Kurt117
کاربر سایت
تریلر سریال خیلی خوب بود و خلاصه داستانش هم جالب به نظر میاد، ولی ملت از همین الان شروع کردن دارن با فصل 1 true detective مقایسش میکنن و در کل به نظر میرسه انتظار ها خیلی بالاست.
بعنوان طرفدار کتابها و بازیهای ویچر، سریال ویچر زبالهسانصافا بد نبود خداییش
موافقمبعنوان طرفدار کتابها و بازیهای ویچر، سریال ویچر زبالهس
۹۰ درصد داستان فصل دومش فنفیکشنه و اصلا شباهتی به داستانی که تو کتاب هست نداره؛ وقتی نویسندههای ومپایر دایریز و originals رو استخدام میکنن توقعی هم نمیشه داشت
از اون لحاظ که اره مخصوصا از قسمت اول به بعد فصل دوم جدا از اینکه کاری به کتابا و بازیا نداشتن خیلی سریع باهم یه چیزایی سره هم کردنو فصلو خیلی بد تموم کردنبعنوان طرفدار کتابها و بازیهای ویچر، سریال ویچر زبالهس
۹۰ درصد داستان فصل دومش فنفیکشنه و اصلا شباهتی به داستانی که تو کتاب هست نداره؛ وقتی نویسندههای ومپایر دایریز و originals رو استخدام میکنن توقعی هم نمیشه داشت
قسمت سوم BCS یکی از بهترین اپیزودایی بوده که این چند وقته دیدم. عجب شروع و پایان درستی!
هنوز هم بعد از این همه سال و تکرار این پرسش در همین انجمن، چجوریه که این قدر از بریکینگ بد بیزارم و این همه عاشق BCS هستم!؟
اللهُ اعلم!!!
زدی توو خالبه نحوه اکت آرون پاول و شخصیت پینکمن آلرژی داری!
زدی توو خال
بعلاوهی ایشون، چهرهی آنا گان هم روی مخم بود!
فکر کنم BB یه کراش خوب مثل کیم وسلر کم داشته واسه من
اصلاً تو بگو کیم وسلر جون بخواد!آنا گان رو از دستی گذاشته بودن که بره رو مخ مخاطب! کیم وکسلر پتانسیل تبدیل شدن به آنا گان رو داره!