خوده منم با arcane زیاد حال نکردم البته الان برای نظر کلی دادن زوده چون داستان ادامه داره ولی دو چیزش واقعا خفن بود یکی اینکه خیلی غافلگیرکننده اومد یعنی به اون صورت کسی خبر نداشت همچین چیزی داره میاد و دوم اینکه طراحی هنریش واقعا شاهکار بود
باید فسفر بسوزونی پاشنظر شما در مورد سریال Dark چیه؟؟یه اپیزود دیدم بیشتر از black mirror جذبم کرد.
سریال خفن قسمت اول عیار خودشو نشان می دهد مثل ۱۸۸۳ . بوبا فت چیز خاصی نداره. همون ماندولوریان خیلی عالی بود از همون قسمت اول .من هنوز موندم IMDB اصلا چرا اجازه رای دادن میده با یک قسمت، نمره کلی سریال باید موقعی مشخص شه که حداقل یک سیزنش تموم شده باشه، تا قبل از اون فقط خود اپیزودا باید قابل رای گیری باشه نه نمره کلیش.
سریال خفن سنگینی هست مثل فیلم ماتریکس و cloud Atlas و predestination .نظر شما در مورد سریال Dark چیه؟؟یه اپیزود دیدم بیشتر از black mirror جذبم کرد.
حالا بوبا رو ندیدم و صبر میکنم کامل که اومد و معلوم شد خوب عمل کردن یا نه میبینم اما خیلی از سریالایی که تبدیل به بهترینا شدن اوایلشون نمره های بالایی نداشتن، Succession نمرات اپیزودای اولش زیر 8 ـه از یک جایی اوج میگیره و الان برو نمرات سیزن سومش ببین چجوریه ساینفلد سیزن اولش همه 7.5 بعد جلوتر تبدیل شد بهترین سریالای طنز تاریخ همینطور Office US.سریال خفن قسمت اول عیار خودشو نشان می دهد مثل ۱۸۸۳ . بوبا فت چیز خاصی نداره. همون ماندولوریان خیلی عالی بود از همون قسمت اول .
باید فسفر بسوزونی پاش
فصل سش به نرم دیگه زیادی بود
هر قسمتش اندازه یه کلاس فیزیک مخو مورد عنایت قرار میده
سخت ترین قسمتش فهمیدن اسامیه بازیگراس که کی کیه و کجاست
یه موقعی خیلی دنبال فیلم و سریال با موضوع سفر در زمان بودم...فصل اول Dark بهترین چیزی بود که تو عمرم دیده بودم، هواش همیشه بارونی، موسیقی عالی، هیجان خالص...
ولی متاسفانه تو فصل های دوم و سوم اونچنان جذبش نشدم.
فصل دوم بطور خسته کننده ای پیچیده شده بود و فصل سوم کلا تبدیل شده بود به چ.س ناله های فلسفی!
خوبیش اینه که دیگه مفید و مختصر تو سه فصل تمومش کردن.
همرو تقریبا رد کردید.الان من چی ببینم بنظرتون که سرگرمم کنه؟یجورایی میخکوب کنه.سریال خفن سنگینی هست مثل فیلم ماتریکس و cloud Atlas و predestination .
من سریال بین نیستم که سریال معرفی کنم کله سریالای که دیدم اینا بود:همرو تقریبا رد کردید.الان من چی ببینم بنظرتون که سرگرمم کنه؟یجورایی میخکوب کنه.
اگر وسترن دوست داری سریال Hell on wheels ببین عالیههمرو تقریبا رد کردید.الان من چی ببینم بنظرتون که سرگرمم کنه؟یجورایی میخکوب کنه.
همرو تقریبا رد کردید.الان من چی ببینم بنظرتون که سرگرمم کنه؟یجورایی میخکوب کنه.
The shield 2002?خیلی قدیمی نیست؟بشین «شیلد» ببین. از قسمت اول تا قسمت آخر هیجان و توی اوج. این سریال توی یه دنیای دیگه سیر میکرد و چه خوب که توی این دورهزمونه ساخته نشد.
البته شایعاتی هست که چند تا مورد ناجورش رو توی نسخۀ بلوری سانسور کردن، ولی هنوز فرصت نشده این نسخه رو ببینم که بگم واقعیت داره یا نه
اسم شیلد اومد لازمه اشاره ای بکنم به Agents of Shield...The shield 2002?خیلی قدیمی نیست؟
من رسما گیج شدم چی ببینم.
تاریخ چه ربطی به کیفیت اثر داره؟ جدیدتر میخوای بشین «گومورا» ببین. سیاهی مطلق.The shield 2002?خیلی قدیمی نیست؟
من رسما گیج شدم چی ببینم.
اسم شیلد اومد لازمه اشاره ای بکنم به Agents of Shield...
یعنی اینقدری خوب بود که شبا از پاش بلند میشدم مستقیم میرفتم سمت خواب و قبل خواب هم تمام فکر و ذکرم این بود که صبح بلند بشم و ادامش رو ببینم
البته تا فصل 5 عالیه ولی بعدش دیگه اون دو فصل آخر رو بنظرم نیازی به ساختنش نبود!
کلا موقع شروع یه سریال هزارتا وسواس اعمال میکنم .آخرم یه سریال خوب گیرم میاد.تاریخ چه ربطی به کیفیت اثر داره؟ جدیدتر میخوای بشین «گومورا» ببین. سیاهی مطلق.