TV Center

به عنوان کسی عاشق فضا،کهکشان،و هر چی که به فضا ربط پیدا کند هست.باید عرض کنم از اپیزود 1راضی هستم.موسیقی کاملا آشنا و یادآور سری بازی halo و همینطور حضور با شکوه مستر چیف در همان شروع سریال در سیاره ی مادریگال که فضا سازی و اکشن کاملا هیلویی دارد.یک آن به نظرم آمد در حال انجام بازی با گرافیگ ورای تصور از آن چیزی که وجود دارد هستم.همان طور که می دانید هیلو یک اپرای فضایی،با درون مایه ای از خیال پردازی مدرن و اسطورای است که از بعد وسعت و پهناور بودن بی شباهت به جنگ ستارگان نیست.در سریال به این موضوع اشاره ای نمی شود اما سکاسنی در آن وجود دارد که شاهد حضور سفینه ی کاوننت ها هستیم.،سفینه ای قارچ شکل در مقیاسی عظیم که به صورت زیبا و نورانی اما مرموز و شوم به تصویر کشیده شده است.که نشان از ارتباط با تهدیدی بسیار بزرگ است.جان 117 همچنان روحیه ی جدی و کاریزماتیکش را دارد صدایش همچنان از ته گلو،با وقار و با صلابت است.اپیزود اول فضای کمی به شخصیت پردازی چیف داده است.،اما در معرفی قهرمانی درون گرا با توانایی بالا در فرماندهی و مهارت در مبارزه موفق عمل کرده است.
منم که اساسی از قسمت اولش لذت بردم علی الخصوص اگه مثل من عاشق سری بازیهاهای halo هم باشی ،و صد البته اون موسیقی غریب و مرموز halo که توی فیلم هست حسابی به من حال میده!!
فقط اگه به قول یکی از بچه ها اگه برای شخصیت اصلی مستر چیف از Jon Bernthal استفاده کرده بودند که دیگه عالی میشد.

این سریال katla رو کسی دیده؟
ظاهرا مثل دارکه و اینکه توی ایسلند فیلمبرداری شدیدا جذابش کرده
از نظر من خیلی خیلی درامش زیاده...بحدی که بخش های فانتزی، معمایی و هیجان انگیز سریال اصلا بچشم نمیاد...
درام پسند باشی شاید خوشت بیاد ولی اگه مثل من با نگاه Dark طور سمتش رفته باشی احتمالا دراپش کنی.

img_20220330_201109_667_swl4.jpg

تاریخ پخش سریال "خاندان اژدها" اسپین آف "بازی تاج و تخت" با انتشار یک پوستر مشخص شد.

30 مرداد

آخرین ویرایش:
این عکسایی که از خاندان اژدها منتشر شده، از عکسای ارباب حلقه‌ها امدیوارکننده‌تره.
یک ماه هم زودتر پخش میشه.
دیگه باس صبر کنیم و ببنیمی چی از آب درمیاد.
گرچه حوصله دیدن هیچکدوم رو ندارم!

• Like
Reactions: Blood Brothers
بترکال سال رو که دیشب تموم کردم، همونطوری که گفتم بی صبرانه منتظر فصل 6ـش هستم.
امروزهم کل اسکویید گیم رو دیدم.

ظاهرا تشنه ی سریال شده بودم :D قشنگ این عید اجازه داد جبران یکی دو سال اخیر رو انجام بدم.

الان هم بین Ozark و Mr Robot موندم. کدومو پیشنهاد میدید ؟

آخرین ویرایش:
بترکال سال رو که دیشب تموم کردم، همونطوری که گفتم بی صبرانه منتشر فصل 6ـش هستم.

ظاهرا تشنه ی سریال شده بودم :D قشنگ این عید اجازه داد جبران یکی دو سال اخیر رو انجام بدم.

Ozark

به نظر من بعد از BB و BCS، به سمت Narcos و Narcos Mexico برو! (اگه ندیدیشون!). اگر عاشق تبدیل آدم بد - خوب هستی و دوست داری دوباره برایان کرنستون رو ببینی، بد نیست به سمت Sneaky Pete هم بری. سریال Ozark رو بزار برای آخر. اما بدون حاشیه و پاسخ به اون سوالت، Ozark!

سریال هایی که از فرم Breaking Bad تبعیت می کنند:

The Sopranos
Narcos
Narcos Mexico
Bloodline
Brotherhood
Ozark
Sneaky Pete
The Queen of the South
Weeds
The Low Winter Sun
Your Honor

آخرین ویرایش:

Mr.Robot رو پیشنهاد می‌کنم چون ممکنه بین Ozark و BCS شباهت‌هایی ببینی، به همین دلیل Mr.Robot می‌تونه تنوع خوبی باشه، بازیگرا هم کارشونو خوب انجام می‌دن، همینطور به نظرم از جهت داستانی بهتر و فیریکی‌تر از Ozark عمل می‌کنه و جاهایی که لازمه تبرای خاص خودشو می‌زنه :D

[Halo S01E01
موسیقی همچون ضربه های شنیداری است که شنونده را به بازی نخسین و آغاز هیلو متصل می کند.باید عرض کنم شنیدن موسیقی تم بازی هیلو در سریال بهترین حس ممکنی بود که تجربه کردم.موسیقی بهترین حس ممکن برای بازگشت به آغاز سری بود.در مورد بازیگر برایم فرقی نمی کرد چه کسی بازی کند.ترجیحا نمی خواستم چیف کلاهخودش رادر آورد{لاقل نه به این زودی،کاش می گذاشت برای فصل های پایانی}.بیشتر صدایش و شخصیتش دوست داشتم همانی باشد که بود.که می شود گفت که هست.نه به جذابی استیو داونز.اما نزدیک به آن.

• Like
Reactions: mehdy.z

Ozark

نظرتون درباره سریال moon knight چیه ؟ خیلی روش مانور دادند // نمره اش هم در حال پایین آمدن هست . تا الان 7.5 شده و پایین تر هم خواهد آمد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or