TV Center

بابا
اینترنت رو اینقدر جدی نگیرید!
این سایت ها و رتبه بندی ها و نمرات رو هم جدی نگیرید!
مخصوصا تو فیلم! تو سریال یکم قضیه فرق میکنه. همین صفحه قبل دنبال سریال کره ای با نمره خوب میگشتم خودم!
ولی تو فیلم نه.
من خودم از کسایی بودم که به کارای ملکی تو لترباکس نمره بالا دادم!
کلی خندیدیم با رفقا.
خیلی جدی نباید گرفت ولی از نظر من کار درستی نیست. میشه کلی فیلم و سریال از تو این لیست‌ها پیدا کرد و پیدا میکنم همچنان. من خودم خیلی کمک میگیرم. وقتی میتونیم آگاهانه بیخودی باعث افت دقت امتیازا نشیم، پس نشیم بهتره.

این انیمیشن ایرانی رو منم نگاه میکردم، ولی اگه اشتباه نکنم یادمه چندوقت پیش بخاطر نمایش صحنه اعدام (یا چیزی شبیه به اون) توی همین انیمیشن ژانر کودک ترند شده بود و نشون میده خالی از اشکال هم نیست، تازه مشخص نیست ممکنه چندین موارد اشتباه فرهنگی دیگه داخلش بوده که ما قبلا میدیدیم متوجه نمیشدیم. همونطور که به سال پیش با بازبینی چندتا از قسمت های خانه سبز متوجه مشکلاتش شدم. جالب اینکه کارگردانش هم چندوقت پیش ( از منظر دیگه ای البته ) طعنه میزد به ساخت خانه سبز.

مانیفست رو پیشنهاد میدید؟ قسمت اولش خیلی خوب بود برام ولی اینکه 16 قسمته بوی آب بندی میاد...
من چند قسمتش رو نگاه کردم، بخش درامش خیلی بیشتر از بخش Mystery ـش بود به همین دلیل دراپش کردم.

book of boba fett تو این قسمت ششم و تا حد زیادی قسمت قبلی برگشت موفق داشت و خوب شده . این قسمت که نشون میده اگه dave filoni نبود استار وارز با همون 3 گانه پرکوئل جورج لوکاس فاتحه اش خونده بوده و تموم میشد . تا الان 6 قسمت از 7 قسمت پخش شده و میشه درباره سریال با قطعیت نظر داد . به نظرم سریال اصلا در حد مندو که نیست و به صورت مستقل هم خیلی موفق نیست
مشکل اصلی سریال پیرنگ پیش پا افتاده اشه . داستان از دو بخش فلشبک و زمان حال تشکیل شده . زمان حال یک داستان تک خطی رو دنبال می کنه که پتانسیل 7 قسمت رو نداره . کل فراز و نشیب های داستان زمان حال این سریال میشد یک قسمت مندلورین . انگار اومدن یک ساید میشن تو یک بازی رو کردن یک بازی جدا و کشش دادن .
بازی نقش اصلی بده . و اصلا دلیلی برای انتخاب این بازیگر نبوده . این بازیگر قبلا به عنوان جنگو فت پدر بوبا فت در فیلم استار وارز بازی کرده بوده . همین طور صورت اش رو به عنوان سربازان کلون استفاده کردن . اما من جایی نخوندم که بوبا فت کلون پدرش یا کلون سرباز ها بوده که حتما باید از این بازیگر استفاده می کردن . جالبه مندلورین که ماسکش رو بر نمیداره بازیگر توانایی داره که 90 درصد استعدادش زیر ماسک پنهانه . اما این جا که بازیگر بی استعدادی داریم که باید زیر ماسک پنهان باشه همه جا ماسک اش رو درمیاره :D
یکی از مشکل های اساسی سریال رو در اسپویلر اشاره می کنم
سریال اصلا در حد نام اش و کاراکتری که توشه نیست . بوبا فت یکی از کاراکتر های قدیمی و نمادین سری استار وارزه طوریکه حضورش فرعی اش در سریال مندو به عنوان یک نقطه قوت و اعتبار برای سریال شناخته میشد . اما الان آویزون مندوئه و باز ورود مندو و ادامه ماجراهای اون باعث خوب شدن سریال شده . این بده که سریالی درباره یک شخصیت مهم بسازی و بهترین قسمت هاش قسمت هایی باشن که اون کاراکتر اصلا توش نیست یا خیلی کوتاه حضور داره
قشنگ میشه اون سلیقه رده ب بازاری رابرت رودریگز رو که در چند قسمت کارگردان و تهیه کننده است رو دید . جوون های موتور سوار - فضای مکزیکی و دنی ترجو . دیگه دیزنی بهش آزادی عمل نداد وگرنه یک چند تا زن اسلحه به دست با دکلته و مایو و لباس های بدن نمای عجیب غریب هم می انداخت تو سریال :)) یک گونی هم دل و روده می ریخت بیرون
تنها کار جالبی که تو این سریال تا به حال انجام شده هویت بخشیدن به دو نژاد قدیمی در سری استار وارزه که همیشه در سطح سیاه لشکر و شخصیت های فرعی روی مخ بودن . جاوا ها و توسکن ریدر ها
بوبا فت من رو یاد آثار ضعیفی در دنیای مارول می اندازه . کارهایی مثل آیرون من 2 و ثور 2 و تا حدی آیرون من 3. آثار دم دستی که ساخته شدن تا پل ارتباطی برای قسمت های بعدی باشن . این سریال هم فقط به نظر میاد فقط یک پیش درآمد برای فصل سوم مندو و شاید سریال آسوکا باشه

