Anakin
کاربر سایت
توی عید بجای پایتخت پخش میشه.من نمیدونم پیکی بلایندرز کی میخواد بیاد نکنه گذاشتن بعد عید
اون فضا سازی نیاز به پخش تو زمستون داره
توی عید بجای پایتخت پخش میشه.من نمیدونم پیکی بلایندرز کی میخواد بیاد نکنه گذاشتن بعد عید
اون فضا سازی نیاز به پخش تو زمستون داره
نه آخه از نظر محیطی و فضا سازی به نظرم زمستون خیلی مناسب پخشش بود با توجه به تریلرهاتوی عید بجای پایتخت پخش میشه.
کاملاً موافقم. من خودم چند سال هست که تجربهی فیلم، سریال، بازی و کتاب رو براساس فصلی که توش هستیم با حال و هوای اثر و اتمسفرشون تنظیم میکنم و تا حد امکان سعی میکنم به هم نزدیک باشند. لذتشون رو چند برابر میکنه!نه آخه از نظر محیطی و فضا سازی به نظرم زمستون خیلی مناسب پخشش بود با توجه به تریلرها
مثلا دکستر طوری بود که هم تو برف بود هم زمستون پخش شد حتی قسمت کریسمسش مصادف کریسمس 22 بود
اصولا انتظار میره فضای فیلم و سریال خیلی با زمان اکران هماهنگ باشه (من اینطوری حس میکنم)
اغلب Reality Show ها برای من بر خلاف اسمشون خیلی برنامه ریزی شده و با اسکریپت به نظر میان ولی یه مسابقه بود به اسم Survivor که به خاطر فضاش می دیدم.دوستان Reality Show خوب و درجه یک چی هست؟
خیلی ژانرا و مووضعات مختلفی دارن! تو هر موضوعی یه ریتلی شو هست!
حالا من یه خوبش رو میخوام. علمی تاریخی اینا باشه بهتره، مسابقه هیجان انگیزی، چیزی. من فقط تاپ گیر رو میشناسم.
یه سریال کمدی رمانتیک خوب کره ای هم معرفی کنید لطفا! شاد باشه!
سریال My girl 2005 کره ای کمدی عاشقونه ببین عالیه خنده دار هست اما اشکتم در میارهدوستان Reality Show خوب و درجه یک چی هست؟
حالا من یه خوبش رو میخوام. علمی تاریخی اینا باشه بهتره، مسابقه هیجان انگیزی، چیزی. من فقط تاپ گیر رو میشناسم.
The Battle of Witsدوستان Reality Show خوب و درجه یک چی هست؟
اینا چطوره؟سریال My girl 2005 کره ای کمدی عاشقونه ببین عالیه خنده دار هست اما اشکتم در میاره
Dude!Beauty and the Geek
اینا خیلی خزه!The Battle of Wits
The Moment of Truth
The Paternity Court