TV Center

درود

بچه ها کسی فصل اول دوم twin peak مال خیلی سال پیش رو ندیده الان بیاد این فصل سومی که ۲۰۱۷ اومد رو ببینه چیزی نمی فهمه ؟ داستان مرتبطه ؟

فصل سوم تویین پیکس 25 سال بعد (2017) منتشر شد. سریال آن موقع پس از پخش دو فصل از شبکه ABC کنسل شده بود. تویین پیکس 2017 ادامه مستقیم سریال و فیلم پیش درآمد 1992 است.

به ترتیب برای تماشا:

Twin Peaks Season 1-2
Twin Peaks: Fire Walk with Me 1992
Twin Peaks: The Missing Pieces - Optional
Twin Peaks Return

سریال نوروز رنگی دانلود کردم دیدم . 20 قسمت 40 دقیقه ای . // زیبا و فان هست با لهجه مشهدی . مخصوصا برای بچه های دهه 50 60 عالیه . به پایتخت نمی رسه ولی زیباست .

• Love
Reactions: SiminSecret
داشتم تو سایت های دانلود فیلم و سریال میچرخیدم دیدم یه سریال جدید با عنوان Parallels اومده...خوشحال شدم با خودم گفتم بلاخره اون سریالی که در ادامه فیلم Parallel 2015 ـه و قرار بود بسازن، اومده...تریلر رو دانلود کردم دیدم سریال مال دیزنی پلاسه و ظاهرا اون چیزی که فکر میکردم نیست...
از تریلر بر میاد چیز سرگرم کننده ای باشه...فقط اولش فکر کردم مال آمریکاست ولی تو خلاصه داستانش زده بود داستانش توی مرز فرانسه و سوئیس اتفاق میفته همینم باعث شد دوباره تریلر رو ببینم که دیدم تریلر دوبله انگلیسی شده :D اینم بنظرم باعث میشه خیلی امیدی به زیرنویسش نباشه که به این زودیا بیاد!

بعنوان کسی که بجز یکی دو تا تریلر از گیم پلی اخرین نسخه از بازی رو دیدم و هیچ آشنایی با این سری ندارم بنظرم قسمت اول نه عالی بود و نه بد
در حد خوب بود و شخصا خوشم اومد.
فقط بنظرم یکم جلوه های ویژه میشد بهتر باشه واقعا :D

• Like
Reactions: Taha75
داشتم تو سایت های دانلود فیلم و سریال میچرخیدم دیدم یه سریال جدید با عنوان Parallels اومده...خوشحال شدم با خودم گفتم بلاخره اون سریالی که در ادامه فیلم Parallel 2015 ـه و قرار بود بسازن، اومده...تریلر رو دانلود کردم دیدم سریال مال دیزنی پلاسه و ظاهرا اون چیزی که فکر میکردم نیست...
از تریلر بر میاد چیز سرگرم کننده ای باشه...فقط اولش فکر کردم مال آمریکاست ولی تو خلاصه داستانش زده بود داستانش توی مرز فرانسه و سوئیس اتفاق میفته همینم باعث شد دوباره تریلر رو ببینم که دیدم تریلر دوبله انگلیسی شده :D اینم بنظرم باعث میشه خیلی امیدی به زیرنویسش نباشه که به این زودیا بیاد!

واسه کسایی که با فصل اول Dark حال کردن، پیشنهاد میشه (البته نه شدیدا :D )
بنظرم توی چند مورد وجه اشتراک دارن منتها این Parallel مثل Dark، دارک و جدی نیست.
موضوع اصلیش که کلیشه رو رد کرده تبدیل به خز شده:D ولی خب 6 تا اپیزود نیم ساعته جایی رو نمیگیره:D
اگه خواستین ببینین PSA ـش رو بگیرین که دوزبانه ـست...زیرنویس که نداره فعلا...اونقدر هم مکالماتش تخصصی نیست که نشه فهمید.

ای کاش پای قدرت های ماورایی رو نمی آووردن وسط...

• Like
Reactions: Taha75
به عنوان کسی عاشق فضا،کهکشان،و هر چی که به فضا ربط پیدا کند هست.باید عرض کنم از اپیزود 1راضی هستم.موسیقی کاملا آشنا و یادآور سری بازی halo و همینطور حضور با شکوه مستر چیف در همان شروع سریال در سیاره ی مادریگال که فضا سازی و اکشن کاملا هیلویی دارد.یک آن به نظرم آمد در حال انجام بازی با گرافیگ ورای تصور از آن چیزی که وجود دارد هستم.همان طور که می دانید هیلو یک اپرای فضایی،با درون مایه ای از خیال پردازی مدرن و اسطورای است که از بعد وسعت و پهناور بودن بی شباهت به جنگ ستارگان نیست.در سریال به این موضوع اشاره ای نمی شود اما سکاسنی در آن وجود دارد که شاهد حضور سفینه ی کاوننت ها هستیم.،سفینه ای قارچ شکل در مقیاسی عظیم که به صورت زیبا و نورانی اما مرموز و شوم به تصویر کشیده شده است.که نشان از ارتباط با تهدیدی بسیار بزرگ است.جان 117 همچنان روحیه ی جدی و کاریزماتیکش را دارد صدایش همچنان از ته گلو،با وقار و با صلابت است.اپیزود اول فضای کمی به شخصیت پردازی چیف داده است.،اما در معرفی قهرمانی درون گرا با توانایی بالا در فرماندهی و مهارت در مبارزه موفق عمل کرده است.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or