hitman68
کاربر سایت
من که از فصل قبل بیخیالش شدم. یه فصل ایناش خوبه بعدش کپی پیست و تکرار پشت تکراردوستان این Riverdale از کدوم قسمت فانتزی میشه؟
من که از فصل قبل بیخیالش شدم. یه فصل ایناش خوبه بعدش کپی پیست و تکرار پشت تکراردوستان این Riverdale از کدوم قسمت فانتزی میشه؟
سند اثبات اینکه "فرینج" لنگه نداره و هیچی رو دستش نداریم...Movie-Map - Find Similar Movies
Movie-Map
سایتی است که با استفاده از هوش مصنوعی، علایق شما را ارزیابی می کند و نام فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را ارائه می دهد که قطعا شما را جذب می کند.
برای جستجو به سایت مراجعه کنید و نام فیلم مورد علاقه خود را در نوار جستجو وارد کنید. (به زبان انگلیسی ) . هر چه عنوان فیلم به شما نزدیکتر باشد، احتمال دوست داشتن آن بیشتر است.
Movie-Map - Find Similar Movies
عه...نتایج با گوشی با نتایج با pc فرق میکنه.آره 2 بار (ببین چقدر عناوین به هم مرتبطند )
View attachment 240388
همین title reveal خشک خالی Peractical بوده و خبری از CGI نیست !!!! به عبارتی از رو درسای قبلی چند بار خوندن و میخوان سنگ تموم بزارنتیز سریال ارباب حلقه ها:
اسم کامل سریال، The Lord of the Rings: The Rings of Power هست. 22 سپتامبر 2022 از آمازون پخش میشه.
اصلا حس خوبی نسبت به این سری ندارم تصور میکنم یک گندی از آب درمیاد . همین الان خیلی از خبر ها حاکی از Woke بودن سریال هست از همه مهمتر بازیگر ها انتخاب شده برای سری محل بحثه. از روی این تیزر هم نمیشه در مورد وضعیت کلی جلوه های ویژه نظر داد. صدا پیشه گالادریل هم صداش روی همین تیزر به نظرم خیلی بد بود. به نظرم کلا انتظارات رو باید به شدت پائین آورد.تیز سریال ارباب حلقه ها:
اسم کامل سریال، The Lord of the Rings: The Rings of Power هست. 22 سپتامبر 2022 از آمازون پخش میشه.
چقدر صدای زنه بد بودتیز سریال ارباب حلقه ها:
سه در چهار حقشه 9/10 باشهHow I Met Your Father
Rotten Tomatoes 33%
View attachment 240779
پیشنهاد شخصی بنده عوض بولشت بالایی؛
ریتش هم بیشتره،
View attachment 240781
پیشنهاد بنده به شما اینه همون اصلیه رو ببینید و اصلا فرض کنید جدیدی وجود نداره .دوستان میشه بدون دیدن سریال How I Met Your Mother، سریال How I Met Your Father رو دید؟