TV Center

View attachment 252974

تاریخ پخش: 28 آوریل 2022

تریلر سریال خیلی خوب بود و خلاصه داستانش هم جالب به نظر میاد، ولی ملت از همین الان شروع کردن دارن با فصل 1 true detective مقایسش میکنن :-" و در کل به نظر میرسه انتظار ها خیلی بالاست.

انصافا بد نبود خداییش:-<:D
بعنوان طرفدار کتاب‌ها و بازی‌های ویچر، سریال ویچر زباله‌س

۹۰ درصد داستان فصل دومش فن‌فیکشنه و اصلا شباهتی به داستانی که تو کتاب هست نداره؛ وقتی نویسنده‌های ومپایر دایریز و originals رو استخدام می‌کنن توقعی هم نمیشه داشت 🤷🏼‍♂️

۹۰ درصد داستان فصل دومش فن‌فیکشنه و اصلا شباهتی به داستانی که تو کتاب هست نداره؛ وقتی نویسنده‌های ومپایر دایریز و originals رو استخدام می‌کنن توقعی هم نمیشه داشت 🤷🏼‍♂️
موافقم

• Like
Reactions: Justiciar
تو این صحنه چقد دلم برای ناچو سوخت:-<

better.call.saul.s06e03.1080p.web-dl.softsub.digimoviez.mkv_20220426_141137.135_tut.jpg

من کلا شاید 4-5 بار تو زندگیم سر فیلم و سریال دهنم به معنای واقعی کلمه وا مونده، یعنی واقعا از تعجب فکم نیم متر اومده پایین. :o
دو سال پیش سر Breaking Bad اینطوری شدم (هیچوقت یادم نمیاد شب قسمت Face off زلزله اومد :D و من بیخیال از این قضیه موندم خونه که اون قسمت رو ببینم :)) )

الان هم سر قسمت سوم فصل شش BCS :-t

همین فقط.

از اون لحاظ که اره مخصوصا از قسمت اول به بعد فصل دوم جدا از اینکه کاری به کتابا و بازیا نداشتن خیلی سریع باهم یه چیزایی سره هم کردنو فصلو خیلی بد تموم کردن
اسپین افش هم که قراره بیاد اونم فکر نکنم راضی کننده باشه از تریلرش به نظرم واضح بود

• Like
Reactions: Taha75
قسمت سوم BCS یکی از بهترین اپیزودایی بوده که این چند وقته دیدم. عجب شروع و پایان درستی!
هنوز هم بعد از این همه سال و تکرار این پرسش در همین انجمن، چجوریه که این قدر از بریکینگ بد بیزارم و این همه عاشق BCS هستم!؟
اللهُ اعلم!!!

قسمت سوم BCS یکی از بهترین اپیزودایی بوده که این چند وقته دیدم. عجب شروع و پایان درستی!
هنوز هم بعد از این همه سال و تکرار این پرسش در همین انجمن، چجوریه که این قدر از بریکینگ بد بیزارم و این همه عاشق BCS هستم!؟
اللهُ اعلم!!!

به نحوه اکت آرون پاول و شخصیت پینکمن آلرژی داری!😁

زدی توو خال:D
بعلاوه‌ی ایشون، چهره‌ی آنا گان هم روی مخم بود!
فکر کنم BB یه کراش خوب مثل کیم وسلر کم داشته واسه من=((:D

آنا گان رو از دستی گذاشته بودن که بره رو مخ مخاطب! کیم وکسلر پتانسیل تبدیل شدن به آنا گان رو داره!

آنا گان رو از دستی گذاشته بودن که بره رو مخ مخاطب! کیم وکسلر پتانسیل تبدیل شدن به آنا گان رو داره!
اصلاً تو بگو کیم وسلر جون بخواد! ^:)^
ما خاکسارشیم:D
.
.
حالا جدای از شوخی؛ امیدوارم این فصل آخر با قدرت تموم بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or