زمانی که تریلر فصل دوم ویگر رو چند ماه پیش دیدم، با خودم گفتم اگه این فصل هم مثل فصل اولش باشه، دیگه ادامه نمیدم سریال رو و فصل سومش رو نگاه نمیکنم؛ به قول بچه ها دراپ کنیم.
تو این دو روز گدشته، سه قسمت اول فصل دوم رو دیدم و الان حتی رغبت نمیکنم که فصل دوم رو تموم کنم.
رسما میشه گفت که ویچر سریال بدیه. برای طرفداران ویچر و کسایی که کتاب رو خوندن، واقعا سریال بدیه.
مشکلات زیاد داره؛ اصلی ترینش یعنی داستان و فیلنامه اثر که نتفلیکس گند اصلی رو زده.
یمخاو مبدونم ایا فاجعه ای که HBO در دو سه فصل پایانی GOT با جدا شدن از کتاب، رقم زد، برای نتفلیکس درس عبرتی نبود تا به قصه اصلی و کتاب بچسبه؟! حالا میگیم کتاب های نغمه کامل نبودن و سریال باید به ته میرسد و اون فاجعه GOT رقم خورد؛ اما ویچر چی؟! ویچر که سالهای ساله کتابش تموم شده! نویسنده های سریال و شورانر نتفلیکس جدا با خودشون چه فکری کردن و در خودشون چی دیدن که فکر کردن میتونند از خود آنجی سپکوفسکی بهتر قصه بگن؟! اومدن تو قصه اصلی دست بردن و کلی ازش حذف کردن و کلی چرت و پرت دیگه بهش اضافه کردن؟! جدا فکر کردن مردم برای دیدن خلاقیت های اونا میشینند پای سریال؟ یا این که اومدن پای سریال ویچر که کتاب و قصه اصلی رو در قاب تصویر و فیلم (سریال) ببینند؟
این چه خزعبلی بود که تو قسمت دوم فصل دو اتفاق افتاد؟!؟!؟!؟!؟؟!؟! یعنی چی آخه؟!
این دست بردن های فاجعه تو قصه فقط از دو چیز نشات میگیره، یا نتفلیکس نمیخواد کتاب رو به تصویر بکشه و فقط از ایده و کلیت قصه میخواد استفاده کنه، یا نویسنده های سریال در به تصویر کشیدن کتاب و جزئیاتش کم آوردن و نمیدونند چطور اقتباس خوبی ازش بسازن. در هر دو حالت، سریال دیگه ارزش دنبال کردن نداره. یکی از اشتباعات برزگ هم کوتاه کرد سریاله، فکر کنم سه تا کتاب اول رو دارن تو 16 قسمت جا میدن! در حالی که خوب بود فصل اول فقط 10 قسمت داشته باشه و مفصل ماجراهای گرالت رو بپردازه تا ما با این شخصیت آشنا شیم. این شخصت ماندگار بشه. الان هول هولکی دارن میسازن، برای همین 8 قسمت هم دو سال زمان میخوان. فصل سوم هم انگار رفته برای 2023.
و سریال چقدر تو بعد فنی تو دیواره! CGI واقعا بده! شما اژدهای GOT رو که اونم تو فصل اخر که دو سال پیش اومد بلکه با اژدهای فصل 6 و 7 گات که مال 4-5 سال پیشه مقایسه کن با ین هیولاهای فصل دوم ویچر تو سال 2021، واقعا میفهمی نتفلیکس کم کاری کرده. طراحی لباس واقعا ضعیفه! چقدر سپکوفسکی با جزیئات ظاهر و لباس های شخصیت ها رو توصیف میکنه، اما تو قسمت سوم همین فصل دو، یه سکانس جادوگرا دور هم جمع میشن، لباسا یکی از یکی دیگه بدتر! اصلا مصنوعی! اون حس یه لباس تاریخی قدیمی رو نداره مثل گات، لباسایی که تن سرسری، مارجری، سانسا و آریا میدیدیم. تو لوکیشن هم ضعیف عمل کرده ویچر، حس شهرک سینمایی رو کامل میشه از لوکیشن های سریال حس کرد، CGIمناسبی برای شهرا استفاده نمیکنند، نمای باز خوب از شهرا که بزرگی شهرا رو نشون بده، تو سریال خیلی کمه.
و بازیگرا از طرف دیگه! این بازیگر ینفر، بازیگر بدیه! اصلا خوب نمیتونه بازی کنه! جدا از اینکه تو زیبایی محسورکننده ای که برای ینفر توصیف شده رو نداره، این آدم اصلا قیافه اش به شخصیت ینفر نمیخوره! ینفر باینکه جزو شخصتی های مثبت قصه استف اما آدم Mean و پر از زخم زبون و کنایه و متلکی هست و همیشه رئیس بازی درمیاره و یه حالت $$Bad A به خودش میگیره. بازیگر نقش ینفر تو سریال برای چنین نقشی مناسب نیست! قیافه اش به جای یک جادوگر قدرتمند زیرک و بد اس، به یه دختر رنج کشیده بدبخت میخوره! هر وقت تو سریال فحش میده و یا متلک میندازه به کسی، اونقدر ضعیف و غیرطبیعی میشه که با یک پسربچه 12 ساله است که سیگاربرگ خاموش گذاشته رو لبش و میخواد ادای آل پاچینو رو دربیاره، قابل مقایسه است. بازیگر سیری هم که از اون بدتر، الان سیری تو قصه حدود 10-12 سالشه، اما بازیگرش قیافه اش به یک دختر 16-17ساله میخوره! کویل زورش رو برای نقش میزنه، اما این کلفت کردن صداش به شکل مصنوعی خیلی رو مخه. ضایع است صدای خودش این شکلی نیست. نمیتونه خوب صداش رو کلفت کنه.
نتفیلکس با هدف قد علم کردن جلوی گات از HBO رفت سراغ ویچر، اما متاسفانه خراب کرد.
پ.پ. به خاطر غلط های املایی و نگارش عذرخواهی میکنم.
تنها چیزایی که از فصل دوم تا الان دوست داشتم، این دو نما بودهک
View attachment 237163 View attachment 237164