TV Center

r751970_.jpg

اول فکر کردم شوخیه، ولی رفتم دیدم واقعاً این کار رو انجام دادن! :))
به جان خودم یه سری دست‌های پشت پرده هستن که می‌خوان این جریانات دفاع از حقوق سیاه‌پوست‌ها و زنان و... رو خز کنن و مخصوصاً دارن از این کارها انجام می‌دن که قضیه حالت طنز پیدا کنه! وگرنه این میزان از جفنگ بودن در انتخاب بازیگرهای بعضی از نقش‌ها (مثل اون ماجرای سفیدبرفی) باورکردنی نیست! :D
یعنی بعید نیست دو روز دیگه بخوان فیلم زندگی‌نامه مارادونا رو بسازن و بازیگرش ایشون باشه:

e394979_.jpg

اگه کسی هم اعتراض کرد، می‌گن «مهم نیست که مارادونا چه جنسیت و نژادی داشته است و این‌ها فقط ظاهر ماجراست. باید به عمق زندگی این فرد نگریست و از آن درس گرفت...»
بعد از انتشار مطالب و عکس های سریال ارباب حلقه ها داشتم‌ به ‏اِلف سیاهپوستِ مو کوتاه با رنگ مشکی فکر میکردم که یهو تن و بدنم به لرزه افتاد!
‏این تصویر شخصیتی ساختگی به نام آروندیرعه
یک الف سیلوان با بازی اسماعیل کروز-کوردوا
فکر کن!
اِلف سیاه : ))))))))))

20220211_170536.jpg

‏‎‎‏‎پ.ن: تو سرزمین میانه (الخصوص دوران دوم) Dark Elves ها وجود داشتن ولی رنگ پوستشون سفید بوده 😂
حتی سفید تر از عادی ها!
بهشون Eöl میگفتن

بعد از انتشار مطالب و عکس های سریال ارباب حلقه ها داشتم‌ به ‏اِلف سیاهپوستِ مو کوتاه با رنگ مشکی فکر میکردم که یهو تن و بدنم به لرزه افتاد!
‏این تصویر شخصیتی ساختگی به نام آروندیرعه
یک الف سیلوان با بازی اسماعیل کروز-کوردوا
فکر کن!
اِلف سیاه : ))))))))))

View attachment 244149

‏‎‎‏‎پ.ن: تو سرزمین میانه (الخصوص دوران دوم) Dark Elves ها وجود داشتن ولی رنگ پوستشون سفید بوده 😂
حتی سفید تر از عادی ها!
بهشون Eöl میگفتن
به نظرم اینکه بیای دارک الف ها رو رنگین پوست بزاری، عمل نژاد پرستانه تری هست چون خود کلمه دارک بار منفی هم داره و مقابل کلمه لایت قراره میگیره و اینطوری نویسنده داره غیر مستقیم همه شخصیت های رنگین پوست رو بد جلوه میده:D

💢نکات جدید و اضافه درباره نگاه اولیه به سریال ارباب حلقه‌ها

🔸مجله VanityFair بامداد امروز در لایوی در شبکه اجتماعی توییتر جلسه‌ای برگزار کرد تا توضیحات بیشتری را درباره گزارش مفصل خود ارائه کند. ما این گزارش را به زبان فارسی برای شما آماده کردیم.

✔️آمازون فقط به محتوای دو کتاب ارباب حلقه‌ها (مشتمل بر ضمایم) و هابیت دسترسی دارد و نمی‌تواند از محتوای هیچ کدام از کتب دیگر تالکین استفاده کند.
✔️در این جلسه تاکید شد که صحنه‌های داخل فیلم حس و حال بسیار بهتری نسبت به تصاویر منتشره دارند.
✔️هارفوت‌ها و جزیره نومه‌نور در سه قسمت اول سریال حضور داشته‌اند اما VF اجازه حرف زدن درباره آن‌ها را نداشته است.
✔️عظمت تولید و طراحی صحنه‌های مربوط به نومه‌نور بی‌نظیر بوده و فناوری‌های به کار رفته در این جزیره جذابیت زیادی داشته است. علاوه بر ایسیلدور، الندیل و فارازون هم در نومه‌نور حضور دارند.
✔️هدف این مجله رعایت تعادلی میان ارائه اطلاعات و حفظ محرمانگی سریال بوده است. با این حال وعده داده شده که VanityFair هفته آینده اطلاعات بیشتری را از سوی شورانرها درباره سریال حلقه‌های قدرت منتشر خواهد کرد.

این Reacher رو یه ضرب نشستم دیدم. جالب بود . اکشنش خوب بود الکی کشش هم ندادن . فقط شخصیت اصلی خیلی هیکلا گولاخ بود ...!!! تام کروز جلوی این مثل مورچه جلوی فیله...!!!( از نظر هیکل :D) جالا نمیونم تو کتاب هم حاجی انقد گولاخه یا چی

این Reacher رو یه ضرب نشستم دیدم. جالب بود . اکشنش خوب بود الکی کشش هم ندادن . فقط شخصیت اصلی خیلی هیکلا گولاخ بود ...!!! تام کروز جلوی این مثل مورچه جلوی فیله...!!!( از نظر هیکل :D) جالا نمیونم تو کتاب هم حاجی انقد گولاخه یا چی
کل سریال به خودم میگفتم این خود DOOMGUY. انصافا Alan Ritchson بهتر از تام کروز این نقشو بازی کرد.

dsds.png

قضیه این کامنت هایی که زیر تریلر ارباب حلقه ها توی یوتیوب نوشتن چیه؟:D

View attachment 244628
این که قضیه اش مشخصه ملت سر تغییرات این سریال نسبت به خود کتاب اینو میگن که امثال آمازون نمی تونن چیز جدیدی خلق کنن ولی خود نوشته اشاره به ملکور و فاسد کردن انسان ها و الف ها و حتی بالروگ ها که در اصل مایار بودن داره.

حالا وقتی که اینا حق ساخت سریال از روی خود کتاب هارو ندارن! چه اسراریه که یه چیزی برای خودش درست کنن بسازن؟
مثل این میمونه که مثلا دستور قرمه سبزی اینکه باید حتما توش لوبیا باشه ولی من بگم نه گور بابای سازنده و دستور پخت قرمه سبزی! من توش عدس میریزم :| (حالا شاید مثالم ربطی نداشت ولی شما اصل موضوع بگیرید دیگه:D)
آخه خیلی مسخرست که دنیا و داستان کتاب یه چیز دیگه ارو داره روایت میکنه بعد اینا یه چیز دیگه دربیارن بدن به خورد مردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or