بهبه! با اینکه فصل دوم در حد فصل اول نبود، ولی باز هم چیز خیلی جالبی بود و صبر و تحمل ندارم برای فصل بعدی.فصل سوم love death & robots معرفی شد
تاریخ پخش ۲۰ می
کسی هم هست به این سریال اهمیت بده؟ساخت فصل دوم سریال McMafia به طور رسمی منتفی شد.
فکر کنم گذاشتن کامل بیاد بعدناراحتم میکنید میام میبینم حرفی از بترکال سال نزدید
نیازی هست چیزی هم بگیم، همچنان با همون قدرت داره پیش میرهناراحتم میکنید میام میبینم حرفی از بترکال سال نزدید
نمره اش نگاه . زیر ۸ فایده ندارد . بلکه زیر ۸.۵ فایده نداردسریال halo یکی از بدترین سریال هایی بوده که تا حالا دیدم.
این چیه اینا درست کردن ، هر دفعه میگم قسمت بعد بهتر میشه اما باز میخوره تو ذوقم.
کاش استیون اسپیلبرگ و یا تیم پیتر جکسون و نیل بلوکمپ میساختنش و دست این شورانر های بی خود نمی افتاد.
من کلا هیلو ریچ رو بازی کردم و برنامه ام این بود بشینم با هایپ سریال هیلو ها رو بازی کنم ، یعنی فاتحه حس و حال و هایپ رو خوندن .
چقد این نمرات واست مهمه همه پستات یک اشاره ای میکنی، بنظرم تا خودت ندیدی قضاوت نکن (حالا منظور Halo نیست کلا میگم) کلی سریال خیلی خفن داریم که عامه پسند نیستن و نمراتشون زیر 8.5 پس فایده نداره؟نمره اش نگاه . زیر ۸ فایده ندارد . بلکه زیر ۸.۵ فایده ندارد
از همون ابتدا من اصلا سراغش نرفتم
تو اسپویلر 3 تا قاب (شات) محشر از قسمت دوم فصل ششم میذارم.ناراحتم میکنید میام میبینم حرفی از بترکال سال نزدید
تو اسپویلر 3 تا قاب (شات) محشر از قسمت دوم فصل ششم میذارم.
یکی از یکی درجهیکتر!
قاب اول، به پایان Breaking Bad اشاره داره...
در قاب اول، دست دن سالامونکا، نصف صورت گاس فرینگ رو میپوشونه... اتفاقی که در فصل پایانی Breaking Bad افتاد رو که یادتونه؟
View attachment 252721
دو تا قاب دیگه هم از فیلمبرداریهای درجه یک سریاله.
View attachment 252725
View attachment 252723