TV Center

:))
1643638107287.png

هدف و دلیل اینکار چیه؟
برای اولین بار :D استفاده از عادت جو گیری ما ایرانی ها در راه درست :D
فصل جدید پهلوانان قراره نوروز 1401 پخش بشه , دوستان یکدفعه به فکر حمایت از این مجموعه افتادن
یه کمپین برای رسیدن امتیاز سری به 10/10 زدن که نتیجه هم گرفته :D

آخرین ویرایش:
حالا این پهلوانان گذشته از اینکه میم شده، خوب هم هست واقعاً؟! :دی من یه قسمت هم ازش ندیدم و کلاً توی اینترنت باهاش آشنا شدم و نمی‌دونستم انقدر طرفدار داره! :| :دی

حالا این پهلوانان گذشته از اینکه میم شده، خوب هم هست واقعاً؟! :D من یه قسمت هم ازش ندیدم و کلاً توی اینترنت باهاش آشنا شدم و نمی‌دونستم انقدر طرفدار داره! :| :D
جزو آثار فاخر ایرانه در ژانر کودک و نوجوان
خصوصا شب امتحان جذابیتش دوبرابر بود

• Like
Reactions: Dinosaur
یه نصف عکس جا داشت برا اسم ها تعارف نکنید بازم اضافه کن... چخبره بابا چقد طولانیه اسمش...!!

این سریال یک حالت parody مانند داره و اسمش هم اشاره به فیلم هایی مثل the woman in the window یا the girl on the train داره . البته ژانر اصلیش mystery-dark comedy

هستش .

حالا اصلا بولدم میشه مگه؟ :D اگه تو لیست 250 TV Show ـه IMDb میوفتاد فان میشد چهار نفر اونور پشماشون میریخت میرفتن دانلود میکردن با سطح انتظارات در حد Breaking Bad مینشستن نگاه میکردن :)) الان که یا باید طرف سرچ کنه بره داخل پیجش یام اشتباهی دنبال یک چیز دیگه باشه دستش بخوره بره توش که خاصیتی نداره، فک کنم عناوین هندی زیاد هست ریت بالا که تو هیچ لیستی نیستن.

ادیت: خب الان نگاه کردم تعداد رایاش از 30 هزار تا رد کرده با همین سرعت پیش بره شاید واقعا بره تو یک لیستی =))

خدایش حرکت ضایعی هست. چه به این که الکی برین 10 بدید و چه اونایی که مثلا میرن بخاطر امبر هرد 1 میدن
دیگه به این IMDB هم نمیشه اعتماد کرد
ولی به خود امبرهرد باید یک داد! هر بلایی که خواست سر جانی دپ و تخت خوابش و انگشتش در اورد ولی اونی که از همه جا محروم شد جانی دپ بود.
IMDB کلا مرجع خیلی خوبی برای انتخاب نیست و خیلی از شاهکارها اصلا تو لیست نیستن و بعضی ها برای جو گیری و فن بازی سریال ها و فیلم هاشون رو بالا پایین میکنن. همین الان طرفدارای اتک و برکینگ بد دارن الکی یک میدن!

• Like
Reactions: soltanmasoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or