d.a.r.i.u.s.h
کاربر سایت
همین پست کافیه تا خیلی ها از جمله خودم بالاخره شروع کنن به دیدن این سریال هر چند به احتمال خیلی زیاد احتمالا بهترین سریال تاریخ برکینگ بد هست ، لامصب هیچ نقصی نداشت برکینگ بد .
جالب بود که دقیقا مدتی قبل از این که 20 ساله اش بشه تمومش کردم و دیدم دوباره به بهانه 20 سالگی اش ازش یاد شده . واقعا سریال فوق العاده ایه و شخصیت ها و روابطشون عالی بود. سریال رو الان که می بینیم لذت می بریم . ولی فکر این که 20 سال قبل و پیش از همه گیری سریال سازی امروزی چنین شاهکاری ساخته شده بیشتر سریال رو برامون ارزشمند می کنه شخصا به نظرم سریال دیگه ای تا الان نتونسته مثل شیلد چهره ی جدید و متفاوتی از پلیس رو ارائه بده
شاهکاره . صد در صد برای دیدنش اقدام کنیدهمین پست کافیه تا خیلی ها از جمله خودم بالاخره شروع کنن به دیدن این سریال هر چند به احتمال خیلی زیاد احتمالا بهترین سریال تاریخ برکینگ بد هست ، لامصب هیچ نقصی نداشت برکینگ بد .
نقص که زیاد داشت، ولی خوبیهاش بهقدری زیاد بود که به چشم نمیومدنهمین پست کافیه تا خیلی ها از جمله خودم بالاخره شروع کنن به دیدن این سریال هر چند به احتمال خیلی زیاد احتمالا بهترین سریال تاریخ برکینگ بد هست ، لامصب هیچ نقصی نداشت برکینگ بد .
بنظرم سالی 150 تومن ارزش اینو نداره هر بار چند دقیقه سر این چیزا وقتت تلف بشه و خب سرعتشونم کمهدانلود مستقیم از PSA و Pahe جوریه که آدم رو بیشتر سوق میده که از اشتراک سایت های پولی استفاده کنه!
برای هر قسمت باید چندین صفحه تبلیغ رو رد کرد، باز دم Pahe گرم سریال هارو بصورت فصلی هم میزاره...الان خواستم یدونه قسمت یه سریالی رو از PSA بگیرم، بعد 6 تا صفحه تبلیغ رسیدم به یه تایمری که رو 10 ثانیه گیر کرده
من که گذاشتم کامل بیاد بعد ببینمسلام
شماها فصل ششم پیکی بلایندرز رو میبینید، لذت میبرید؟ یا فقط دارید یبینید که ته قصه رو بفهمید چی شد؟
سریال بدجور افت کرده.
فصل اولش خوب شروع شد، تو فصل دوم به اوج رسید؛ از فصل سوم هم اومد تو سراشیبی.
الان هم که دیگه...
پ.ن. این روزها هزار دستان علی حاتمی رو میبینم و چه کاری آقا! چه کاری!
یک تا پنج عالی بوده ولی این فصل کمی افت کردهسلام
شماها فصل ششم پیکی بلایندرز رو میبینید، لذت میبرید؟ یا فقط دارید یبینید که ته قصه رو بفهمید چی شد؟
سریال بدجور افت کرده.
فصل اولش خوب شروع شد، تو فصل دوم به اوج رسید؛ از فصل سوم هم اومد تو سراشیبی.
الان هم که دیگه...
پ.ن. این روزها هزار دستان علی حاتمی رو میبینم و چه کاری آقا! چه کاری!
داداش زباله اس وقتتو تلف نکنیک سوال تنها منم که به جوکر نمیخندم. تقریبا اکثر قسمتاش رو دیدم ولی تو کل اش یک حس meh دارم
سریال های ایرانی شبکه های خانگی زباله هستند . معمولا پایان هم ندارند . (پایان آزاد) . فیلم نامه آبکی و کلی شات های کش دارداداش زباله اس وقتتو تلف نکن
منم بعد کلی تعریف و اینا رفتم سراغش و توی کل فصل در حد دوتا لبخند هم نزدم