تا جایی که من میدونم دوبله افتضاح و غیر حرفه ای هم داشته . برای همین این حرف رو نه به عنوان یک فردی که میگه کلا دوبله دیدن نداره بلکه به عنوان یک علاقه مند به این هنر بهتون میگم که سراغ دوبله اش نرید .
دوبله برخی از سریال ها دو نوع هستند؛ یک نوع دوبله های انجام شده در ایران و نوع دوم دوبله های شبکه های ماهواره ای. یادم هست که در اوایل دهه 90 شمسی، یک شبکه فارسی زبان سریال دکستر را دوبله پخش می کرد ( و همچنین بریکینگ بد و مردگان متحرک (تا پایان فصل چهارم)؛ پیش از اینکه توسط دوبلورهای داخل کشور دوبله شود). حالا من نمی دانم که آن دوبله بوده یا دوبله اختصاص به سازمان های داخلی ایران بوده است. مثلا سریال 24 توسط دوبلورهای داخل ایران تا پایان فصل ششم انجام شد اما شبکه برباد رفته Farsi One، کل سریال را دوبله و پخش کرد. سریال Sons of Anarchy همین طور که چند فصلی (احتمالا دو فصل) از این شبکه پخش شد. تمامی دوبله های آن ور آبی و داخلی بد نیستند؛ فرار از زندان بهترین دوبله است که از سوی رسانه جوانه پویا انجام شده است. اگر برای بار نهم سریال را نگاه کنم، باز هم دوبله اش را انتخاب می کنم. دوبله سریال Hell On Wheels هم خیلی خوب هست. صداپیشگان فوق العاده عمل می کنند. Narcos هم بد نبود؛ حس شوخ طبعی راوی را دوبلور به خوبی به بیننده ایرانی القا کرده بود و صدای اسکوبار هم واقعا عالی است. دوبله های بد هم داریم؛ مانند سریال وایر که دوبله اش فاجعه است.
سانسور متنی یا سانسور تصویری؟ خب سانسور متنی با توجه به هنجارهای یک کشور صورت می گیرد اما سانسور تصویری عملا دست خودت هست. میتونی صوت دوبله رو دانلود کنی و روی فیلمت با mkvtool سینک کنی. قسمت های دوبله نشده با نمایش زیرنویس هست.
بحث دکستر شد . واقعا این قسمت هفتم new blood عالی بود و حس و حال دوران اوج دکستر رو داشت . به نظرم این سریال رو باید جزو کارهای نمونه ای و موفق در نبش قبر یک سریال تموم شده حساب کنیم . باید ببینیم سازنده ها چه برنامه ای برای آینده اش دارن
این که کرت میگه که dna من نیست ماله بابامه
در حالی که تو فلش بک خودشو معرفی میکنه میگه کرت هستم
و یه جا اشاره به یه جمله از پدرش میکنه که مربوط به اسمه فیلم سال 2016 هستش در حالی که موضوع مربوط به خیلی وقت پیشه
من اون یه تیکه کامیون و ایریس و رابطش با کرت یا پدر کرت رو متوجه نشدم
دقیقا اون کی بود با تفنگ ایریس زد؟
اگه کرت بود چرا نگرفتنش
بابای کرت بود یا خود کرت بود؟
فلش بکی که نشون داده میشد اتفاقی بود که واقعا افتاده اما حرفایی که میزد پدرشو جای خودش گذاشته بود.
ایریس دستشو گاز میگیره، کرت عصبانی میشه و با تیر میزنش. (این مشکل داشتنش با دخترای فراری هم احتمالا دخیل بوده)
چیزی که من فک میکنم اینه که ایریس اولین قتلش بوده و ازش لذت برده، قاتلای سریالی هم تو واقعیت دوس دارن Relive the moment کنن.
پس این شروعی میشه واسه قتلای بعدیش که دخترای فراری از خونشونو پیدا میکنه، ولشون میکنه بعد با تیر میزنشون تا اون حس دفعه اول واسش زنده شه. (واسه همین بود که وقتی اون دختره مقاومت کرد و حمله کرد سمتش و مجبور شد بکشتش از دستش عصبانی شد چون برنامشو بهم ریخته بود)
من همزمان Arrested Development ـو دارم میبینم، اواخرشو فقط دارم بزور میبینم که نصفه نیمه نمونه.
اونم سیزن 3 خیلی عالی تموم شده بود اومدن بعد 8 سال زندش کردن و جوری قهوه ایش کردن که از یکی بهترین کمدیای تاریخ تبدیل شد به یک عنوان معمولی با نویسندگی بسیار سطحی.
