوستان مدیر، و S سیزن و Ep اپیزود رو خیلی چیز غریبی میدونن اونم بعد از هزاران بار استفاده شدن تو همین تاپیک!!:happ: به هر حال)
شما بهتره اول قوانین انجمن و بعد از اون همین تاپیک رو مطالعه کنید و اقلا به بقیه تگهای اسپویلری که سایر دوستان استفاده میکنن هم توجه کنین تا متوجه بشین مشکل سر EP و S نیست . در مررحله اول سر نوشتن اسم سریالیه که دارین دربارش صحبت میکنین و بعد از اون شماره فصل و قسمت .

خیلی خفنه ولی معنی گله چیه

خیلی خفنه ولی معنی گله چیه
اشاره داره به صحنه ای که قبل از شروع تیتراژ آغازین سریال نشون میده که یه صحرا خشک و خالیه، بعد یه گل زیبا روییده ... آخر صحنه دوربین میره رو یه تیکه (که در ابتدا آنچنان قابل حدس نیست که چیه ولی خب آخرش میفهمیم که تیکه شیشه ای هست که ناچو گرفته بود تو دستش...

و اون صحنه مربوط به بعد از ماجرا های آخرای این قسمت هست، بخاطر همین آرت اشاره داره که از خون ناچو اون گل روییده

اسمشو نشنیده بودم، چطور چیزیه؟

حاج خانم الیزابت ماس توش بازی میکنه و داستانش در مورد یه قاتل زنجیره ای تو شیکاگو ۱۹۳۰ هست که به طور تصادفی یک وسیله سفر در زمان رو پیدا میکنه!

بعد از اینکه @Origami 2008 سپهر دیدیم بهش اشاره ای کرده بود، رفتیم سراغ تریلراش، خوشمان آمد! :D

بهار و تابستون ۲٠۱۷

Leftovers Season 3
Better Call Saul Season 3
Bosch Season 3
Prison Break Season 5
Bloodline Season 3
Twin Peaks Season 3
Narcos Season 3
Handmaid Tale Season 1
The Mist
House of Cards Season 5
Ozark Season 1
Game Of Thrones Season 7

بهار و تابستون ۲٠۲٠

Better Call Saul Season 6
Ozark Season 4
We Owin this City
Shinning Girls
The Offer
Barry Season 3
Under the banner of Heaven
Bosch Legacy Season One
The Boys Season 3
Stranger Things Season 4
House of the Dragon

#سالهای_سریالی_خفن

آخرین ویرایش:
نت فلیکس اعلام کرد نسخه کره‌ای سریال محبوب سرقت پول با عنوان Money Heist: Korea - Joint Economic Area در تاریخ ۳ تیر پخش می‌شه.

این سریال که یه بازسازی به حساب میاد، به گروهی از سارقین به رهبری یوجی تائه (معروف به پروفسور) می‌پردازه؛ گروهی که اعضاش سعی می‌کنن یک عملیات سرقت خیلی بزرگ رو در کره جنوبی به سرانجام برسونن.

این سریال براساس سریال اسپانیایی سرقت پول (خانه کاغذی) تولید شده.

نت فلیکس اعلام کرد نسخه کره‌ای سریال محبوب سرقت پول با عنوان Money Heist: Korea - Joint Economic Area در تاریخ ۳ تیر پخش می‌شه.

این سریال که یه بازسازی به حساب میاد، به گروهی از سارقین به رهبری یوجی تائه (معروف به پروفسور) می‌پردازه؛ گروهی که اعضاش سعی می‌کنن یک عملیات سرقت خیلی بزرگ رو در کره جنوبی به سرانجام برسونن.

این سریال براساس سریال اسپانیایی سرقت پول (خانه کاغذی) تولید شده.
خوده سریال چی بود که نسخه کره ایش چی باشه فقط میشه امیدوار بود نسخه کره ای مثل نسخه اسپانیاییش ابگوشتی نباشه

• Like
Reactions: SiminSecret
1651337082611.png

2 قسمت اول ایشون این هفته پخش شدن و منم خیلی منتظرش بودم ولی متاسفانه با یه سریال و کار خیلی معمولی طرفیم.
بازیگر های سریال خوبن و داستان کلی هم با اینکه جدید نیست ولی جالبه اما این وسط انگار کل عوامل سریال تا حد ممکن فقط زور زدن که سریال رو مثلا تاریک یا با معنی و به قولی deep نشون بدن :|
مخصوصا دیالوگ ها و موتولوگ هایی که الکی و خیلی بیجا یه دفعه بیان میشن. حالا من خودم اشنایی خاصی با دوستان Mormon و عقایدشون ندارم و نمیدونم سریال از این نظر چقدر به واقعیت نزدیکه ولی خوب این 2 قسمت میشه گفت برای من همه ی دیالوگ ها و ... تو خالی بودن :-"

+

متوجه شدم فصل دوم russian doll هم همین هفته پخش شده :| فصل اول این عالی بود و از بهترین سریال های کوتاه نتفلیکس بود به نظرم، اصلا خبر نداشتم که فصل دومی هم در حال ساخت بوده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or