Origami 2008
عضو تحریریه
1883 عجب پایانی داشت . از آغاز تا پایان کیفیت اش رو حفظ کرد . تیلور شریدان یک بار دیگه نشون داد که نویسنده تواناییه . هرچه در سینما امسال ضعیف ظاهر شد تو دنیای سریال جبران کرد . سام الیوت در سریال فوق العاده است . اما سورپرایز اصلی تیم مک گرا خواننده مشهور کانتریه که تو نقش اصلی واقعا غیر منتظره ظاهر شد و ایزابل می که آینده درخشانی در انتظارشه. خود سریال هم یک وسترن خوشساخت و البته شاعرانه با چشم اندازه های جذاب و مونولوگ های به یادماندنیه . البته ازش نباید انتظار hell on wheels داشت . در کل یک سریال دیدنی در ژانر وسترن و یکی از بهترین سریال های امسال بود
این وایکینگ زن سیاهپوست تو واقعیت یه مرد سفیدپوست بوده!تازه یه وایکینگ زن سیاه پوست آفریقایی هم داریم که رئیس کاتگاتم هس
انگار نتفلیکس نمیتونه یه چیزی بسازه که به زور سیاه/لییییز/ گگگگگی توش نباشه
مشکل هم دقیقا همینه. تغییر و تحریف الکی.این وایکینگ زن سیاهپوست تو واقعیت یه مرد سفیدپوست بوده!
در واقع نتفلیکس اومده نژاد و رنگ و جنسیت یه شخصیت واقعی تاریخی رو برای این سریال تغییر داده.
من سریالشو مجبور شدم و دیدم ولی بجز مسائل بالا که گفتم واقعا خود سریال چنگی به دل نمیزنهسریال جدید وایکینگ اصلا در حد و اندازه سریال اصلی نیست و نمره ۶.۵ گرفته . داغونه. ارزش وقت گذاشتن ندارد
آرشیو 81 ؟گایز
میخواین نهار بخورید
میخواید برید نون بگیرید
میخواید پا کنسول بشیند و یه دست گیم بزنید
میخواید برید خونه دوستان
فعلا بیخیال شید و آرشیو ۸۱ رو ببینید!
گایز
میخواین نهار بخورید
میخواید برید نون بگیرید
میخواید پا کنسول بشیند و یه دست گیم بزنید
میخواید برید خونه دوستان
فعلا بیخیال شید و آرشیو ۸۱ رو ببینید!
اینو اپیزود اولش رو دیدم فضای سرد و بی روحی داشت. اگه اندینگ خوبی نداره بگو تا بیخیالش بشم.
خدا لعنت کنه این سازنده های دکستر رو، آدم رو وسواسی کردن