TV Center

توی عید بجای پایتخت پخش میشه.
نه آخه از نظر محیطی و فضا سازی به نظرم زمستون خیلی مناسب پخشش بود با توجه به تریلرها
مثلا دکستر طوری بود که هم تو برف بود هم زمستون پخش شد حتی قسمت کریسمسش مصادف کریسمس 22 بود
اصولا انتظار میره فضای فیلم و سریال خیلی با زمان اکران هماهنگ باشه (من اینطوری حس میکنم)

نه آخه از نظر محیطی و فضا سازی به نظرم زمستون خیلی مناسب پخشش بود با توجه به تریلرها
مثلا دکستر طوری بود که هم تو برف بود هم زمستون پخش شد حتی قسمت کریسمسش مصادف کریسمس 22 بود
اصولا انتظار میره فضای فیلم و سریال خیلی با زمان اکران هماهنگ باشه (من اینطوری حس میکنم)
کاملاً موافقم. من خودم چند سال هست که تجربه‌ی فیلم، سریال، بازی و کتاب رو براساس فصلی که توش هستیم با حال و هوای اثر و اتمسفرشون تنظیم میکنم و تا حد امکان سعی میکنم به هم نزدیک باشند. لذتشون رو چند برابر میکنه!
هرچقدر هم که خواستید قضاوت کنید 😁

پیرامون بحث جالب که بالا مطرح شد:

سریال Killing؛ شاید سریال کیلینگ بیشتر از اندازه سریال Breaking Bad، من رو به سمت و سوی آرشیوسازی و ورود به دنیای سریال های پرمخاطب برد. سریال کیلینگ را اردیبهشت سال 1395 شروع به دیدن کردم. آب و هوای مشهد آن موقع کمی مه آلود و گاهی بارانی می شد. به طرز عجیبی، اتمسفر و ستینگ بارانی سیاتل با آن روزهای شهر مشهد بدجور هماهنگ شده بود. قشنگ به خاطر دارم که یکی از بهترین کلیفنهنگرهای سریال در فصل اول که در آن سکانس باران شدیدی می بارد، همزمان شده بود با یک باران شدید در یک روز بهاری در مشهد. تعجب و حیرت من از آن سکانس حتی هماهنگ شد با یک رعد و برق کوچک. چه حال خوبی داشتم آن موقع! دوست دارم حافظه ام پاک شود و دوباره با Killing از نو وارد دنیای سریال ها بشوم.

سریال Bloodline؛ یک سال بعد، یعنی خرداد سال 96. یکی از گرم ترین ماه های سال مشهد بود. تماشای این سریال کمی حواسم و انرژی منفی جهت بیماری که داشتم را از بین برد. به علت امتحانات دانشگاه، تماشای فصل دوم و سوم را به تعویق انداختم و فصل سوم افتاد در ماه تیر. آن موقع هم تصمیم گرفته بود به شمال سفر کنم. هوای شمال هم به شدت شرجی، گرم و جایی که اقامت داشتم، روبروی یک فضای سبز با جنگل های انبوه بود. کاملا فضای شمال با فضا و ستینگ مسخ کننده سریال بلادلاین هماهنگ شده بود. به خاطر دارم که تک تک لحظاتی که در طول فصل دوم و سوم در ذهنم مرور می کردم، آن را با تصاویر زیبای شمال کشور مقایسه می کردم.

سریال Ozark؛ فکر کنم اواخر تیر 96 بود که فصل اول سریال اوزارک منتشر شد. در آن موقع، قصد برگشت به شهر مشهد را داشتم. در طول مسیر گرگان به مشهد، از شدت بیکاری، تصمیم گرفتم که اپیزود اول سریال را تماشا کنم (قرار بود که پایم رسید به شهر، به تماشای سریال بنشینم ولی طاقت نیاوردم)، لامصب ورود مارتی برد به اوزارک، همزمان با ورود من به جاده های سرسبز و بارانی مشهد-گرگان شد. یک لحظه سرم را بالا آوردم و انگار احساس کردم که خودم در اوزارک هستم. به شدت اپیزود اولش با آن لحظه سازی برایم بی نظیر شد و در خاطرتم ماند.

بالعکس هم گاهی بوده؛ مثلا Breaking Bad را توی اوج زمستان دیدم (در حالی که سریال کاملا تابستانی است!).

دوستان Reality Show خوب و درجه یک چی هست؟
خیلی ژانرا و مووضعات مختلفی دارن! تو هر موضوعی یه ریتلی شو هست!
حالا من یه خوبش رو میخوام. علمی تاریخی اینا باشه بهتره، مسابقه هیجان انگیزی، چیزی. من فقط تاپ گیر رو میشناسم.
یه سریال کمدی رمانتیک خوب کره ای هم معرفی کنید لطفا! شاد باشه!

حالا من یه خوبش رو میخوام. علمی تاریخی اینا باشه بهتره، مسابقه هیجان انگیزی، چیزی. من فقط تاپ گیر رو میشناسم.
اغلب Reality Show ها برای من بر خلاف اسمشون خیلی برنامه ریزی شده و با اسکریپت به نظر میان ولی یه مسابقه بود به اسم Survivor که به خاطر فضاش می دیدم.
یه سری رو می بردن تو یه جزیره بدون سکنه و بدون امکانات باید با هم رقابت می کردن و یه مدت تو اون جزیره زندگی می کردن.

سریال My girl 2005 کره ای کمدی عاشقونه ببین عالیه :D خنده دار هست اما اشکتم در میاره

• Like
Reactions: Sega_genesis
:D The Battle of Wits
The Moment of Truth
The Paternity Court

سریال My girl 2005 کره ای کمدی عاشقونه ببین عالیه :D خنده دار هست اما اشکتم در میاره
اینا چطوره؟
My Love from Another Star 2013
Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo 2016
Strong Girl Bong-soon 2017
نمرات شون که خوبه.
Beauty and the Geek
:D
Dude!
به قیافه پسرا نگاه کردی؟
معلومه که اصلا مستند نیست. فقط خواستن یه استریوتایپ بی مزه رو ادامه بدن و مثلا بگن مستنده!
ما گیک و بچه درس خون تو دانشگاه های سطح یک مملکت دیدیم، خیلیاشون خوش قیافه هستند و بلدن با دخترا معاشرت کنند و مخ بزنند!
این بیوتی و گیک میخواد یه نسخه مستند از بیگ بنگ تئوری باشه! در حالی که ایده اش خیلی بی مبزه است.
:D The Battle of Wits
The Moment of Truth
The Paternity Court
اینا خیلی خزه!
تو اینستا ازشون یه چیزایی دیدم!
نمراتشون هم که فاجعه است!

شاید برم سمت
Clarkson's Farm
The Grand Tour
Alone (2015)
و Top Gear رو ادامه بدم.

• Like