Arthur20
کاربر سایت
سریال 1883 شدیدا پیشنهاد می شود . اسپین آف سریال زیبای Yellowstone هست . با حدود 8 هزار رای نمره اش 9.1 . موسیقی و دیالوگ ها عالیه
به هوای اینطور تعریف کردن شما سریال رو کامل دیدم و انصافا لذت بخش بود.قشنگ خجالت میکشم که Succession رو رایگان دانلود میکنم و میبینم. اپیزود آخر این فصل راحت ۱۰ از ۱۰ترین چیزی بود که میشد تحویل بینندههاش بده![]()
من چون با دارک کمدی حال نمی کنم، بلک میرور و پارکس اند رکریشنبه هوای اینطور تعریف کردن شما سریال رو کامل دیدم و انصافا لذت بخش بود.
دوستان نظرتون با کدوم از ایناس؟
Black Mirror, Bojack, Parks & Rec
نظر شما در مورد سریال Dark چیه؟؟یه اپیزود دیدم بیشتر از black mirror جذبم کرد.من چون با دارک کمدی حال نمی کنم، بلک میرور و پارکس اند رکریشن
بلک میرور آنتولوژیه، در کل موضوعاتش جالبه و قابل تامل.بعضی قسمت هاش خیلی خوبن...خوبیش اینه که میتونی یه قسمت رو ببینی بعدش ببینی خوشت میاد یا نه.
پارکس اند رکریشن هم که تیم سازنده آفیس پشتشه...با همون تم ماکیومنتری...اون موقعی که من دیدم چند فصل اخرش زیرنویس نداشت ولی الان رو نمی دونم. سریال خوبیه ولی بنظرم با توجه به اینکه درمورد کارمندای یه اداره مثل شهرداریه، میتونست خنده دارتر باشه...الان یه ترکیبی از سینفلد و همین سریال تو ذهنم اومد، چیز مریضی میشد
زندگی روزمره کارمندای شهرداری بدون هیچ داستان خاصی، Stories about nothing
...............................................
علاقه مندان به کبرا کای! فصل چهارم هم اومد...
یه موقعی خیلی دنبال فیلم و سریال با موضوع سفر در زمان بودم...فصل اول Dark بهترین چیزی بود که تو عمرم دیده بودم، هواش همیشه بارونی، موسیقی عالی، هیجان خالص...نظر شما در مورد سریال Dark چیه؟؟یه اپیزود دیدم بیشتر از black mirror جذبم کرد.
بوجک به نظرم باید توی واچ لیست هر کسی باشه. طنز خوبی داره و در عین حال ممکنه براتون دارک باشه و باهاش ارتباط زیادی برقرار کنید.به هوای اینطور تعریف کردن شما سریال رو کامل دیدم و انصافا لذت بخش بود.
دوستان نظرتون با کدوم از ایناس؟
Black Mirror, Bojack, Parks & Rec
من هنوز موندم IMDB اصلا چرا اجازه رای دادن میده با یک قسمت، نمره کلی سریال باید موقعی مشخص شه که حداقل یک سیزنش تموم شده باشه، تا قبل از اون فقط خود اپیزودا باید قابل رای گیری باشه نه نمره کلیش.سریال book of boba fett جالب نیست . نمرش هم در حال افت هست . الان 8.2 و همین طور پیش برود زیر 8 می اید . باید منتظر سریال Andor بود ببینیم چی از آب در اومده
باید فسفر بسوزونی پاشنظر شما در مورد سریال Dark چیه؟؟یه اپیزود دیدم بیشتر از black mirror جذبم کرد.
سریال خفن قسمت اول عیار خودشو نشان می دهد مثل ۱۸۸۳ . بوبا فت چیز خاصی نداره. همون ماندولوریان خیلی عالی بود از همون قسمت اول .من هنوز موندم IMDB اصلا چرا اجازه رای دادن میده با یک قسمت، نمره کلی سریال باید موقعی مشخص شه که حداقل یک سیزنش تموم شده باشه، تا قبل از اون فقط خود اپیزودا باید قابل رای گیری باشه نه نمره کلیش.