TV Center

1883 عجب پایانی داشت . از آغاز تا پایان کیفیت اش رو حفظ کرد . تیلور شریدان یک بار دیگه نشون داد که نویسنده تواناییه . هرچه در سینما امسال ضعیف ظاهر شد تو دنیای سریال جبران کرد . سام الیوت در سریال فوق العاده است . اما سورپرایز اصلی تیم مک گرا خواننده مشهور کانتریه که تو نقش اصلی واقعا غیر منتظره ظاهر شد و ایزابل می که آینده درخشانی در انتظارشه. خود سریال هم یک وسترن خوشساخت و البته شاعرانه با چشم اندازه های جذاب و مونولوگ های به یادماندنیه . البته ازش نباید انتظار hell on wheels داشت . در کل یک سریال دیدنی در ژانر وسترن و یکی از بهترین سریال های امسال بود

فوق العاده سریال خوش ساختی هست / فوق العاده غمناک مخصوصا قسمت آخر فصل اول بیننده رو نابود می کنه / فصل دوم پاییز 2022 می آید

1883 عجب پایانی داشت . از آغاز تا پایان کیفیت اش رو حفظ کرد . تیلور شریدان یک بار دیگه نشون داد که نویسنده تواناییه . هرچه در سینما امسال ضعیف ظاهر شد تو دنیای سریال جبران کرد . سام الیوت در سریال فوق العاده است . اما سورپرایز اصلی تیم مک گرا خواننده مشهور کانتریه که تو نقش اصلی واقعا غیر منتظره ظاهر شد و ایزابل می که آینده درخشانی در انتظارشه. خود سریال هم یک وسترن خوشساخت و البته شاعرانه با چشم اندازه های جذاب و مونولوگ های به یادماندنیه . البته ازش نباید انتظار hell on wheels داشت . در کل یک سریال دیدنی در ژانر وسترن و یکی از بهترین سریال های امسال بود
برای من بیشتر از Hell on wheels نباشه کمتر هم نیست . موسیقی و غم سریال فوق العاده قوی هست

تازه یه وایکینگ زن سیاه پوست آفریقایی هم داریم که رئیس کاتگاتم هس :D
انگار نتفلیکس نمیتونه یه چیزی بسازه که به زور سیاه/لییییز/ گگگگگی توش نباشه
این وایکینگ زن سیاهپوست تو واقعیت یه مرد سفیدپوست بوده! :)
در واقع نتفلیکس اومده نژاد و رنگ و جنسیت یه شخصیت واقعی تاریخی رو برای این سریال تغییر داده. :|

این وایکینگ زن سیاهپوست تو واقعیت یه مرد سفیدپوست بوده! :)
در واقع نتفلیکس اومده نژاد و رنگ و جنسیت یه شخصیت واقعی تاریخی رو برای این سریال تغییر داده. :|
مشکل هم دقیقا همینه. تغییر و تحریف الکی.
وگرنه من یا خیلیا مشکلی با زن سیاه پوست یا کسانی که لزززززز یا گگگگگی هستن نداریم
مشکل اینکه به زور و با تحریف یا تغییر میخوان اینا رو به خورد ما بدن

سریال جدید وایکینگ اصلا در حد و اندازه سریال اصلی نیست و نمره ۶.۵ گرفته . داغونه. ارزش وقت گذاشتن ندارد
من سریالشو مجبور شدم و دیدم ولی بجز مسائل بالا که گفتم واقعا خود سریال چنگی به دل نمیزنه
بازیگرانی که هیچ شباهتی به واکینگ ها ندارن
صحنه های نبرد و جنگ که انتظارش از واکینگ ها میره وجود نداره
داستان توی 8 قسمت متوسط رو به ضعیف بود
درکل اگه سریال بهتری دارید طرفش نرید

