TV Center

این 1883 تو این 5 قسمتی که دیدم بنظرم یکم اورریتد هست :D
سریال خوبیه، ستینگشو دوس دارم مخصوصا بخاطر اینکه از یک سری جهات به RDR2 شباهت داره اما اصلا نمیتونم ارتباط خاصی باهاش بگیرم، بنظرم دیالوگا اصلا جالب نیست، یک جوری جملات فلسفی از دهن چهار تا کَوبوی درمیاد فک میکنی طرف تازگی از هاروارد فارغ التحصیل شده :D بازیگر زن اصلی هم اینقد تر و تمیزه انگار نه انگار اینا کل این تایم زیر نور مستقیم آفتابن و با هزار جور جونور وحشی سرکار دارن :| هر کار میکنم موقعیتا و اتفاقایی که براشون میوفته اصلا برام قابل باور نیست، بخش رومنسشم خیلی عجله ای و الکی بود.
قسمت پنج بالاترین ریت کل سیزنو داره یکی از ایرانی ترین اپیزودای سریال بود :D یک مشت رومنس بزور جا کردن اولش که بعد بزنن بکشن طرفو و اشک مخاطبو در بیارن اونم در صورتی که از 10 دقیقه قبلش مشخص بود چه اتفاقی میخواد بیوفته :|
Sam elliott ولی قشنگ کری میکنه سریالو :D از اونطرف بازی Tim McGraw و Faith hill ـم با اینکه خواننده کانتری هستن خیلی بهتر از انتظاراتم ظاهر شدن.

آخرین ویرایش:
این 1883 تو این 5 قسمتی که دیدم بنظرم یکم اورریتد هست :D
سریال خوبیه، ستینگشو دوس دارم مخصوصا بخاطر اینکه از یک سری جهات به RDR2 شباهت داره اما اصلا نمیتونم ارتباط خاصی باهاش بگیرم، بنظرم دیالوگا اصلا جالب نیست، یک جوری جملات فلسفی از دهن چهار تا کَوبوی درمیاد فک میکنی طرف تازگی از هاروارد فارغ التحصیل شده :D بازیگر زن اصلی هم اینقد تر و تمیزه انگار نه انگار اینا کل این تایم زیر نور مستقیم آفتابن و با هزار جور جونور وحشی سرکار دارن :| هر کار میکنم موقعیتا و اتفاقایی که براشون میوفته اصلا برام قابل باور نیست، بخش رومنسشم خیلی عجله ای و الکی بود.
قسمت پنج بالاترین ریت کل سیزنو داره یکی از ایرانی ترین اپیزودای سریال بود :D یک مشت رومنس بزور جا کردن اولش که بعد بزنن بکشن طرفو و اشک مخاطبو در بیارن اونم در صورتی که از 10 دقیقه قبلش مشخص بود چه اتفاقی میخواد بیوفته :|
Sam elliott ولی قشنگ کری میکنه سریالو :D از اونطرف بازی Tim McGraw و Faith hill ـم با اینکه خواننده کانتری هستن خیلی بهتر از انتظاراتم ظاهر شدن.
1883 در واقع داستان پدرپدربزرگ سریال یلو استون هست.یعنی اگه یلو استون رو دیدی خب اینم باید ببینی که بدونی چطور شد این زمینها شد مال اینا.
ولی به عنوان یک سریال مستقل هم بد نبود ولی عالی هم نبود

قسمت اول Halo خیلی خوب بود! به نظر خالقین سریال خیلی خوب دنیای بازی رو‌ درک میکنن، در عین حال دارن یه داستان جدا تعریف میکن. به آینده ی سریال امیدوار شدم!
نویسنده‌های سریال رک اومدن گفتن ما اصلا بازی‌ها رو نگاه هم نکردیم :D

نویسنده‌های سریال رک اومدن گفتن ما اصلا بازی‌ها رو نگاه هم نکردیم :D
اینجوری گفتن, یا صرفا گفتن که داستان از بازی ها جدایت؟ سریال خیلی حس بازی رو داره اتفاقا، خیلی سعی کردن جزییات بازی رو توی قالب داستان خودشون نشون بدن

اینجوری گفتن, یا صرفا گفتن که داستان از بازی ها جدایت؟ سریال خیلی حس بازی رو داره اتفاقا، خیلی سعی کردن جزییات بازی رو توی قالب داستان خودشون نشون بدن
والا به نظر من داستان سریال دارای تفاوت های زیادی با بازی هست و جلوتر بیشترم میشه و به نظر داستان جلوتر به شدت ابکی و بد میشه ولی خب halo هست دیگر چه میشود کرد فعلا میبینیم واقعا کی داستان خوده بازی به اون مسترپیسی رو ول میکنه میره یه داستان جدا و تا حدی متفاوت از خودش میسازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
مون نایت و هیلو چ روز هایی پخش میشن؟
کاش اینا هم همه اپیزود ها رو میدادن بیرون خیالمون راحت بشه نگاه کنیم :دی

خوب اینجا میگن که برای ساخت سریال، بازی ها رو نگاه نکردن و سعی کردن مستقل بمونن. معنیش لزوما این نیست که بازی نکردن کلا.‌ سریال یه جوریه که آدم حس می‌کنه کسایی که ساختنش حسابی با حال و هوای بازی آشنا بودن. این رو هم بگم که من فقط اپیزود ۱ رو دیدم!

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
:(
1648985615895.png
استلا هریس، بازیگر و کمدین پیشکسوت امریکایی در سن ۹۳ سالگی درگذشت. او سابقه بازی را در فیلم روزی روزگاری در امریکا و سریال Seinfeld را داشت و به‌عنوان صداپیشه‌ی شخصیت خانم سیب‌زمینی در انیمیشن‌های داستان اسباب‌بازی همکاری کرده بود.

:(
View attachment 251016
استلا هریس، بازیگر و کمدین پیشکسوت امریکایی در سن ۹۳ سالگی درگذشت. او سابقه بازی را در فیلم روزی روزگاری در امریکا و سریال Seinfeld را داشت و به‌عنوان صداپیشه‌ی شخصیت خانم سیب‌زمینی در انیمیشن‌های داستان اسباب‌بازی همکاری کرده بود.
جورج یتیم شد😪

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or