TV Center

این عادت بدی هست که یک نفر جهت تماشای یک سریال، به علت شنیدن چند نظر در مورد ضعیف بودن یک فصل یا چند فصل، قید تماشای آن را بزند و فورا به تماشای آن فصل «خوب» برسد. خوب این چه نوع سریال دیدنی است؟!

در سریال هایی که پیوسته جلو می روند و در ژانر درام دسته بندی می شوند، شرعا و باید به صورت پیوسته تماشا کرد. حتی اگر کسی تویین پیکس را می خواهد شروع کند و اکثر نظرات (از جمله خودم) اپیزودهای 10 الی 19 فصل دوم را هرز می دانند، ولی دلیل بر این نیست که به طور کامل تماشا نکنید؛ چون کدهایی در آن قسمت ها داده می شود که به آن اپیزودهای مهم سریال و در ادامه فیلم (1992) و فصل سوم وصل می شود.

پ.ن: با خودتون یکی بدو نکنید و بشینید یک سریال درام (تاکید روی همین ژانر) پیوسته تماشا کنید!

مساله اینه که من خیلی سال پیش دکستر را دیدم به نحوی که خیلی کم یادم میاد اصلا چه اتفاقاتی افتاده بود. اون زمان هم به خاطر همین بد گفتن ها تا 5 دیدم. الان عملا فرقی نداره از هرکجا شروع کنم انگار از اول شروع کردم. ولی خیلی وقت زیادی ندارم سریال با کیفیت پایین ببینم.

این عادت بدی هست که یک نفر جهت تماشای یک سریال، به علت شنیدن چند نظر در مورد ضعیف بودن یک فصل یا چند فصل، قید تماشای آن را بزند و فورا به تماشای آن فصل «خوب» برسد. خوب این چه نوع سریال دیدنی است؟!

در سریال هایی که پیوسته جلو می روند و در ژانر درام دسته بندی می شوند، شرعا و باید به صورت پیوسته تماشا کرد. حتی اگر کسی تویین پیکس را می خواهد شروع کند و اکثر نظرات (از جمله خودم) اپیزودهای 10 الی 19 فصل دوم را هرز می دانند، ولی دلیل بر این نیست که به طور کامل تماشا نکنید؛ چون کدهایی در آن قسمت ها داده می شود که به آن اپیزودهای مهم سریال و در ادامه فیلم (1992) و فصل سوم وصل می شود.

پ.ن: با خودتون یکی بدو نکنید و بشینید یک سریال درام (تاکید روی همین ژانر) پیوسته تماشا کنید!
دقیقا راست گفتی تو فصل 6 یه اتفاقای میفته که حتی به فصل 8 هم ربط داره و حتی تو این NEW BLOOD هم اعلام میکنه که علت اومدنش به اینجا چیه که به فصل های قبل من جمله 4 6 8 ربط داره
یعنی حتی خلاصه هم ببینی اتفاقات چی بوده برات ممکنه قابل درک نباشه رفتار دکستر تو این فصلو

آخرین ویرایش:
مساله اینه که من خیلی سال پیش دکستر را دیدم به نحوی که خیلی کم یادم میاد اصلا چه اتفاقاتی افتاده بود. اون زمان هم به خاطر همین بد گفتن ها تا 5 دیدم. الان عملا فرقی نداره از هرکجا شروع کنم انگار از اول شروع کردم. ولی خیلی وقت زیادی ندارم سریال با کیفیت پایین ببینم.
اگه از فصل های قبلی خوشت نیومد این فصل جدید هم چیز بیشتر از اونها برای ارائه دادن بهت نداره شاید ضعیفتر هم هست

دوستان mindhunters رو شروع کنم؟
از ژانر جنایی خوشم میاد
حتما ببین

یکی دوتا از دوستان سریال موش (کره ای) رو پیشنهاد داده بودن ماشالا هر قسمت 1 ساعت و 20 دقیقه س، جالبه سریالش اما سوالم اینه، نسخه ای که شما دیدین هم خون و جسد و اینا مشجر میشد؟ این چه وضع سریال ساختنه! نمیدونم اینا شاید نسخه ای رو از روی شبکه کره ای ضبط کردن گفتن بیننده اذیت نشه یا چی!

