TV Center

بگو . الان فصل 5 دارم می بینم
خب از من جلوتری برای همین یادت رفته :D من تازه فصل 4 شروع کردم.زن سومش هم یک دانمارکی بود که گفتن تو خواب فلانی اومده و رفتن کردنش پادشاه ولی بعد به اوترد خیانت کرد و فروختش به برده دارها.زن سومش خواهر این یارو بود.که اینم موقع زایمان مرد.البته اولین زنی که کلا باهاش رابطه داشت بریدا بود که ولی ازدواج نکردن.

• Like
Reactions: Taha75
به خاطر نمره پایین این سریال ندیدم . می خواستم بدونم از ماندولوریان چیز مهمی نشان داد که در دیدن فصل سوم ماندولوریان خلل وارد کند ؟؟؟؟؟؟ )

دوستان اگر میخواهید به مدت 1 ساعت 30 دقیقه وقت خود را تلف کنید،
اگه دوست دارید که کار های مهمتان را 1 ساعت به تعویق بندازید،
اگر دوست دارید پس از اون 1 ساعتی که تلف کردین به مدت 2 ساعت به خودتون فحش بدین.
جوکر ایرانی را ببینید. :Thumbup::D اون اوایل از فصل یکش خوشم اومده بود ولی دقیقا از قسمت اول فصل دومش اینقدری رو دور تند دیدم که فکر کنم هر قسمت تو کمتر از 10 دقیقه تموم میشه!
من واقعا فهمیدم که تو بین هزاران هزار بازیگری که در ایران داریم هیچ کدوم واقعا هیچ کدوم کمدین نیستن! یعنی این همه ادعا که سریال و فیلم کمدی فقط بازی میکنه ولی نمیتونه تو 6 ساعت یه کاری بکنه لبخند رو لب مخاطب بیاد ، با این چیزی که من از بازیگرامون دیدم یعنی الان فهمیدم که منم استعداد ناب بازیگری ام :D والا!!! چار خط دیالوگ یه بنده خدا دیگه زور میزنه مینویسه فقط بریم جلو دوربین با میمیک های مختلف صورت همونو تکرار کنیم حله دیگه!
راستی اینو هم یادم رفت بگم
حال بهمزن ترین و لوس ترین و بی استعداد ترین و 💩 قضیه دربیار ترین بازیگری که تو این جوکر دیدم با اختلاف یوسف تیموری بود😕 ای کاش یه نسخه without YousefTeymoori Edition برا این فصل بدن بیرون!

به خاطر نمره پایین این سریال ندیدم . می خواستم بدونم از ماندولوریان چیز مهمی نشان داد که در دیدن فصل سوم ماندولوریان خلل وارد کند ؟؟؟؟؟؟ )
آره، متاسفانه سریال عملا فصل 2.5 مندلورین هست. از این نظر میگم متاسفانه چون بوبا فت توی سریال خودش نادیده گرفته میشه و بهترین بخشای سریال وقتایی هستن که ایشون کلا حضور نداره.

• Like
Reactions: Taha75
آره، متاسفانه سریال عملا فصل 2.5 مندلورین هست. از این نظر میگم متاسفانه چون بوبا فت توی سریال خودش نادیده گرفته میشه و بهترین بخشای سریال وقتایی هستن که ایشون کلا حضور نداره.
قسمت 5 و 6 و 7 دیدم . 5 و 6 عالی بود که خود ماندول حضور داشت (قسمت 7 هم خوب بود) . در کل بوبا فت نمی ساختند بهتر بود . بودجه رو کامل صرف فصل سوم ماندولوریان می کردند . شنیدم که فصل سوم فصل آخرش هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or