TV Center

دوستان سریال HellBound رو دیدین؟ نظری در موردش ندارین؟ :D
این چی داشت که توی کره از اسکویید گیم بازدید بیشتری گرفت؟ اصلا باب میل من که نبود
بعد من نمیدونم چرا تا قسمت 3 دیدم رفت قسمت 4 از دوتا سایت دیگه دانلود کردم انگاری اصلا تیم بازیگریش عوض شده بود! برا همین دیگه همون 5 و 6 هم ندیدم.
اتفاقا به نظر من داستانش خيلي جالب بود
اون موردي كه ميگي بازيگرا عوض شده، اگه بري جلوتر ميفهمي چرا عوض شده چون اتفاقاي 2-3 سال بعد رو نشون ميده مثلا
به نظرم جداي بحث اون موجودات و ريشه ي بوجود اومدنشون..اين تفكري كه سريال نسبت به مذهب داشت خيلي جالب بود...

اينكه توي اين بدبختي كه هيچكس معلوم نيست زنده باشه يا نه يه سري هستن كه از اين وضعيت مردم هم سواستفاده ميكنن...
يا مثل همون پدر نيمه دوم سريال كه حتي اين تشريفات مذهب رو قبول نداشت اما بازم براشون كار ميكرد....
يا اون فرقه سر نيزه كه شبيه برادران ريش دار خودمونن كه به اسم اون دين هركاري ميخوان ميكنن و قانون هم عملا كنارشونه و كاري نميكنه
يا مثلا اون كسي كه داره با پيام هاش ذهنيت افراد رو عوض ميكنه كه قدرت رسانه رو توي تغيير فكر آدما نشون ميده
همه اينها رو هم بزاريم كنار..... اينكه كسي از كار اين موجودات سر در نمياره و دليل و توجيه خاصي نميتونن براش داشته باشن...كه اگه بد باشه ميشه حكمت خدا و دستوراتش، و اگه خوب باشه ميشه معجزه..................خيلي آشنا به دين هاي ما :D

اره
یه قسمتشو چندروز پیش که دوستمون گفت دانلود کردم هنوز کامل ندیدم.الان که اسم و حد هانیبال کنارش اومد واجب شد برام.ولی خوب هیچی در حد هانیبال نیست :D(تعصبی طوری منظورمه:D)
حالا شاید بازیگرا و خشونتش در اون حد نباشه ولی تو ژانر خودش عالیه

لینک دانلود مستقیم برام میفرستی
ارسال شد

آخرین ویرایش:
دوستان سریال HellBound رو دیدین؟ نظری در موردش ندارین؟ :D
این چی داشت که توی کره از اسکویید گیم بازدید بیشتری گرفت؟ اصلا باب میل من که نبود
بعد من نمیدونم چرا تا قسمت 3 دیدم رفت قسمت 4 از دوتا سایت دیگه دانلود کردم انگاری اصلا تیم بازیگریش عوض شده بود! برا همین دیگه همون 5 و 6 هم ندیدم.
دروغ بازاریابی بود که نتفلیکس منتشر کرد
الان رکورد اسکویید گیم رو زده بود حدقال توی یوتیوب یه ویدیو راجبش باید پیشنهاد میکرد

• Like
Reactions: *Black Roze*
بالاخره سریال Hanna و Narcos Mexico و Lost in space و Money Heist امسال تمام شدند.

Gomorra هم هفته بعد تمام می شود .

سال پر باری بود.

کسانی که سریال Yellowstone دوست دارند آخر ماه اسپین آف 1883 شروع می شود از دنیای Yellowstone

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
من دیدم arcane تو imdb قسمت سوم و آخر بالاترین امتیازو دارن تا قسمت سوم دیدم همچین برام جذاب نبود یخورده سرد شدم به سریال.طراحیش درسته فوق العادس ولی با داستان و شخصیتاش اونقد ارتباط برقرار نکردم.دنیاشم بنظر جذاب میاد ولی یخورده گنگه طبیعتا تو سه قسمت. میدونم با سه قسمت نمیشه قضاوت کرد ولی احساس میکنم یخورده زیادی اورریت شده.

این سریال خودش پریکوئل هست دیگه بک استوری نداره
من تو عمرم لیگ بازی نکردم ولی داستانشو کامل فهمیدم.

فکر نمی‌کنم دوران کمدی طلایی (حالا کاری به این نداریم که کمدی طلایی اصلا یعنی چی؟) تموم شده باشه. ولی قطعا داره کمیاب‌تر و کمیاب‌تر می‌شه. همین الان هم داریم امثال داگ استنهوپ و لویی سی کی رو. متتها لبه‌ی شهرت تیزتر از اون حرفا بوده که نویسنده‌های it's always رو عوض نکنه. همین چند شب پیش که داشتم پادکستشون رو گوش می‌دادم، وقتی شنیدم دارن از ساخت یه سری اپیزودای قدیمی‌شون ابراز پشیمونی می‌کنن، متوجه شدم که نباید امیدی به این فصل داشته باشم.
دلم برای اون اپیزودایی که صرفا راجع به پنج‌ آدم خارج از عرف بود تنگ شده. این شخصیتا دیگه برای خودشون هویتی ندارن و منم امیدی به بهبود سریال ندارم. غم انگیزه ولی واقعیت همینه دیگه.
خب خوشبختانه اشتباه می‌کردم و اپیزود سوم عالی و به قول اونوریا "classic sunny" بود! :دی

دوستان این سریال جدید لئوناردو چطوریه؟ خبر تمدید یا کنسلیش اومده؟
اصلا کسی دیده و ارزش دیدن داره؟
سریال قبلیش قشنگ بود ولی فصل اخرش رسما خراب کرد

• Sad
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or