آخرین ویرایش:
Mayor of Kingstown: Season Two Renewal Set for Paramount+ Crime Drama Series

آیا این سریال جایگزین خوبی برای Ozark و Bloodline هست؟ (لطفا کسایی دیده اند، بدون اسپویل یک ثانیه از قصه، تنها بگویند بله یا خیر!)
به نظرم خیلی معمولی بود و چیزی برای ارائه نداشت. اگه از جرمی رنر خوشت میاد ببین، وگرنه Mr Inbetween رو توصیه می‌کنم که فرسنگ‌ها بهتره.

عالی بی صبرانه منتظر این سریالم مطمعنم میزنه رو دست got برای فصل اول حدود ۴۵۵ میلیون یورو خرح کردن کاش یه تاپیک حدا برای این سریال زده بشه ۱۰۰ درصد پتانسیلش رو داره

• Like
Reactions: TheGodfather
عالی بی صبرانه منتظر این سریالم مطمعنم میزنه رو دست got برای فصل اول حدود ۴۵۵ میلیون یورو خرح کردن کاش یه تاپیک حدا برای این سریال زده بشه ۱۰۰ درصد پتانسیلش رو داره
نمیخوام آیه یاس بخونم و گالیور بازی دربیارم ولی خیلی بعید میدونم واسه ما طرفدارایی که دنیای تالکین رو جویدیم چیزی دربیاد تازه با توجه به ترند اخیر هالیوود بنده به شخصه همین که گاندولف سیاه پوست نباشه و روحیه لطیف هم نداشته باشه راضیم :D

واقعا فکر میکنید ارباب حلقه ها ی تالکین چیزیه که این چپ ها بتونن بسازند؟؟ از همین الان فاتحه اش خواهنده است دوست من. اصلا بی احترامی به همه چیزه که تالکین اعتقاد داشت. تمامش میشه شعار های چپی و فار لفتیست ها. ارباب حلقه ها همش درس اخلاقیات بود مردانگی بود پهلوانی بود خدا پرستی بود چپ برعکسه میگه مرد خوب وجود نداره به جدای خدا پرستی هم همش نارسیسیت بازی ! زن هم که در دین چپی ها میشه مرد مرد خوب هم که زن است و........ این نهایتش میشه کلون gotشماره 2،. به احتمال زیاد بزرگترین فلاپ خواهد بود.
از همین الان پر شده با سیاهپوست ها که قصدم بی احترامی نیست به نژاد خاصی ولی سیاه پوست هیچ ربطی نداره به جهان شناسی میدل ارث که حول محور افسانه های شاید بشه گفت مرکز و شمال اروپاست. مثل ویچر که برداشتن الف سیاه پوست اوردند در سری که اصلا ماهیت الف پوست بسیار سفید شونه- برای LOTOR هم که از LGBTQ++ هم دعوت کردن که بیان تالکین رو نبش قبر کنند. باید خیلی خوش خیال بود که این ها بتونن ارباب حلقه بسازند.اربا ب حلقه ها یک جهان بینی خاصی نیاز داره که هر کسی نمیتونه برداشت درستی ازش داشته باشه پیتر جکسون افسانه ای کار کرد و به عمق وجودی کار تالکین پی برد.اون سه گانه همه چیزی بود که تالکین میخواست .
هرچی از این wokenessها به قول خودشون ساختن شکست خورده اترنالز نمونه اش چند تا کار دیگه هم رفتن همینطور شکست خورد. شعار داریم در این باره
Go woke Go broke!

آخرین ویرایش:
این Legend of Korra در مقابل آواتار اصلاً اونقد خوب نبود ولی بازم لذت بخش بود. مشکل اصلیش یه خرده شخصیت‌های جانبی تیم آواتار جدید بودن که خیلی نچسب بودن و چیزی اضافه نمیکردن به داستان و ستینگ. ولی یه سری از شخصیت‌های فرعی داستان خیلی خوب بودن مثل تنزن یا لی بیفانگ.

خلاصه خیلی خوشالم با یونیورس آواتار آشنا شدم واقعاً. بسیار بسیار یونیورس زیبا و جالبیه و پیشنهاد اکید میکنم حتماً یه شانسی بهش بدید اگه درصدی علاقه‌مندید به دنیای انیمیشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or