واقعا قبول دارم . بدترین قسمت فاصله افتادن زیاد بین فصل یک سریال یا انیمه اینه که ادم کلی از جزئیات و وقایع را یادش میره و پیش میاد که ادم رقبتی برای دیدم فصل جدید نداره . البته فقط فاکتور تاخیر نیست این حجم عظیمی از مدیا که روزانه به زندگیمون سرازیر میشه مخصوصا با اومدن سرویس های استریم هم بی تاثیر نیست . شخصا چند سالی هست بخوام پیگیر یه سریال یا انیمه بشم خیلی محتاطانه و سلکشن شده میرم سمتش و کیفیت را به کمیت ترجیح میدم .میدونید چرا سریال دنبال نمیکنم؟
بخاطر همین تاخیرهایی که دارن!
به نظرم بهترین روش سریال دیدن اینه که بزاری کل فصول ریلیز بشن، آخر سر بشینی ببینی!
درسته از بحثها و اون داغی پیرامون سریال مذکور دور میمونی و حست مثل یه جدا افتادهست اما لااقل این همه صبر نمیکنی!
شما Stranger Things رو ببینید! بابا فصل اولش رو هفتصد سال پیش دیدم! فصل سوم رو نزدیک به نیم قرن قبل!!!
چیزی یادم نمونده!
اصلا اون حسی که حین تماشای فصل اول داشتم، در حین تماشای فصل ۳ نداشتم!
چند سال به سنم اضافه شده بود!!!
یا نمونهی دیگه BCS هست. این قدر این یکی هم به تاخیر افتاده اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده توی فصل های پیشین.
الانم دو ساله هی دارن امروز و فردا میکنن!
اوزارک هم همین جوری بود برام. فصل چهارمش با یه تاخیر زیاد ریلیز شد و من بیچاره حین تماشای قسمت ۱ و ۲ فصل ۴ داشتم زور میزدم کی به کیه!
پارت دوم فصل چهارم هم که رفته تا چند ماه دیگه!!
پشت دستم رو داغ کردم که اگه این سه تا سریال تموم شدن دیگه هیچ وقت سریالهای در حال پخش رو پیگیری نکنم!
ول کن بابا
آخرین ویرایش: