TV Center

اسم شیلد اومد لازمه اشاره ای بکنم به Agents of Shield...
یعنی اینقدری خوب بود که شبا از پاش بلند میشدم مستقیم میرفتم سمت خواب و قبل خواب هم تمام فکر و ذکرم این بود که صبح بلند بشم و ادامش رو ببینم :D:D:D:D
البته تا فصل 5 عالیه ولی بعدش دیگه اون دو فصل آخر رو بنظرم نیازی به ساختنش نبود!
agents of shield فکر کنم 5-6 قسمت دیدم نتونستم تحمل کنم! خیلی تینیجری بود :D

خیلی کنجکاوم ببینم هفته بعد چی میشه
امیدوارم اپیزود آخر نباشه
باید دید هفته بعد چی میشه
اونجا که هریسون میگه ویگول تو کشتی
ویگل کیه؟ همون دکتره تو فصلای قبل؟
اگه آره که دکستر نکشتش یکی دیگه کشتش چرا دکستر تایید کرد؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
همرو تقریبا رد کردید.الان من چی ببینم بنظرتون که سرگرمم کنه؟یجورایی میخکوب کنه.
حالا دقیقا میخکوب رو نمیدونم ولی اگه با سریال نسبتا طولانی مشکلی ندارید sons of anarchy پیشنهاد میشه . یکی از کارهای بسیار قوی و جذاب با بازی ها و شخصیت پردازی های فوق العاده .

• Like
Reactions: Rohshen
دکستر فصل جدید همچنان جذاب داره جلو میره امیدوارم اپیزود اخر خرابش نکنن
بطرز عجیبی داره فصل آخرش رو میشوره میبره!
یک نکته خوبی هم که داره کرکترای جدید واقعا جذابند.

خیلی کنجکاوم ببینم هفته بعد چی میشه
امیدوارم اپیزود آخر نباشه
باید دید هفته بعد چی میشه
اونجا که هریسون میگه ویگول تو کشتی
ویگل کیه؟ همون دکتره تو فصلای قبل؟
اگه آره که دکستر نکشتش یکی دیگه کشتش چرا دکستر تایید کرد؟
فکر کنم شما اسامی رو اشتباه گرفتید .
هریسون درباره ویگلز از دکستر سوال می پرسه . ویگلز همین دلقک منحرفه است که دکستر خاطره شکارش رو برای هریسون تعریف کرد و تو این قسمت فلش بک هاش رو می دیدیم. اما آخرش رو که کشته بودتش رو تعریف نکرد .
اون دکتره ووگل بود اسمش

بطرز عجیبی داره فصل آخرش رو میشوره میبره!
یک نکته خوبی هم که داره کرکترای جدید واقعا جذابند.
من اون زمان تا فصل 5 دیدم (البته خیلی سال پیش) . الان برم سراغ این جدیده یا بشینم فصل های قبلی را تموم کنم؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
من اون زمان تا فصل 5 دیدم (البته خیلی سال پیش) . الان برم سراغ این جدیده یا بشینم فصل های قبلی را تموم کنم؟
بنظرم زیاد لازم نیست ادامه بدی و سامری بخونی کافیه... فقط بعد 5 خیلی آخه سریال افت میکنه.
فصل آخرشم اصلا نبین افتضاحه!

بعد اینکه سامری رو خوندی برو سراغ جدیده.

• Like
Reactions: Soheil and Rohshen
بنظرم زیاد لازم نیست ادامه بدی و سامری بخونی کافیه... فقط بعد 5 خیلی آخه سریال افت میکنه.
فصل آخرشم اصلا نبین افتضاحه!

بعد اینکه سامری رو خوندی برو سراغ جدیده.
منم موافقم با نظرت.بعد فصل ۵ چیز خاصی نداره که اینهمه وقت گذاشت .همون اتفاقات مهم رو خلاصه وار خوندن کفاف میده.

من نظرم مخالفه
ببینی بهتره ولی فصل 5/6 خیلی یه نواخته
البته فصل 7 باز خوبه
8 هم لازمه ببینی با این که بد تموم میشه
عملا یه فصل 6 میمونه که ارزش نداره اکه فصل 7/8 ببینی اونو نبینی (یعنی خصوصا الان که دیگه میامی نیست آدم دلش تنگ میشه برای اون روزگار)
کلا الان تو این سری جدید من خیلی دلم برای هر قسمت دکستر قدیم و میامی تنگ میشه
اون گرمای میامی
حتی مایک سی هال جونتر بود
در کل اگه میخوای ببینی کلشو ببین
ضعیف ترین فصل از دید من 5 بود
حس میکنم اینم قراره مثله فصل 8 عجیب تموم شه
عاشق ضایعه شدنای دکسترم
پیش بینی :
به نظرم خیلی ضایعه تموم میشه اگه مثلا یه پلیس از یه شهر کوچیک دکسترو بگیره بعد اون همه دپارتمان میامی و FBI هیچ
به جز این که باتیستا بیاد وسط یا این که مبهم تمومش کنند
کورت که مرده
پس خطری دکسترو تهدید نمیکنه
یا حین فرار کشته میشه به صورت طبیعی یا باهاش کنار میاد
یا هرچی هست به نظرم 2 فصل دیگه خود دکستر جا داره
ولی امیدوارم تیم سازنده خر نشه ادامرو با هریسون بره
یا دکستر بشه خیالات هریسون مثله دبرا و هری
از این چندتا حالت خارج نیست
باید تا هفته بعد صبر کرد دید چی میشه

این عادت بدی هست که یک نفر جهت تماشای یک سریال، به علت شنیدن چند نظر در مورد ضعیف بودن یک فصل یا چند فصل، قید تماشای آن را بزند و فورا به تماشای آن فصل «خوب» برسد. خوب این چه نوع سریال دیدنی است؟!

در سریال هایی که پیوسته جلو می روند و در ژانر درام دسته بندی می شوند، شرعا و باید به صورت پیوسته تماشا کرد. حتی اگر کسی تویین پیکس را می خواهد شروع کند و اکثر نظرات (از جمله خودم) اپیزودهای 10 الی 19 فصل دوم را هرز می دانند، ولی دلیل بر این نیست که به طور کامل تماشا نکنید؛ چون کدهایی در آن قسمت ها داده می شود که به آن اپیزودهای مهم سریال و در ادامه فیلم (1992) و فصل سوم وصل می شود.

پ.ن: با خودتون یکی بدو نکنید و بشینید یک سریال درام (تاکید روی همین ژانر) پیوسته تماشا کنید!

دوستان این سریال Succession رو به چه کسانی پیشنهاد میکنید؟ میخوام بدونم قبل از تماشا، من از چه سریال های معروفی باید خوشم بیاد که این رو تماشا کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or