اینجاست که میفهمم دکستر چقد شاهکار کرده با این سیزن، نتنها کامبک زد از اون سیزن آخرش بلکه تا همینجای کار برام رفت کنار بهترین سیزنای دکستر، از اینجا به بعدم قطعا باید بهتر شه.
دوستان دکستر رو با هاردساب از کجا میتونم دان کنم؟
همونطور که قبلا گفتم واسه داداشم میخوام دانلود کنم ولی حوصله ندارم یه ساعت بشینم زیرنویس مناسب رو براش پیدا کنم
یه نسخه با سافت ساب دانلود کردم بعد با mkvtoolnix زیرنویس با فرمت mks رو ازش جدا کردم و تبدیلش کردم به srt ولی تو tv به رنگ سفیده و چشارو اذیت میکنه و نمیشه هم رنگش رو تغییر داد.
دوستان دکستر رو با هاردساب از کجا میتونم دان کنم؟
همونطور که قبلا گفتم واسه داداشم میخوام دانلود کنم ولی حوصله ندارم یه ساعت بشینم زیرنویس مناسب رو براش پیدا کنم
یه نسخه با سافت ساب دانلود کردم بعد با mkvtoolnix زیرنویس با فرمت mks رو ازش جدا کردم و تبدیلش کردم به srt ولی تو tv به رنگ سفیده و چشارو اذیت میکنه و نمیشه هم رنگش رو تغییر داد.
فلش بکی که نشون داده میشد اتفاقی بود که واقعا افتاده اما حرفایی که میزد پدرشو جای خودش گذاشته بود.
ایریس دستشو گاز میگیره، کرت عصبانی میشه و با تیر میزنش. (این مشکل داشتنش با دخترای فراری هم احتمالا دخیل بوده)
چیزی که من فک میکنم اینه که ایریس اولین قتلش بوده و ازش لذت برده، قاتلای سریالی هم تو واقعیت دوس دارن Relive the moment کنن.
پس این شروعی میشه واسه قتلای بعدیش که دخترای فراری از خونشونو پیدا میکنه، ولشون میکنه بعد با تیر میزنشون تا اون حس دفعه اول واسش زنده شه. (واسه همین بود که وقتی اون دختره مقاومت کرد و حمله کرد سمتش و مجبور شد بکشتش از دستش عصبانی شد چون برنامشو بهم ریخته بود)
من همزمان Arrested Development ـو دارم میبینم، اواخرشو فقط دارم بزور میبینم که نصفه نیمه نمونه.
اونم سیزن 3 خیلی عالی تموم شده بود اومدن بعد 8 سال زندش کردن و جوری قهوه ایش کردن که از یکی بهترین کمدیای تاریخ تبدیل شد به یک عنوان معمولی با نویسندگی بسیار سطحی.
اینجاست که میفهمم دکستر چقد شاهکار کرده با این سیزن، نتنها کامبک زد از اون سیزن آخرش بلکه تا همینجای کار برام رفت کنار بهترین سیزنای دکستر، از اینجا به بعدم قطعا باید بهتر شه.
واقعا کارشون با دکستر این دو اپیزود اخیر عالی بوده.کاش چند قسمت اول هم یکم بیشتر دل به داستان میدادن .الان نهایت ۱۰ اپیزود میخواد باشه؟بخواد جذاب هم تموم شه یک سال دوباره باید صبر کرد.
ولی اشتباهی که تیمه سازنده دکستر کرده اینه که
1- تیتراژ عوض کرده
حداقل میتونست همن تمو اجرا میکردن ولی تو یه فضای جدید و رفتارای جدیدتر از دکستر به جای که صبحانه درست کنه یا ریششو بزنه مثلا با تبر چوبو از وسط نصف کنه و آتیش درست کنه یا تو برفا اینور اونور بره و کارتشو بذاره در محل کارشو باز کنه مثلا به دوربین نگاه کنه
حتی اون موزیک اولشو (که البته اون ماله خود دکستر نبود)
2- آخر هر قسمت یه بخشای از قسمت بعدو نشون میده که من اکثرا نمیبینم چون برام اسپویل میشه
همین طوری تو خماری میمونم تا هفته بعد
یه چیز جالب در مورد شخصیت کورت اینه که صدا پیشه آقای خرچنگ تو انیمشین باب اسفنجیه
فصل دوم ویچر رو دیدم . سریال ضعیفیه حقیقتا. ناراحت کننده است که همچون دنیا و داستان جذابی رو خراب کردن. پتانسیل بالایی داشت ویچر. امیدی به فصل بعدیش ندارم حتی بنظرم نتفلیکس اخرش سریال رو کنسل کنه.