TV Center

اینا دارن عملا سینما،کتاب ،موسیقی،گیم و همه چی رو به گند میکشند و تا زمانی هم که جمعیت زیادی از مردم با این سیاست ها همراهی میکنن دست از این رفتارها نمیکشن. کلا نه آمازون و نه هیچ شرکت بزرگی دغدغه اصلیش مسائل اخلاقی و نژادی و فرهنگی نیست و این وسط پوله که حرف اول رو میزنه. امیدوارم سریال ارباب حلقه ها با کله زمین بخوره تا بلکه کمتر قیمه ها رو بریزن تو ماستا.
جدیدا هم اونقدر این رفتارها و تبلیغ هاشون زیاد شده که تو کشورهای غربی خیلی از دانش آموزها سعی میکنند خودشون رو به نحوی جزو این دسته از افراد قرار بدن چون فعلا مده و تریپ روشن فکری و کول بودن به همراه داره.

این Reacher رو یه ضرب نشستم دیدم. جالب بود . اکشنش خوب بود الکی کشش هم ندادن . فقط شخصیت اصلی خیلی هیکلا گولاخ بود ...!!! تام کروز جلوی این مثل مورچه جلوی فیله...!!!( از نظر هیکل :D) جالا نمیونم تو کتاب هم حاجی انقد گولاخه یا چی
منم نشستم یک ضرب دیدم. دیوانه ها عکس پوستر سریال یک جوری طراحی کردن انگار طرف قاتلی چیزی در حد فیلمای ترسناکه، قیافه ش اصلا شبیه اون عکس نیست! ولی عجب سریال توپی بود. مشکلش خیلی سریع بودن اتفاقاتش توی هشت قسمت بود اما همه چی در حد و اندازه خودش عالی بود و خوشم اومد. فصل دوم هم آمازون مجوز ساختشو داده. برای من 8/10 بود.

w460874_.jpg

اولین تصاویر از انیمیشن ارباب حلقه ها: جنگ روهیریم

می‌دونید چرا سریال دنبال نمی‌کنم؟
بخاطر همین تاخیر‌هایی که دارن!
به نظرم بهترین روش سریال دیدن اینه که بزاری کل فصول ریلیز بشن، آخر سر بشینی ببینی!
درسته از بحث‌ها و اون داغی پیرامون سریال مذکور دور می‌مونی و حست مثل یه جدا افتاده‌ست اما لااقل این همه صبر نمی‌کنی!
شما Stranger Things رو ببینید! بابا فصل اولش رو هفتصد سال پیش دیدم! فصل سوم رو نزدیک به نیم قرن قبل!!!
چیزی یادم نمونده!
اصلا اون حسی که حین تماشای فصل اول داشتم، در حین تماشای فصل ۳ نداشتم!
چند سال به سنم اضافه شده بود!!!
یا نمونه‌ی دیگه BCS هست. این قدر این یکی هم به تاخیر افتاده اصلا نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده توی فصل های پیشین.
الانم دو ساله هی دارن امروز و فردا می‌کنن!
اوزارک هم همین جوری بود برام. فصل چهارمش با یه تاخیر زیاد ریلیز شد و من بیچاره حین تماشای قسمت ۱ و ۲ فصل ۴ داشتم زور می‌زدم کی به کیه!
پارت دوم فصل چهارم هم که رفته تا چند ماه دیگه!!
پشت دستم رو داغ کردم که اگه این سه تا سریال تموم شدن دیگه هیچ وقت سریال‌های در حال پخش رو پیگیری نکنم!
ول کن بابا8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or