TV Center

استایل گرافیکی Arcane شناسنامه بازی های Riot هست. من والورانت رو یه کمی بازی کردم و یه چیزهایی از لیگ هم دیدم. رنگ و اون استایل گرافیکی و اون محیط فانتزی قشنگ از جنس ریشه های این دو تا بازی هست و جای تحسین داره که چقدر خوب تونستن به انیمیشن منتقلشون کنند. از اون طرف Dota: Dragon's Blood اصلا اینطوری نیست و زیبایی بصری خاصی نداره.در مقابل ارکین که هیچی حرفی برای گفتن نداره. بنظر من با دیدن آرکین میتونید بفهمید که Valve سر انیمیشن دوتا چه اشتباهی مرتکب شد و چقدر بهتر میتونست عمل کنه. من با دیدن ارکین فقط افسوس میخورم که انیمیشن دوتا هم میتونست به اندازه ارکین قوی باشه ولی حیف. من از دوتا البته بدم نیومد و مدت ها منتظر این بودم که بالاخره یه انیمیشنی فیلمی ازش دربیارن منتها با دیدن ارکین و موفقیتی که به دست اورد دوست داشتم که این اتفاق برای دوتا هم میوفتاد.
حالا با دیدن ارکین امیدوارم که برای والورانت هم برنامه داشته باشند.
در کنار اینا خیلی دوس دارم برای Apex Legends هم سریال بسازن!

در کنار اینا خیلی دوس دارم برای Apex Legends هم سریال بسازن!
دقیقا هر اپیزود از Arcane میبینم با خودم میگم چی میشه Respawn ـم به فکر بیوفته یک زمانی :D
اونا هم آرت استایل مختص خودشونو دارن که میشه تو تریلرا دید، یونیورس جالبی هم بین تایتان فال و ایپکس درست کردن و با کامیک و تریلرا این دنیا رو هی گسترش میدن، مشخصه تیمشون شدیدا علاقه مندن به نویسندگی و ساخت یونیورس تا اینکه فقط یک بازی آنلاین بکش بکش بسازن، خیلی خوب میشه اگه یک سریال چند قسمتی بسازن براش (البته اگه بتونن با همین کیفیت تولید کنن) قطعا روی آینده تایتان فال و ایپکس خیلی تاثیر گذار میشه.

• Like
Reactions: EL-BARTO and prop
من LoL اصلا بازی نکردم اما دیروز کل ۹ قسمت arcane یکجا دیدم. :D انیمیشن خاص و خوشگلش، موسیقی های فوق العادش، داستان خوب، شخصیت هایی که واقعا بهشون اهمیت میدی و... در کل عالی بود. الانم یه پلی لیست ساختم از آهنگاییش که دوست داشتم دارم گوش میدم:D این LoL چه lore خوبی دارن شخصیت هاش، چند سال هم پیش هم تو یوتیوب یه ویدیو دیدم lamb and wolf بود فک کنم، اونم یادمه خیلی حال کردم باش بعداً فهمدیم که این یکی از شخصیتا LoL بوده:D

دوستان عزیز

سریال The 100 با کتابش خیلی فرق داره؟پایان کتاب و سریال یکی هست؟
تازه سریال رو تموم کردم و میخوام بدونم ارزش داره سمت کتابش هم رفت

اپیزود اول فصل جدید it's always sunny رو دیدم و باورم نمی‌شه که سیتکام محبوبم به همچین آشغالی تبدیل شده باشه!
باز دم curb گرم که حداقل یواش افت کرده با فصل جدیدش. اینا که رسما آفتوبه گرفتن به سر تا پای سریال!

• Like
Reactions: Alkazar
اپیزود اول فصل جدید it's always sunny رو دیدم و باورم نمی‌شه که سیتکام محبوبم به همچین آشغالی تبدیل شده باشه!
باز دم curb گرم که حداقل یواش افت کرده با فصل جدیدش. اینا که رسما آفتوبه گرفتن به سر تا پای سریال!
دوران طلایی کمدی بنظرم تموم شد چند سال پیش، دنیا خیلی پاستوریزه شده دیگه، چپ نگاه یکی کنی کنسلت میکنن.
اپیزودای قدیمی سانی رو نگاه میکنی با همه چی شوخی میکنه یکی از دلایلی که خیلی این سریالو دوس داشتمم همین بود الان اینطوری شده :| یا Family Guy ـو با اینکه ندیدم اما کلیپاشو رو یوتیوب میبینم بعضی از کلیپای قدیمیش تصورشم سخته بتونه اجازه پخش بگیره رو تلویزیونای الان.
قسمت دومش جالب نبود زیاد، البته بازم امیدوارم جلوتر خوب بشه حداقل در حد فصل قبلی باشه، از آدمایی که پشت این سریالن انتظارم خیلی بیشتره.

