آقا شرافتاً فاز ملت رو نمیفهمم. اللخصوص توی توئیتر. این جا هم پر شده!واقعا فکر میکنید ارباب حلقه ها ی تالکین چیزیه که این چپ ها بتونن بسازند؟؟ از همین الان فاتحه اش خواهنده است دوست من. اصلا بی احترامی به همه چیزه که تالکین اعتقاد داشت. تمامش میشه شعار های چپی و فار لفتیست ها. ارباب حلقه ها همش درس اخلاقیات بود مردانگی بود پهلوانی بود خدا پرستی بود چپ برعکسه میگه مرد خوب وجود نداره به جدای خدا پرستی هم همش نارسیسیت بازی ! زن هم که در دین چپی ها میشه مرد مرد خوب هم که زن است و........ این نهایتش میشه کلون gotشماره 2،. به احتمال زیاد بزرگترین فلاپ خواهد بود.
از همین الان پر شده با سیاهپوست ها که قصدم بی احترامی نیست به نژاد خاصی ولی سیاه پوست هیچ ربطی نداره به جهان شناسی میدل ارث که حول محور افسانه های شاید بشه گفت مرکز و شمال اروپاست. مثل ویچر که برداشتن الف سیاه پوست اوردند در سری که اصلا ماهیت الف پوست بسیار سفید شونه- برای LOTOR هم که از LGBTQ++ هم دعوت کردن که بیان تالکین رو نبش قبر کنند. باید خیلی خوش خیال بود که این ها بتونن ارباب حلقه بسازند.اربا ب حلقه ها یک جهان بینی خاصی نیاز داره که هر کسی نمیتونه برداشت درستی ازش داشته باشه پیتر جکسون افسانه ای کار کرد و به عمق وجودی کار تالکین پی برد.اون سه گانه همه چیزی بود که تالکین میخواست .
هرچی از این wokenessها به قول خودشون ساختن شکست خورده اترنالز نمونه اش چند تا کار دیگه هم رفتن همینطور شکست خورد. شعار داریم در این باره
Go woke Go broke!
زن و فمینیست و همجنسگرایان و رنگین پوست بودن چه ارتباطی به افکار چپ داره؟!؟!
نمیدونم کدوم پدر بیامرزی این چند ساله فاز چپ بودن رو اینجوری جلوه داده!
والا تا جایی که من خوندم و اطلاع دارم، چپ یا همون سوسیالیست حوصلهی فمینیست بازی و رنگی منگی بازی رو نداره و یه داستان دیگهای داره!
این که ایرانی جماعت توسط چندتا توئیت؛ عامل بدبختی تمام این چهل سال رو احزاب چپ و بایدن رو چپ میدونه کم کم آدم رد میده!
آقا از کی آمریکا چپ شده و ما نمیدونیم؟!
والا به پیر به پیغمبر اینا از دم کاپیتالیستن. یعنی جون به جونشون کنی همینن!
این که برای حفظ قدرت و اقتصاد با چین و روسیه دوستن دال بر چپ بودنشون نیست!
مشکل سینمای عصر حاضر برمیگرده به همین جَو و سوشال مدیا. نه چپ!
چپ جماعت اتفاقاً فاز قلدری و مرد بودن داره، نه تیتیش مامانی بودن! اصلا امضای چپ بودن سیبیله