TV Center

من سیتکام کم ندیدم و برام office واقعا خنده دارترینشون بود تا اینکه arrested development رو دیدم :D البته فصل ۴ و ۵ اش به دلایل سختی ضبط و... به خوبی فصل ۱ تا ۳ نبود اما فصل ۱ تا ۳ عجب چیزایی بودن:D احتمالا خیلیا اینجا دیدنش اما هرکس ندیدتش پیشنهاد میکنم بزارتش تو برنامه برا دیدن. فقط بدون زیرنویس ببینین چون خیلی جوک هاش رو با زیرنویس اصلا نمیشه متوجه شد.

تریلر starnger things هم دیدم. بنظرم این سریال نباید اینقدر کش میومد تا اینقدر بزرگ بشن این بچه ها. فصلای اولو بخاطر اون بچه ها دیدم اما فصل ۴ رو فک کنم بخاطر بانو وینونا ببینم:D

من سیتکام کم ندیدم و برام office واقعا خنده دارترینشون بود تا اینکه arrested development رو دیدم :D البته فصل ۴ و ۵ اش به دلایل سختی ضبط و... به خوبی فصل ۱ تا ۳ نبود اما فصل ۱ تا ۳ عجب چیزایی بودن:D احتمالا خیلیا اینجا دیدنش اما هرکس ندیدتش پیشنهاد میکنم بزارتش تو برنامه برا دیدن. فقط بدون زیرنویس ببینین چون خیلی جوک هاش رو با زیرنویس اصلا نمیشه متوجه شد.

تریلر starnger things هم دیدم. بنظرم این سریال نباید اینقدر کش میومد تا اینقدر بزرگ بشن این بچه ها. فصلای اولو بخاطر اون بچه ها دیدم اما فصل ۴ رو فک کنم بخاطر بانو وینونا ببینم:D
گفتی از Office خوشت اومده و با Arrested Development حال کردی، ماعم الان این Arrested رو دانلود کردیم، البته قبلا هم دانلود کرده بودمش و به دلیلی که یادم نمیاد دراپش کردم ولی تصمیم گرفتم دوباره ببینمش بلکن تجربه سینفلد واسم تکرار شه...
دو قسمتش رو به زور دیدم :D از نظر من این اصلا کمدی نیست:D (مگه اینکه دارک کمدی باشه)
غیر جیسون بیتمن که با نوع بازی ـه کمدیش تو Game Night حال کرده بودم مابقی بازیگرای سریال از نظرم اصلا بامزه نیستن...(بعضی هاشون خیلی لوس هم هستن) هرچند همون جیسون بیتمن هم کاملا جدی بود تو این دو قسمت.
آیا در ادامه هم همین جوریه سریال؟

• Like
Reactions: A.M.K
این سریال هیلو چقد چرت و مسخره شده :| دیگه رغبتی ب دنبال کردنش ندارم و دراپش میکنم ، بنظرم کل ابهت مستر چیف و کورتانا و دکتر هالزی رفت زیر سوال -_-
اینجوری هم ک تو این قسمت دیدم بعید نیست کم کم شاهد المان ها lgbtq هم توش باشیم :|

گفتی از Office خوشت اومده و با Arrested Development حال کردی، ماعم الان این Arrested رو دانلود کردیم، البته قبلا هم دانلود کرده بودمش و به دلیلی که یادم نمیاد دراپش کردم ولی تصمیم گرفتم دوباره ببینمش بلکن تجربه سینفلد واسم تکرار شه...
دو قسمتش رو به زور دیدم :D از نظر من این اصلا کمدی نیست:D (مگه اینکه دارک کمدی باشه)
غیر جیسون بیتمن که با نوع بازی ـه کمدیش تو Game Night حال کرده بودم مابقی بازیگرای سریال از نظرم اصلا بامزه نیستن...(بعضی هاشون خیلی لوس هم هستن) هرچند همون جیسون بیتمن هم کاملا جدی بود تو این دو قسمت.
آیا در ادامه هم همین جوریه سریال؟
سریال سریع خیلی خوب میشه ادامه بده. بیشترین نوع جوک هاش inside joke هست و یا مثلا یه مسئله ای رو بیلد اپ می‌کنه برا اینده که یه جوک عالی بشه. ادامه بده عالیه جدا. فقط نکته ای که هست حتما انگلیسی ببین چون خیلی حرفایی که میزنن ۲ پهلوعه و با زیرنویس ممکنه اصلا متوجه جکهاش نشی
بازیگرا هم بیتمن رو ک میشناسی، ویل ارنت هم عالیه. بقیشون شاید زیاد مطرح نباشن اما سریع جا می افتن

