TV Center

همین پست کافیه تا خیلی ها از جمله خودم بالاخره شروع کنن به دیدن این سریال هر چند به احتمال خیلی زیاد احتمالا بهترین سریال تاریخ برکینگ بد هست ، لامصب هیچ نقصی نداشت برکینگ بد .

جالب بود که دقیقا مدتی قبل از این که 20 ساله اش بشه تمومش کردم و دیدم دوباره به بهانه 20 سالگی اش ازش یاد شده . واقعا سریال فوق العاده ایه و شخصیت ها و روابطشون عالی بود. سریال رو الان که می بینیم لذت می بریم . ولی فکر این که 20 سال قبل و پیش از همه گیری سریال سازی امروزی چنین شاهکاری ساخته شده بیشتر سریال رو برامون ارزشمند می کنه شخصا به نظرم سریال دیگه ای تا الان نتونسته مثل شیلد چهره ی جدید و متفاوتی از پلیس رو ارائه بده
. یک کلیپ از امی 2002 دیده بودم . عجب سال سنگینی بوده . فکر کنید مراسمی باشه که یک کاندیدش سوپرانوز باشه و دیگری شیلد

همین پست کافیه تا خیلی ها از جمله خودم بالاخره شروع کنن به دیدن این سریال هر چند به احتمال خیلی زیاد احتمالا بهترین سریال تاریخ برکینگ بد هست ، لامصب هیچ نقصی نداشت برکینگ بد .
شاهکاره . صد در صد برای دیدنش اقدام کنید

نقص که زیاد داشت، ولی خوبی‌هاش به‌قدری زیاد بود که به چشم نمیومدن :D

ببینید و لذت ببرید. از معدود سریال‌هایی که از قسمت اول تا قسمت آخر توی حالت تخته‌گاز قرار داره و به‌معنای واقعی کلمه افت نمی‌کنه.
پایان‌بندی سریال هم، یا درکل بگم فصل پایانی سریال، از کم‌نظیرترین چیزهاییه که توی تلویزیون تجربه کرده‌ام.

باز شروع شد:

Dressing Up The Wire GIF

دانلود مستقیم از PSA و Pahe جوریه که آدم رو بیشتر سوق میده که از اشتراک سایت های پولی استفاده کنه!
برای هر قسمت باید چندین صفحه تبلیغ رو رد کرد، باز دم Pahe گرم سریال هارو بصورت فصلی هم میزاره...الان خواستم یدونه قسمت یه سریالی رو از PSA بگیرم، بعد 6 تا صفحه تبلیغ رسیدم به یه تایمری که رو 10 ثانیه گیر کرده =))

• Smile
  • Sad
Reactions: Taha75 and hitman68
دانلود مستقیم از PSA و Pahe جوریه که آدم رو بیشتر سوق میده که از اشتراک سایت های پولی استفاده کنه!
برای هر قسمت باید چندین صفحه تبلیغ رو رد کرد، باز دم Pahe گرم سریال هارو بصورت فصلی هم میزاره...الان خواستم یدونه قسمت یه سریالی رو از PSA بگیرم، بعد 6 تا صفحه تبلیغ رسیدم به یه تایمری که رو 10 ثانیه گیر کرده =))
بنظرم سالی 150 تومن ارزش اینو نداره هر بار چند دقیقه سر این چیزا وقتت تلف بشه و خب سرعتشونم کمه
اگه توی 10 ثانیه گیر کرد کافیه یکی دو بار روی ثانیه شمار کلیک کنی درست میشه

سلام
شماها فصل ششم پیکی بلایندرز رو میبینید، لذت میبرید؟ یا فقط دارید یبینید که ته قصه رو بفهمید چی شد؟
سریال بدجور افت کرده.
فصل اولش خوب شروع شد، تو فصل دوم به اوج رسید؛ از فصل سوم هم اومد تو سراشیبی.
الان هم که دیگه...

پ.ن. این روزها هزار دستان علی حاتمی رو میبینم و چه کاری آقا! چه کاری!

سلام
شماها فصل ششم پیکی بلایندرز رو میبینید، لذت میبرید؟ یا فقط دارید یبینید که ته قصه رو بفهمید چی شد؟
سریال بدجور افت کرده.
الان هم که دیگه...

من که گذاشتم کامل بیاد بعد ببینم
ولی نگو این حرفو فصل 4 و 5 شاهکار بود , خصوصا 4

سلام
سریال بدجور افت کرده.
الان هم که دیگه...

یک تا پنج عالی بوده ولی این فصل کمی افت کرده

یک سوال تنها منم که به جوکر نمیخندم. تقریبا اکثر قسمتاش رو دیدم ولی تو کل اش یک حس meh دارم
داداش زباله اس وقتتو تلف نکن
منم بعد کلی تعریف و اینا رفتم سراغش و توی کل فصل در حد دوتا لبخند هم نزدم

داداش زباله اس وقتتو تلف نکن
منم بعد کلی تعریف و اینا رفتم سراغش و توی کل فصل در حد دوتا لبخند هم نزدم
سریال های ایرانی شبکه های خانگی زباله هستند . معمولا پایان هم ندارند . (پایان آزاد) . فیلم نامه آبکی و کلی شات های کش دار

• Like
Reactions: doug ratman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or