TV Center

عجب خوب بود فصل اول Bron/Broen. شدیدا چسبید و اصلا انتظار نداشتم اینقدر خفن باشه. من کلا سریالای جنایی/مرموز که توی کشورای اسکاندیناوی ساخته میشن رو خیلی دوس داشتم. اون فضای سردی که دارن و حتی زبانشون خیلی کمک میکنه به بهتر شدن سریال. شخصیت اصلی سریال که ساگا نورین باشه بی‌نظیره. خیلی قشنگ بازی میکنه و امکان نداره که عاشقش نشین. داستان و اتفاقات و توئیستای خیلی جالبی هم داره. هر قسمت همه چی بهتر میشه و لذت دیدنش هم زیادتر میشه. الان یه قسمت از فصل دوم هم دیدم به نظرم که خیلی خوب میاد و اگه به قشنگی فصل اول باشه عالی میشه.
چند وقت پیش سریال The Valhalla Murders هم دیدم اونم خوب بود.

عجب خوب بود فصل اول Bron/Broen. شدیدا چسبید و اصلا انتظار نداشتم اینقدر خفن باشه. من کلا سریالای جنایی/مرموز که توی کشورای اسکاندیناوی ساخته میشن رو خیلی دوس داشتم. اون فضای سردی که دارن و حتی زبانشون خیلی کمک میکنه به بهتر شدن سریال. شخصیت اصلی سریال که ساگا نورین باشه بی‌نظیره. خیلی قشنگ بازی میکنه و امکان نداره که عاشقش نشین. داستان و اتفاقات و توئیستای خیلی جالبی هم داره. هر قسمت همه چی بهتر میشه و لذت دیدنش هم زیادتر میشه. الان یه قسمت از فصل دوم هم دیدم به نظرم که خیلی خوب میاد و اگه به قشنگی فصل اول باشه عالی میشه.
چند وقت پیش سریال The Valhalla Murders هم دیدم اونم خوب بود.

آمریکایی ها یک ریمیک از سریال The Bridge در طول دو فصل ساختند که شبکه FX قدرشو ندونست.

با همین اسم؟ کیفیت سریال چطور بود؟
ظاهرا یه ورژن انگلیسی/فرانسوی هم با اسم The Tunnel ساختن از روش

از اون ریمیک بریتانیایی/فرانسوی اطلاعی ندارم. ریمیک آمریکایی در طول 2 فصل 13 قسمتی ساخته و در طی سال های 2013-2014 از شبکه FX پخش شد.. قصه در مرز آمریکا - مکزیک رخ می دهد. دایان کروگر و دیمین بیلچر نقش کارآگاهان سریال را بازی می کنند. برای من خوب بود. من نسخه اصلی و نوردیک سریال را ندیده ام.

91mvuIDSdqL._RI_.jpg

• Like
Reactions: NaViiDii and Taha75
هالیوود ریپورتر گزارش کرد مراحل ابتدایی ساخت فصل چهارم True Detective توسط HBO آغاز شده است.
فصل یک عالی بود . فصل دو خوب بود ولی فصل سوم متوسط با پایانی معمولی . مثل فارگو روند نزولی را طی می کند

این 3-4 روز نشستم 14 قسمت سریال " راه بی پایان " رو برای بار دوم دیدم بعد از این همه مدت بازم جذابه , واقعا سطح سریال سازی صدا و سیما 100 لول افت کرده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or