TV Center

امروز اتفاقی پست مترجم کتابهای Wheel of Time (آقای مافی) رو دیدم.
در مورد یکسری انیمیشن کوتاه که نکات کلیدی داستان قبل از سریال بازگو میکنه.
کلی گشتم پیدا نکردم، آخر دیدم یکی 2نفر خودشون تو یوتوب آپلود کردن.

دانلود کردم و دیدم و لعنت فرستادم به آمازون که چرا اینهارو در دسترس ملت نزاشته واصلا تبلیغ خوبی روش انجام نشده ، واقعا خاک تو سرش.
اگه ندیدین برین ببینین، کل سریال یک طرف، این 20 دقیقه یک طرف واقعا.

سلام
ببخشید دوست عزیز میگم لینکی،چیزی سراغ نداری که یه خلاصه از سریال باشه واسه یادآوری فصل های قبل!؟
از بس فاصله افتاد بین این فصل و فصل های قبل خیلی چیزاش از یادم رفته!

نمی دانم که اپیزودهای فصول قبلی سریال را نگه می داری یا پس از نگاه کردن، سریع پاک می کنی. معمولا سریال های AMC، در قسمت اول هر فصل ، یک آنچه گذشت مفصل از اتفاقات قبلی را نشان می دهند.

پ.ن: فاصله زمانی BCS از فصل پنجم تا ششم تنها یک و نیم سال است؛ این عدد در مقابل وقفه زمانی Stranger Things یک جوک محسوب می شود.

• Like
Reactions: atzoriha
نمی دانم که اپیزودهای فصول قبلی سریال را نگه می داری یا پس از نگاه کردن، سریع پاک می کنی. معمولا سریال های AMC، در قسمت اول هر فصل ، یک آنچه گذشت مفصل از اتفاقات قبلی را نشان می دهند.

پ.ن: فاصله زمانی BCS از فصل پنجم تا ششم تنها یک و نیم سال است؛ این عدد در مقابل وقفه زمانی Stranger Things یک جوک محسوب می شود.
نه متاسفانه پاک کردم،منظورم یه چیزی شبیه اون فیلم 25 لحظه ی به یاد ماندنی سریال گیم آف ترونز قبل از اومدن فصل ۸ بود،گفتم شاید واسه اینم یه همچین چیزی ساخته باشن...!

با کمی وقفه نشستم فصل 5 The last kingdom رو دیدم و فقط میتونم بگم که ناامیدم کرد. :| :-<
در کل سریال پس از پایان فصل 3 و بدون
آلفرد که بهترین کاراکتر کل سری بود ، قشنگ چند لول بالا تر از اوترد بود چه از نظر اکتینگ و یا دیالوگ هاش
قشنگ سیر نزولی به خودش گرفته بود که تو این فصل خودشو نشون داد.

• Smile
Reactions: Taha75
با کمی وقفه نشستم فصل 5 The last kingdom رو دیدم و فقط میتونم بگم که ناامیدم کرد. :| :-<
در کل سریال پس از پایان فصل 3 و بدون
آلفرد که بهترین کاراکتر کل سری بود ، قشنگ چند لول بالا تر از اوترد بود چه از نظر اکتینگ و یا دیالوگ هاش
قشنگ سیر نزولی به خودش گرفته بود که تو این فصل خودشو نشون داد.
نمرات فصل آخر مخصوصا قسمت آخر هم نمایانگر سیر نزولیش هست:))=))=))

IMG_20220406_103556.jpg
نمره قسمت آخر : 9.8 از 10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Empyrium

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or