Kurt117
کاربر سایت
تریلر سریال خیلی خوب بود و خلاصه داستانش هم جالب به نظر میاد، ولی ملت از همین الان شروع کردن دارن با فصل 1 true detective مقایسش میکنن

بعنوان طرفدار کتابها و بازیهای ویچر، سریال ویچر زبالهسانصافا بد نبود خداییش![]()
موافقمبعنوان طرفدار کتابها و بازیهای ویچر، سریال ویچر زبالهس
۹۰ درصد داستان فصل دومش فنفیکشنه و اصلا شباهتی به داستانی که تو کتاب هست نداره؛ وقتی نویسندههای ومپایر دایریز و originals رو استخدام میکنن توقعی هم نمیشه داشت![]()
از اون لحاظ که اره مخصوصا از قسمت اول به بعد فصل دوم جدا از اینکه کاری به کتابا و بازیا نداشتن خیلی سریع باهم یه چیزایی سره هم کردنو فصلو خیلی بد تموم کردنبعنوان طرفدار کتابها و بازیهای ویچر، سریال ویچر زبالهس
۹۰ درصد داستان فصل دومش فنفیکشنه و اصلا شباهتی به داستانی که تو کتاب هست نداره؛ وقتی نویسندههای ومپایر دایریز و originals رو استخدام میکنن توقعی هم نمیشه داشت![]()
قسمت سوم BCS یکی از بهترین اپیزودایی بوده که این چند وقته دیدم. عجب شروع و پایان درستی!
هنوز هم بعد از این همه سال و تکرار این پرسش در همین انجمن، چجوریه که این قدر از بریکینگ بد بیزارم و این همه عاشق BCS هستم!؟
اللهُ اعلم!!!
زدی توو خالبه نحوه اکت آرون پاول و شخصیت پینکمن آلرژی داری!![]()
زدی توو خال
بعلاوهی ایشون، چهرهی آنا گان هم روی مخم بود!
فکر کنم BB یه کراش خوب مثل کیم وسلر کم داشته واسه من![]()
اصلاً تو بگو کیم وسلر جون بخواد!آنا گان رو از دستی گذاشته بودن که بره رو مخ مخاطب! کیم وکسلر پتانسیل تبدیل شدن به آنا گان رو داره!