گایز

میخواین نهار بخورید :D

میخواید برید نون بگیرید:D

میخواید پا کنسول بشیند و یه دست گیم بزنید:D

میخواید برید خونه دوستان:D

فعلا بیخیال شید و آرشیو ۸۱ رو ببینید!:D

اینو اپیزود اولش رو دیدم فضای سرد و بی روحی داشت. اگه اندینگ خوبی نداره بگو تا بیخیالش بشم. :D
خدا لعنت کنه این سازنده های دکستر رو، آدم رو وسواسی کردن :D

اینو اپیزود اولش رو دیدم فضای سرد و بی روحی داشت. اگه اندینگ خوبی نداره بگو تا بیخیالش بشم. :D
خدا لعنت کنه این سازنده های دکستر رو، آدم رو وسواسی کردن :D

۴ تا اپیزودشو دیدم خوب بود.

اکثر دوستان ه‌م پایانشو دوست داشتن.

چند وقت پیش بود که به سرم زد صفحات آغازین همین تاپیک رو یه مروری بکنم...
پست های جالبی یافتم و یه حس نوستالژی هم بهم دست داد. طبیعتا "لاست"، "فرار از زندان" و...از بحث های داغ اون زمان تاپیک بود ولی یکی دومورد برام جالب بود، سریال قهرمانان یا Heroes جزو سریال های پیشنهادی بود در حالی که همین سریال رو چندوقت پیش دیده بودم و فکر نمیکردم جزو اون دسته از سریال های پربیینده باشه! و همچنین سریال Battlestar Galactica که زمانی مورد توجهم قرار گرفت که داشتم دنبال کارهایی می گشتم که "بیر مک کرری" براشون آهنگ ساخته باشه چون تازه سریال "Agents of Shield" رو تموم کرده بودم و موسیقی متن ـش مورد پسندم واقع شده بود.
اون موقع چون از ژانر فضایی/تخیلی خوشم نمیومد سراغ Battlestar Galactica نرفته بودم ولی بعد تجربه خوبی که از دیدن سری فیلم های "محافظین کهکشان" داشتم، ترغیب شدم که برم ببینمش و علیرغم اینکه ایده جالبی داشت ولی بدلیل ساب استوری و لاو استوری های غیر الزامی و خسته کننده (یا اینکه من خیلی کم حوصله شدم) از نیمه های فصل سوم دیگه بصورت فست فوروارد ادامش رو دنبال کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که خیلی چیز دندون گیری هم نبوده :D
خلاصه :D الان دارم سریال Continuum رو میبینم...این سریال رو قبلا یعنی زمانی که خیلی دنبال موضوعات تایم تراول و دنیاهای موازی بودم (الانم هستم)، دانلود کرده بودم ولی بدلیلی که خودم یادم نمیاد تو همون قسمت های اولیه دراپش کردم...
این بار که دوباره شروعش کردم بیشتر از هرچیز دیگه موسیقی متن ـش نظرم رو به خودش جلب کرده بود...یه جستوجو کردم دیدم همون آهنگساز Onward هست که اتفاقا موسیقی متن اون فیلم رو هم دوست داشتم.
بر خلاف ژانرهای پلیسی جنایی که یه عده تو پاسگاه میشینن پرونده حل میکنن و من هم چندان علاقه ای بهشون ندارم، Continuum تا اینجا برای من یعنی انتهای فصل دوم خوب و جذاب بوده (منهای پلات هول هایی که سوای احمقانه بودنشون قابل چشم پوشی هستن)
همچنین تعداد قسمت های کم هر فصل و فصل پایانی که فقط شش قسمت داره جزو نقاط مثبتش برام بوده منتها فکر نکنم اینقدری خوب باشه که منو مجبور کنه عکس پروفایل رو براش عوض کنم:D
ببینم آخر یه سریال پیدا میشه این "لئو فیتز" رو از رو پروفایل ما برداره، دارم کم کم ازش خسته میشم:D

آخرین ویرایش:
سلام. سوالم در مورد زن دوم اوترد هست ؟ یادم نمیاد !! کشته شد در فصول قبل ؟ زن اولش که سر بریده شد . زن دوم چی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or