TV Center

سریال halo یکی از بدترین سریال هایی بوده که تا حالا دیدم.
این چیه اینا درست کردن ، هر دفعه میگم قسمت بعد بهتر میشه اما باز میخوره تو ذوقم.
کاش استیون اسپیلبرگ و یا تیم پیتر جکسون و نیل بلوکمپ میساختنش و دست این شورانر های بی خود نمی افتاد.
من کلا هیلو ریچ رو بازی کردم و برنامه ام این بود بشینم با هایپ سریال هیلو ها رو بازی کنم ، یعنی فاتحه حس و حال و هایپ رو خوندن . :-q
البته من حدس میزنم هنوز توی پیش درآمد باشه و کم کم با روشن شدن زوایای مختلف فیلم داستانش غنی تر شه...(حداقل امیدورام)
کلا هالو به شدت پتانسیل این رو داره که به یک سری عالی تبدیل بشه به شرطی که دست نویسنده و کارگردان درست و حسابی باشه...

در راستای کم شدن تعداد مشترکین Netflix, Netflix تغییرات زیادی در بخش انیمیشن هاش داده.
Phil Rynda مدیر رهبری و توسعه خلاق بخش انیمیشن های این شرکت به همراه تعدادی از کارمند های زیر دستش از نتفلیکس تعدیل شدن. همچنین انیمیشن اقتباسی از Bone, انیمیشن The Twits اقتباس از رمان نوشته شده توسط Roald Dahl (نویسنده آثاری از جمله چارلی و کارخانه شکلات سازی و The BFG) کنسل شدن و کنسل شدن انیمیشن Toil and Trouble از Lauren Faust که قبلا اعلام شده بود هم به همین دلیل هست.

این «بتر کال سال» واقعا چیز عجیب و غریبیه! یعنی تیم اینا رسما یه شات معمولی بلد نیست بگیره. واقعا ناراحت کننده‌اس که قراره به زودی با این دنیای منحصر به فرد خداحافظی کنیم. خیلی کم پیش میاد که یه تیم انقدر از بالا تا پایینش هویت داشته باشه و عین ساعت کار کنه. مثل چیزی که اینا ساختن (BB/BCS) تو دنیای سریال به شخصه ندیدم. یعنی شاید تو بخش شخصیت‌پردازی و داستان رقیب داشته باشه و حتی گاها توی عمق نسبت به سریالی مثل سورپرانوز شکست هم بخوره، ولی این مدل تدوین و سینماتوگرافی در کنار این داستان و شخصیت پردازی خفن، واقعا کمیاب و منحصر به فرده.

واسه بار سوم خواستم Friends رو ببینم، نمی دونم چرا دیگه جذابیت دوبار قبلی رو نداشت!
فعلا گذاشتمش کنار، بار دوم Two and a Half Menرو اینبار با تمرکز بیشتر روی چهره ها (بدون زیرنویس :D ) استارت زدم...لعنتی خیلی خوبه البته تا فصل هفت که تا همونجا هم دانلود کردم.
آیا Anger Management ارزشش رو داره بعد این سریال استارتش رو بزنم؟

واسه بار سوم خواستم Friends رو ببینم، نمی دونم چرا دیگه جذابیت دوبار قبلی رو نداشت!
فعلا گذاشتمش کنار، بار دوم Two and a Half Menرو اینبار با تمرکز بیشتر روی چهره ها (بدون زیرنویس :D ) استارت زدم...لعنتی خیلی خوبه البته تا فصل هفت که تا همونجا هم دانلود کردم.
بشین سایفیلد ببین دوست من هرچی سریال طنز از قبل دیدی بعد از این برات مسخره به نظر میاد :Cheesygrin: فصل نهم قسمت دوم رو من ماهی 1 بار میبینم هربار بیشتر از قبل میخندم

بشین سایفیلد ببین دوست من هرچی سریال طنز از قبل دیدی بعد از این برات مسخره به نظر میاد :Cheesygrin: فصل نهم قسمت دوم رو من ماهی 1 بار میبینم هربار بیشتر از قبل میخندم
f5444136b65f784d1dc2e8a6a158ecdd.jpeg

یبار دیدمش... :D
واسه بار دوم دیدنش یه مقدار زوده...

دارم سریال Ozark رو میبینم. فصل 3 هستم
فقط اومدم بگم بازی جیسون بیتمن تو نقشی که داره بی نقص هست. شاید قسمتی از این بازی عالی به خاطر شخصیت پردازی ش تو داستان باشه. ولی این بشر حرف هم نمیزنه مشخصه چی تو ذهنش میگذره

من نمیدونم چرا از فصل اول فرندز خیلی خوشم میاد اگه بخوام ببینم فقط همون فصل اولو میبینم.arrested development و سایمفلد هم خوبه اگه وقت داشتی ببین

سلام. بحث ساینفلد شد.
نمیدونم اینو دیدید یا نه، ویدیو یوتوب رفرنس های سریال ساینفلد از فیلمهای مختلفه:

---------
و از اون مهمتر چون به تازگی سوپرانو رو تموم کردم ویدیو یوتوب رفرنس های سوپرانو از گادفادر :

سلام. بحث ساینفلد شد.
نمیدونم اینو دیدید یا نه، ویدیو یوتوب رفرنس های سریال ساینفلد از فیلمهای مختلفه:

---------
و از اون مهمتر چون به تازگی سوپرانو رو تموم کردم ویدیو یوتوب رفرنس های سوپرانو از گادفادر :
ساینفلد استعاره هاش عالین 😂😂 یکی از دلایلی که خیلی با سریالش حال میکنم همیناست
من نیکسون رو خیلی دوست داشتم مجیک بولت هم خیلی خنده دار بود
نکته جالبش این بود بازیگر نقش نومن خودش تو همون سورسها بازی کرده بود😂

من نمیدونم چرا بتر کال سال رو از یه جایی به بعد نگاه نکردم(میدونم کار عجیبی کردم :D ).حالا تو اسپویل میگم تا کجا دیدم،بی زحمت اگه کسی حدودی میدونه چه فصلی یا قسمتی هست بگه تا ادامه اش رو دانلود کنم.

تا اونجایی که با برادرش به مشکل خوردن و فکر کنم ازش شکایت کرد که بعد گوشی موبایل رو یواشکی گذاشته بود تو جیبش که ثابت کنه حساسیتش الکیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or