TV Center

کاکا یعنی دسخوش بهترین سریال یک سال اخیرم بود یعنی اینقدر این تم اخر الزمانی به اضافه ارجاعات مذهبی جذابه که نشستم 12 قسمت تو یه روز دیدم این هانیبال آشغال رو شست برد اگه سریال اینطوری میشناسی معرفی کن خود دارک رو تا حالا 3 بار دیدم
هانیبال آشغال رو من دوست داشتم :دی

بگذریم ..
6ماهه سریال ندیدم .. اصن نمیدونم چیکار کنم . حالم خرابه ... :دی
لطفا یک چی بگید باش شروع کنم باز ...

• Like
Reactions: Sega_genesis
مشکل اینجاست اکثر سریالایی که بخاطر این مسائل کوبیده میشن خود ساختار سریالاشم مشکل داره، الان همین ویچر اگه روایت درست درمون میداشت و اینقد نمیزدن تو جاده خاکی واقعا فک نکنم کسی به یک ورش میبود که چرا فرینجیلا سیاهه :دی

r751970_.jpg

اول فکر کردم شوخیه، ولی رفتم دیدم واقعاً این کار رو انجام دادن! :))
به جان خودم یه سری دست‌های پشت پرده هستن که می‌خوان این جریانات دفاع از حقوق سیاه‌پوست‌ها و زنان و... رو خز کنن و مخصوصاً دارن از این کارها انجام می‌دن که قضیه حالت طنز پیدا کنه! وگرنه این میزان از جفنگ بودن در انتخاب بازیگرهای بعضی از نقش‌ها (مثل اون ماجرای سفیدبرفی) باورکردنی نیست! :D
یعنی بعید نیست دو روز دیگه بخوان فیلم زندگی‌نامه مارادونا رو بسازن و بازیگرش ایشون باشه:

e394979_.jpg

اگه کسی هم اعتراض کرد، می‌گن «مهم نیست که مارادونا چه جنسیت و نژادی داشته است و این‌ها فقط ظاهر ماجراست. باید به عمق زندگی این فرد نگریست و از آن درس گرفت...»

آخرین ویرایش:
r751970_.jpg

به جان خودم یه سری دست‌های پشت پرده هستن که می‌خوان این جریانات دفاع از حقوق سیاه‌پوست‌ها و زنان و... رو خز کنن و مخصوصاً دارن از این کارها انجام می‌دن که قضیه حالت طنز پیدا کنه! وگرنه این میزان از جفنگ بودن در انتخاب بازیگرهای بعضی از نقش‌ها (مثل اون ماجرای سفیدبرفی) باورکردنی نیست! :D
یعنی بعید نیست دو روز دیگه بخوان فیلم زندگی‌نامه مارادونا رو بسازن و بازیگرش ایشون باشه:

e394979_.jpg

اگه کسی هم اعتراض کرد، می‌گن «مهم نیست که مارادونا چه جنسیت و نژادی داشته است و این‌ها فقط ظاهر ماجراست. باید به عمق زندگی این فرد نگریست و از آن درس گرفت...»
1644520552098.jpeg

r751970_.jpg

e394979_.jpg

اونقدر این کارهای عجیب و غریب کردن که دیگه حالمون بهم میخوره
پ.ن : سریال واکینگ ها خوب بود ولی امیدوارم این یکی با کله بخوره زمین :D

w978872_.jpg

شو رانر سریال <<ارباب حلقه ها: حلقه های قدرت>> اعلام کرده که تو این سریال بر خلاف GOT، خبری از نودیتی نیست و مدت زمان دو قسمت اول هم سر جمع 3 ساعت خواهد بود و خلاصه ای از دوره اول سرزمین میانه رو در بر خواهد گرفت.

حسی که مخاطب پس از دیدن والتر وایت و پینکمن (احتمالا) در فصل نهایی BCS خواهد داشت:

View attachment 244131
خیلی خوشحال شدم که بهار قراره بیاد.
میترسیدم بره تو پاییز.
آلباکورکی تو بهار قشنگتره!

امیدوارم مثل فصل آخر BB، دو پارته نشه که نصفش امسال و نصف دیگش سال دیگه پخش بشه!
شبکه ی AMC اعلام کرد فصل ششم و پایانی سریال «بهتره با سال تماس بگیری» را در دو بخش به ترتیب در تاریخ ٢٩ فروردین و ۲۰ تیر پخش می کند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or