آخرین ویرایش:
‏سارون قبل از اینکه وارد مسیر تاریکی بشه وجود کاملا پاکی داشته
اون جزو آینور، اولین مخلوقات ایلوواتار (قادر مطلق) حساب می‌شد و اسمش مایرون، به معنی "ستودنی" بود

IMG_20220416_193821.jpg

‏مایرون تمایل عجیبی به نظم داشت؛ نظمی که خودش ناظمش باشه و دستورش رو صادر بکنه
این خصلت در وجود مایرون بیشتر شد و در نهایت کاری کرد که به سمت ملکور، وحشتناک‌ترین و قدرتمندترین ارباب تاریکی کشیده بشه و گول وعده‌های اون رو بخوره!!
اینجا بود که سارون متولد شد
(سارون، به معنی منفور)

IMG_20220416_194012.jpg

‏ملکور هدفی جز نابودی نداشت
می‌خواست همه چیز رو نیست و نابود بکنه و توی این راه از کمک سارون هم استفاده می‌کرد
ارباب تاریکی طی اتفاقاتی شکست خورد و بعد از اون خادم وفادارش یعنی سارون به تخت تاریکی تکیه زد
سارون اما صرفا به دنبال نابودی نبود!

‏همونطور که تالکین می‌نویسه، سارون به جای نابود کردن، به فساد و تباهی علاقه‌مند بود
اون نمی‌خواست دنیا رو نابود بکنه، بلکه می‌خواست دنیا رو تحت امر خودش در بیاره و با نظمی که همیشه آرزوش رو داشت، حکومت بکنه
سارون یک بار تقریبا کل سرزمین میانه رو فتح کرد و به هدفش رسید

‏ارباب تاریکی برای این کار حلقه‌های قدرت رو ساخت و با حلقه یگانه، اون‌ها رو کنترل کرد
ذهن انسان‌ها و حتی الف‌ها رو مسموم کرد و نظم جهانی خودش رو بر دنیا مسلط کرد، تا اینکه جنگ‌هایی شکل گرفتن و باعث شدن که سارون به سرزمین موردور عقب رونده بشه
‏بعد از این بود که سارون باز هم ارتشی جمع کرد و دومین حمله گسترده خودش به سرزمین میانه رو استارت زد. حمله‌ای که در نهایت منجر به نابودیش شد و توی سه‌گانه لوتر هم دیدیم

IMG_20220416_194607.jpg

پ.ن: ملکور هیچوقت نمرد. اون روزی بر می‌گرده و دوباره جنگ عظیمی بین خیر و شر رخ میده (و بازم شکست می‌خوره)

در مورد Arrested development اصلا مدل جوک هاش با سیتکامایی مثل ساینفلد متفاوته، خیلی از جوکاش رفرنس به چیزای مختلفه و مخصوصا با زیرنویس فارسی ممکنه خراب شه معنیش پس با اون دید نرید سمتش، از نظر شخصیت و بازیگراشم جلوتر جامیوفتنو بنظرم همشون خیلی خوبن مخصوصا Tobias یکی از بهترین شخصیتای کمدی هست که دیدم.
من سه فصل اولش بیشتر از هر سریال بعد 2000 خندیدم حتی بیشتر از Office و Parks (که خب کمدی subjective هست و ممکنه یکی کاملا برعکس من باشه) بنظرم جز بهترین طنزا هست که متاسفانه با اون دوتا فصل داغون بعدیش خرابش کردن، نیازی به ادامه دادن نداشت و تو همون فصل 3 همه باید دراپش کنن بنظرم تا دیدشون تغییر نکنه :-" :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or