یکی دوتا از دوستان سریال موش (کره ای) رو پیشنهاد داده بودن ماشالا هر قسمت 1 ساعت و 20 دقیقه س، جالبه سریالش اما سوالم اینه، نسخه ای که شما دیدین هم خون و جسد و اینا مشجر میشد؟ این چه وضع سریال ساختنه! نمیدونم اینا شاید نسخه ای رو از روی شبکه کره ای ضبط کردن گفتن بیننده اذیت نشه یا چی!
کلا مدلش همینه
حتی چاقو هم سانسور میشه:-??

یکی از دلایلی که فکر میکنم این دکستر فصل آخر نیست
خصوصا الان که دیگه رسما هفته دیگه میشه قسمت 10 سری dexter : new blood
اون یارو که پولداره و یه اسکلید داره و هلیکوپتر و زمین حفاری تو برف با دختر آنجلا بیشاپ حرف زد سریال به کاراکترش پرداخته ولی هیچی دیگه ازش نشون ندادن
یعنی یه شخصیتو نشون دادن که مثلا آره پولداره و محیط زیستو آلوده میکنه بعد اصلا تو هیچ قسمتی نشونش ندادن
محو شد

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلی که فکر میکنم این دکستر فصل آخر نیست
خصوصا الان که دیگه رسما هفته دیگه میشه قسمت 10 سری dexter : new blood
اون یارو که پولداره و یه اسکلید داره و هلیکوپتر و زمین حفاری تو برف با دختر آنجلا بیشاپ حرف زد سریال به کاراکترش پرداخته ولی هیچی دیگه ازش نشون ندادن
یعنی یه شخصیتو نشون دادن که مثلا آره پولداره و محیط زیستو آلوده میکنه بعد اصلا تو هیچ قسمتی نشونش ندادن
محو شد
دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردید . تو اون قسم که جلو آنجلا رو می گرفت و می خواست کمکش کنه خیلی مشکوک بود طوری که من اون موقع فکر می کردم اون قاتل اصلیه نه کرت. حتی این آخر ها فکر می کردم این ها یک فرقه هستن که کرت یکی اشونه و این طرف هم یکی دیگه . اما عملا ناپدید شد .

کلا که شک دارم بخوان ببندنش. صحبتی از تک فصلی بودن یا مینی سریال بودن اش نبوده و موفقیت نسبی که تا به حال داشته این احتمال رو تقویت می کنه که قراره ادامه اش بدن . ولی امیدوارم این شایعه ها که قرار باشه هریسون نقش اصلی سریال باشه یا دکستر کشته بشه و تبدیل به توهم هریسون باشه درست نباشن که فاتحه سریال خوندس

دوستان mindhunters رو شروع کنم؟
از ژانر جنایی خوشم میاد

سریال بدجایی نیمه تموم میمونه. پیشنهاد میکنم که دست نگه داری. شاید فرجی بشه که فصل سوم سریال تایید بشه. پیشنهاد میکنم که بری سراغ Top of The Lake.

دوستان این سریال Succession رو به چه کسانی پیشنهاد میکنید؟ میخوام بدونم قبل از تماشا، من از چه سریال های معروفی باید خوشم بیاد که این رو تماشا کنم؟

به همه ... شاید تا حدی House of Cards ...

از کجا بفهمیم سریالی که کنسل یا تموم شده، در انتها داستانش بسته میشه یا نه؟
از چه عبارتی توی سرچ استفاده کنیم؟ از چه سایتی استفاده کنیم؟

از کجا بفهمیم سریالی که کنسل یا تموم شده، در انتها داستانش بسته میشه یا نه؟
از چه عبارتی توی سرچ استفاده کنیم؟ از چه سایتی استفاده کنیم؟
tvseriesfinale
Wikipedia

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or