TV Center

فصل سوم love death & robots معرفی شد

تاریخ پخش ۲۰ می
به‌به! :دی با اینکه فصل دوم در حد فصل اول نبود، ولی باز هم چیز خیلی جالبی بود و صبر و تحمل ندارم برای فصل بعدی.
بد نیست اینجا یه اشاره‌ای هم به Heavy Metal بکنم که چند روز پیش دیدمش. یه انیمیشن بزرگسالانه هست برای سال ۱۹۸۱ و داستانش توی چند اپیزود جدا از هم روایت می‌شه که هرکدوم حال و هوای خاص خودشون رو دارن، ولی یه جورایی با همدیگه مرتبط هم هستن.
کیفیتش خیلی بالا نیست و هم از نظر داستان و هم گرافیک، کم و کسری زیاد داره ولی یه حس و حال خاصی داره که بد نیست ببینینش، مخصوصاً اگه اهل متال و این جور چیزها هستین. :دی به شدت هم از نظر جنبه‌های ۱۸+ اغراق‌آمیز هست و سازنده‌هاش هر جایی که تونستن، با دلیل و بی دلیل سراغ نمایش کاراکترهای لخت رفتن! :-"
حالا چرا بنده سراغ Heavy Metal رفتم؟ :دی چون چند وقت پیش فهمیدم که Love, Death and Robots در حقیقت به خاطر همین Heavy Metal تولید شده! یعنی بعد از نسخه اصلی HM که سال ۱۹۸۱ اومد و HM2000 که سال ۲۰۰۰ اومد (اسمش روش هست دیگه)، دیوید فینچر و تیم میلر می‌خواستن اواخر دهه ۲۰۰۰ روی سری جدیدش کار کنن، ولی به جایی نرسیدن و سال‌ها گذشت و بالاخره نوبت به Love, Death and Robots رسید. سریالی که ارتباط مستقیمی به HM نداره، ولی یه جورایی دنباله‌روی همون مسیر هست، با تغییراتی توی تم و حال و هوا و البته تبدیل شدن به سریالی با اپیزودهای مختلف به جای اینکه کل اپیزودها توی یه فیلم روایت بشن.

u944088_.jpg

سریال halo یکی از بدترین سریال هایی بوده که تا حالا دیدم.
این چیه اینا درست کردن ، هر دفعه میگم قسمت بعد بهتر میشه اما باز میخوره تو ذوقم.
کاش استیون اسپیلبرگ و یا تیم پیتر جکسون و نیل بلوکمپ میساختنش و دست این شورانر های بی خود نمی افتاد.
من کلا هیلو ریچ رو بازی کردم و برنامه ام این بود بشینم با هایپ سریال هیلو ها رو بازی کنم ، یعنی فاتحه حس و حال و هایپ رو خوندن . :-q

سریال halo یکی از بدترین سریال هایی بوده که تا حالا دیدم.
این چیه اینا درست کردن ، هر دفعه میگم قسمت بعد بهتر میشه اما باز میخوره تو ذوقم.
کاش استیون اسپیلبرگ و یا تیم پیتر جکسون و نیل بلوکمپ میساختنش و دست این شورانر های بی خود نمی افتاد.
من کلا هیلو ریچ رو بازی کردم و برنامه ام این بود بشینم با هایپ سریال هیلو ها رو بازی کنم ، یعنی فاتحه حس و حال و هایپ رو خوندن . :-q
نمره اش نگاه . زیر ۸ فایده ندارد . بلکه زیر ۸.۵ فایده ندارد

از همون ابتدا من اصلا سراغش نرفتم

نمره اش نگاه . زیر ۸ فایده ندارد . بلکه زیر ۸.۵ فایده ندارد

از همون ابتدا من اصلا سراغش نرفتم
چقد این نمرات واست مهمه همه پستات یک اشاره ای میکنی، بنظرم تا خودت ندیدی قضاوت نکن (حالا منظور Halo نیست کلا میگم) کلی سریال خیلی خفن داریم که عامه پسند نیستن و نمراتشون زیر 8.5 پس فایده نداره؟ :D
The Leftovers قدیم وقتی میدیدم اگه اشتباه نکنم نمرش 7.8 بود که بعدا خیلیا فهمیدن چه جواهریه الان شده 8.3 که هنوزم کمه بنظرم واسش در همین حال چندین عنوان بالا 8.7 سراغ دارم که نصف همین نچسپید بهم.
در کل بنظرم IMDB در حد اینکه یک چیز کلی دستت بیاد خوبه فقط.

ناراحتم میکنید میام میبینم حرفی از بترکال سال نزدید 8-|[-(
تو اسپویلر 3 تا قاب (شات) محشر از قسمت دوم فصل ششم میذارم.
یکی از یکی درجه‌یک‌تر!
قاب اول، به پایان Breaking Bad اشاره داره...
در قاب اول، دست دن سالامونکا، نصف صورت گاس فرینگ رو میپوشونه... اتفاقی که در فصل پایانی Breaking Bad افتاد رو که یادتونه؟

قابحق 2.jpg

دو تا قاب دیگه هم از فیلم‌برداری‌های درجه یک سریاله.

قاب حق.jpg

قابح 3.jpg

تو اسپویلر 3 تا قاب (شات) محشر از قسمت دوم فصل ششم میذارم.
یکی از یکی درجه‌یک‌تر!
قاب اول، به پایان Breaking Bad اشاره داره...
در قاب اول، دست دن سالامونکا، نصف صورت گاس فرینگ رو میپوشونه... اتفاقی که در فصل پایانی Breaking Bad افتاد رو که یادتونه؟

View attachment 252721

دو تا قاب دیگه هم از فیلم‌برداری‌های درجه یک سریاله.

View attachment 252725

View attachment 252723

مرگ گاس از طریق انفجار که مربوط به فصل چهارم سریال است، فصل نهایی مربوط به همکاری والتر با گروه نئونازی بود! به نظرم کیم وکسلر مهم ترین شخصیت فصل ششم است؛ تکلیف سایر شخصیت ها تاحدودی مشخص است؛ سرنوشت نهایی ساول هم می ماند برای نیمفصل دوم و آن فلش و فورواردهای سیاه و سفید و امکان رویارویی با جسی پینکمن (ارتباط سریال با ال کامینو)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or