TV Center

فصل دوم ویچر رو از اواسط قسمت چهارم دراپ کردم، سریال ضعیفه و هیچ چیزی برای ارائه به من نداره، خیلی حوصله سر بر پیش می‌رفت و حتی رمقی برای توجه کردن به دیالوگا نبود. حیف شد واقعاً می‌تونست قوی باشه، اگه یه تیم دیگه و یه بازیگرای دیگه‌ای پشتش بودن. حتی این هنری هم که اوایل بد به نظر نمی‌اومد، این فصل چنگی به دل نمی‌زد و اصلاً حس نمی‌شد که این مثلاً گرالته، این بنده خدا بیش‌تر شبیه کساییه که یه ساندویچ اضافه واسه دوستشون هم می‌گیرن.

در عوض فصل یک Succession رو دیدم و تا اینجا داره کار خودشو عالی انجام می‌ده، آفرین.

آقا من 9 سال پیش سریال entourage امریکا 2 قسمتشو دیدم زیرنویس نداشت جالب نبود
اونای که دیدن در ادامه قشنگ میشه یا نه؟ آخه مثله این که خیلی تو امریکا معروفه دلیلشو نمیدونم
من که دیدم خیلی چرت بود
عملا خاله زنکی بود

آقا من 9 سال پیش سریال entourage امریکا 2 قسمتشو دیدم زیرنویس نداشت جالب نبود
اونای که دیدن در ادامه قشنگ میشه یا نه؟ آخه مثله این که خیلی تو امریکا معروفه دلیلشو نمیدونم
من که دیدم خیلی چرت بود
عملا خاله زنکی بود

در هر اپیزود، ستاره و سلبریتی در نقش مهمان زیاد می بینی. بخش بزرگ کمدیش روی دوش جرمی پیون هست.

• Like
Reactions: VICE
در هر اپیزود، ستاره و سلبریتی در نقش مهمان زیاد می بینی. بخش بزرگ کمدیش روی دوش جرمی پیون هست.
کلا تو چه سبکی سریالیه
یعنی خنده داره یا لوسه؟
فصل 2/3 /4 /5 / 6 میگم
چون قسمتای فصل اول اصلا چیز جالبی نداشت
مثلا رفتا شو روم رولزرویس یه ماشین خریدن (که فکر کنم طرف مقابل ایرانی بود)
چیزی که من فصل اول دیدم این بود (البته 1-2 قسمت)
ولی میخوام ببینم کلی درجه طنزش چقدره

خیلی فصل خوبی بود نمیدونم چجوری تونستن همچین اندینگ افتضاحی داشته باشن
یعنی برای کارگردان و تک تک عواملش متاسفم.یه فصل دیگه بعد سال ها ساخته که روح و روان و خاطرات و همرو بگند بکشه.ضربه روحی خوردم خدایی.پسر دکستر از اول تو مخم بود آخرم که با همون بچه دماغو سریالو بگند کشیدن.تا قسمت ۹ دلم خوش بود که شروع خوبی برای برگردوندن دوباره سریال ساختن.واقعا سناریو مازوخیسمی ساختن.نمیدونم خواستن از طرفدارا انتقام بگیرن یا چیه قضیه.بدجور گند زدن.بدجوووووووووووور.امیدوارم یه ترند شخمی راه بندازن طرفدارا سر این گندی که زدن.فایده نداره آخه...
احتمال زیاد بی پدرا این فصل رو ساختن دکستر رو بکشن تا یه شروع جدید با پسر احمقش در آینده راه بندازن و بچاپن به اسم دکستر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or