TV Center

photo_2022-01-24_13-44-23_j9ah.jpg

فقط خواستم بگم که... keep the hype as low as possible!!!

photo_2022-01-24_13-44-23_j9ah.jpg

فقط خواستم بگم که... keep the hype as low as possible!!!
گاهی اوقات با خودم میگم چی میشد سه گانه اصلی تو این برهه زمانی ساخته میشد. یقین دارم که حتی 10 درصد موفقیتی که تو اون زمان بدست آورد رو کسب نمی کرد. از امثال بزوس و کمپانیش هم بیش از این انتظار نمیره اونها هم دنباله رو هالیوودی هستن که این روند رو تو هر فیلمی داره پیاده میکنه.

ارباب حلقه ها نیامده برای چندین فصل تمدید میشه. آمازون پرایم نمیاد با گرفتن چند نقد «لوک وارم» و «منفی» (بالفرض)، سریالی که براش هزینه هنگفت کرده و به خاطرش سریال های کوچکش رو کنسل کرده، بیاد چنین حرکتی روی این سریال پیاده کنه. نصف هزینه های سریال ویچر، انگشت کوچیکه کاری که آمازون داره با سریال ارباب حلقه ها میکنه هم نمیشه. آمازون به دنبال کسب مخاطب های میلیونی مثل نتفلیکس هست و ارباب حلقه ها آرزوی آمازون پرایم رو محقق می سازه.

آخرین ویرایش:
یه نصف عکس جا داشت برا اسم ها تعارف نکنید بازم اضافه کن... چخبره بابا چقد طولانیه اسمش...!!
تو نگاه اول فکر کردم توضیحات روی پوستر هست. داشتم دنبال اسم میگشتم :D
اسمش راه داشت طولانی تر باشه. مثلا:
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window Wearing a Pink Dress and a Blue Robe That Holds Wine glass With Blond Hair and Blue Eyes That You First Mistook for the Bryce Dallas Howard

منم بالاخره succession رو دیدم و چقدر عالی بود!
مخصوصا این چند قسمت اخر فصل 3، کم پیش میاد یه سریال درام اینطوری به ادم هیجان بده :-"

واقعا از هر نظر سریال خوبی بود، خود داستان، شخصیت ها و بازیگر ها، موسیقی، حتی بخش های کمدی و جوک ها هم عالی بودن.

الانا کلا خیلی کم سریال میبینم و بعد از مدت ها سریال ندیدن واقعا چسبید.

یه نصف عکس جا داشت برا اسم ها تعارف نکنید بازم اضافه کن... چخبره بابا چقد طولانیه اسمش...!!
فکر کنم زمان تعیین اسم سریال مسئول مربوطه در حال تعریف خلاصه کلی سریال برای یکی پشت تلفن بوده و یک نفر فکر کرده این عزیز داشته اسم سریال رو می گفته :))
جدا از اسمش برای من که قابل دیدن نیست. این کریستن بل یکی از نچسب ترین و بی استعداد ترین بازیگرهای هالیووده. شوهرش از خودش بدتر . فکر کنم تنها حضور موفق اش تو یک اثر سری بازی های اساسینز کرید باشه که اون هم فقط صداش رو استفاده کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or