TV Center

خوده منم با arcane زیاد حال نکردم البته الان برای نظر کلی دادن زوده چون داستان ادامه داره ولی دو چیزش واقعا خفن بود یکی اینکه خیلی غافلگیرکننده اومد یعنی به اون صورت کسی خبر نداشت همچین چیزی داره میاد و دوم اینکه طراحی هنریش واقعا شاهکار بود

نظر شما در مورد سریال Dark چیه؟؟یه اپیزود دیدم بیشتر از black mirror جذبم کرد.
باید فسفر بسوزونی پاش
فصل سش به نرم دیگه زیادی بود
هر قسمتش اندازه یه کلاس فیزیک مخو مورد عنایت قرار میده
سخت ترین قسمتش فهمیدن اسامیه بازیگراس که کی کیه و کجاست

من هنوز موندم IMDB اصلا چرا اجازه رای دادن میده با یک قسمت، نمره کلی سریال باید موقعی مشخص شه که حداقل یک سیزنش تموم شده باشه، تا قبل از اون فقط خود اپیزودا باید قابل رای گیری باشه نه نمره کلیش.
سریال خفن قسمت اول عیار خودشو نشان می دهد مثل ۱۸۸۳ . بوبا فت چیز خاصی نداره. همون ماندولوریان خیلی عالی بود از همون قسمت اول .

• Like
Reactions: majidred2011
سریال خفن قسمت اول عیار خودشو نشان می دهد مثل ۱۸۸۳ . بوبا فت چیز خاصی نداره. همون ماندولوریان خیلی عالی بود از همون قسمت اول .
حالا بوبا رو ندیدم و صبر میکنم کامل که اومد و معلوم شد خوب عمل کردن یا نه میبینم اما خیلی از سریالایی که تبدیل به بهترینا شدن اوایلشون نمره های بالایی نداشتن، Succession نمرات اپیزودای اولش زیر 8 ـه از یک جایی اوج میگیره و الان برو نمرات سیزن سومش ببین چجوریه :دی ساینفلد سیزن اولش همه 7.5 بعد جلوتر تبدیل شد بهترین سریالای طنز تاریخ همینطور Office US.
خلاصه عجله که نداریم واسه قضاوت :دی مگه اینکه قسمت اول چقد از پایه داغون و تو خالی باشه که امید نداشته باشه آدم جلوتر بهتر بشه.

باید فسفر بسوزونی پاش
فصل سش به نرم دیگه زیادی بود
هر قسمتش اندازه یه کلاس فیزیک مخو مورد عنایت قرار میده
سخت ترین قسمتش فهمیدن اسامیه بازیگراس که کی کیه و کجاست
یه موقعی خیلی دنبال فیلم و سریال با موضوع سفر در زمان بودم...فصل اول Dark بهترین چیزی بود که تو عمرم دیده بودم، هواش همیشه بارونی، موسیقی عالی، هیجان خالص...
ولی متاسفانه تو فصل های دوم و سوم اونچنان جذبش نشدم.
فصل دوم بطور خسته کننده ای پیچیده شده بود و فصل سوم کلا تبدیل شده بود به چ.س ناله های فلسفی!
خوبیش اینه که دیگه مفید و مختصر تو سه فصل تمومش کردن.

سریال خفن سنگینی هست مثل فیلم ماتریکس و cloud Atlas و predestination .
همرو تقریبا رد کردید.الان من چی ببینم بنظرتون که سرگرمم کنه؟یجورایی میخکوب کنه.

• Like
Reactions: Arthur20
من سریال بین نیستم که سریال معرفی کنم کله سریالای که دیدم اینا بود:
11.22.63
Peaky Blinders
Dexter
Narcos
Banshee
Ballers (2 فصل)
Fargo (فصل یک)
Breaking Bad
Sopranos (یک فصل)
Dark
Curb Your Enthusiasm (2 قسمت)
چیز دیگه ی به یادم نمیاد

بشین «شیلد» ببین. از قسمت اول تا قسمت آخر هیجان و توی اوج. این سریال توی یه دنیای دیگه سیر می‌کرد و چه خوب که توی این دوره‌زمونه ساخته نشد.
البته شایعاتی هست که چند تا مورد ناجورش رو توی نسخۀ بلوری سانسور کردن، ولی هنوز فرصت نشده این نسخه رو ببینم که بگم واقعیت داره یا نه :دی

بشین «شیلد» ببین. از قسمت اول تا قسمت آخر هیجان و توی اوج. این سریال توی یه دنیای دیگه سیر می‌کرد و چه خوب که توی این دوره‌زمونه ساخته نشد.
البته شایعاتی هست که چند تا مورد ناجورش رو توی نسخۀ بلوری سانسور کردن، ولی هنوز فرصت نشده این نسخه رو ببینم که بگم واقعیت داره یا نه :D
The shield 2002?خیلی قدیمی نیست؟ :D
من رسما گیج شدم چی ببینم.\m/

• Like
Reactions: hooman1995
The shield 2002?خیلی قدیمی نیست؟ :D
من رسما گیج شدم چی ببینم.\m/
اسم شیلد اومد لازمه اشاره ای بکنم به Agents of Shield...
یعنی اینقدری خوب بود که شبا از پاش بلند میشدم مستقیم میرفتم سمت خواب و قبل خواب هم تمام فکر و ذکرم این بود که صبح بلند بشم و ادامش رو ببینم :D:D:D:D
البته تا فصل 5 عالیه ولی بعدش دیگه اون دو فصل آخر رو بنظرم نیازی به ساختنش نبود!

اسم شیلد اومد لازمه اشاره ای بکنم به Agents of Shield...
یعنی اینقدری خوب بود که شبا از پاش بلند میشدم مستقیم میرفتم سمت خواب و قبل خواب هم تمام فکر و ذکرم این بود که صبح بلند بشم و ادامش رو ببینم :D:D:D:D
البته تا فصل 5 عالیه ولی بعدش دیگه اون دو فصل آخر رو بنظرم نیازی به ساختنش نبود!
تاریخ چه ربطی به کیفیت اثر داره؟ :D جدیدتر می‌خوای بشین «گومورا» ببین. سیاهی مطلق.
کلا موقع شروع یه سریال هزارتا وسواس اعمال میکنم .آخرم یه سریال خوب گیرم میاد. :D
ممنونم دوستان.برم ببینم با همینا به کجا میرسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or