TV Center

دوستان من میخوام مانی هایست رو شروع کنم به دیدن اما مشکلی که هست زبان فیلم انگلیسی نیست و منم عادت به دیدن زیرنویس ندارم
جایی نسخه انگلیسی فیلم برای دانلود هست؟ چون من گشتم نه صوت انگلیسی تونستم پیدا کنم و نه نسخه درست
اگه قراره فیلم همینطوری ادامه پیدا کنه که بگین بیخیال شم😁
ممنون

دوستان من میخوام مانی هایست رو شروع کنم به دیدن اما مشکلی که هست زبان فیلم انگلیسی نیست و منم عادت به دیدن زیرنویس ندارم
جایی نسخه انگلیسی فیلم برای دانلود هست؟ چون من گشتم نه صوت انگلیسی تونستم پیدا کنم و نه نسخه درست
ممنون
30_نما

• Like
Reactions: kamyy and MCMILAN
ممنون
آوا مووی رایگان گذاشته

• Like
Reactions: kamyy and MCMILAN
قبلا میخواستم سریال 4400 رو ببینم ولی فکر کنم یجا خوندم که سریال نیمه کاره رها میشه و پایان درست و حسابی نداره.
دوستانی که این سریال رو دیدن چه نظری دارن؟

ساینفلد همچنان بعد از بیست و اندی سال، عالی می‌نوازد! :D

حتی اینم نتونست ذره ای از ابعاد جنایت جنگی که نتفلیکس ساخته کم کنه!
انشاالله با وانپیس چنان بلایی سرمون بیارن که به این شاهکار بگیم.

• Like
Reactions: Alkazar
یعنی من نمیدونم نتفلیکس چطور می‌تونست داستان رو بی‌معنی‌تر کنه برا ویچر.:دی دمش گرم یعنی هر جا که نیازمند تغییر نبود رو تغییر داد، جاهایی که شاید بهتر بود تغییر بده رو کاری نداشت.:دی خوشم میاد هیچ قدرت درک و تأملی توی تیم پشت ویچر نیست.:دی

یعنی من نمیدونم نتفلیکس چطور می‌تونست داستان رو بی‌معنی‌تر کنه برا ویچر.:D دمش گرم یعنی هر جا که نیازمند تغییر نبود رو تغییر داد، جاهایی که شاید بهتر بود تغییر بده رو کاری نداشت.:D خوشم میاد هیچ قدرت درک و تأملی توی تیم پشت ویچر نیست.:D
من سریال رو ندیدم ولی کتاب ها رو خوندم کامل ، همون فصل اول کست سریال رو دیدم فهمیدم تو دیواره هیج کدوم حتی نزدیک شخصیت های کتاب هم نیست ظاهرشون حتی هنری بیخیال شدم ندیدم ، باز فصل دوم یه ذره قلقلکم اومدم برم ببینم تریلر رو دیدم روش اهنگ رپ گذاشتن به عمق فاجعه پی بردم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or