دوران طلایی کمدی بنظرم تموم شد چند سال پیش، دنیا خیلی پاستوریزه شده دیگه، چپ نگاه یکی کنی کنسلت میکنن.
اپیزودای قدیمی سانی رو نگاه میکنی با همه چی شوخی میکنه یکی از دلایلی که خیلی این سریالو دوس داشتمم همین بود الان اینطوری شده :| یا Family Guy ـو با اینکه ندیدم اما کلیپاشو رو یوتیوب میبینم بعضی از کلیپای قدیمیش تصورشم سخته بتونه اجازه پخش بگیره رو تلویزیونای الان.
قسمت دومش جالب نبود زیاد، البته بازم امیدوارم جلوتر خوب بشه حداقل در حد فصل قبلی باشه، از آدمایی که پشت این سریالن انتظارم خیلی بیشتره.
فکر نمی‌کنم دوران کمدی طلایی (حالا کاری به این نداریم که کمدی طلایی اصلا یعنی چی؟) تموم شده باشه. ولی قطعا داره کمیاب‌تر و کمیاب‌تر می‌شه. همین الان هم داریم امثال داگ استنهوپ و لویی سی کی رو. متتها لبه‌ی شهرت تیزتر از اون حرفا بوده که نویسنده‌های it's always رو عوض نکنه. همین چند شب پیش که داشتم پادکستشون رو گوش می‌دادم، وقتی شنیدم دارن از ساخت یه سری اپیزودای قدیمی‌شون ابراز پشیمونی می‌کنن، متوجه شدم که نباید امیدی به این فصل داشته باشم.
دلم برای اون اپیزودایی که صرفا راجع به پنج‌ آدم خارج از عرف بود تنگ شده. این شخصیتا دیگه برای خودشون هویتی ندارن و منم امیدی به بهبود سریال ندارم. غم انگیزه ولی واقعیت همینه دیگه.

• Like
Reactions: majidred2011
فکر نمی‌کنم دوران کمدی طلایی (حالا کاری به این نداریم که کمدی طلایی اصلا یعنی چی؟) تموم شده باشه. ولی قطعا داره کمیاب‌تر و کمیاب‌تر می‌شه. همین الان هم داریم امثال داگ استنهوپ و لویی سی کی رو. متتها لبه‌ی شهرت تیزتر از اون حرفا بوده که نویسنده‌های it's always رو عوض نکنه. همین چند شب پیش که داشتم پادکستشون رو گوش می‌دادم، وقتی شنیدم دارن از ساخت یه سری اپیزودای قدیمی‌شون ابراز پشیمونی می‌کنن، متوجه شدم که نباید امیدی به این فصل داشته باشم.
دلم برای اون اپیزودایی که صرفا راجع به پنج‌ آدم خارج از عرف بود تنگ شده. این شخصیتا دیگه برای خودشون هویتی ندارن و منم امیدی به بهبود سریال ندارم. غم انگیزه ولی واقعیت همینه دیگه.
دوران طلایی بیشتر منظورم همین آزاد بودن دست نویسنده ها تو ساختن جوک در مورد چیزای مختلف هست که همونطور که میگی هنوز استثنا وجود داره اما اینکه هی کمتر و کمتر میشن غیر قابل انکاره، من الان وقتی میشینم کمدیای 10-15 سال پیشو میبینم واقعا تفاوت محسوسه حتی همین Rick and morty که جدید محسوب میشه هم قشنگ میشه روند پاستوریزه شدن رو توش دید.
این خارج از عرف بودن کاراکترا بنظرم با همین استانداردای الانشونم قابل اجراس، نمونش فصل پیش چند تا اپیزود کلاسیک بنظرم داشتیم که حس اپیزودای قدیمی رو میداد برام اما این فصل جدید به غیر از موضوع چرتی که انتخاب کردن (حداقل این اپیزودای اول) نویسندگیشم بصورت کلی جالب نبوده، دیالوگا و رفتار شخصیتا مثل قدیم احمقانه و خنده دار نیست، با اینکه منم انتظار ندارم هیچ وقت مثل قدیم جاه طلبانه بشه اما اینا همونایی هستن که چند تا از بهترین اپیزودای کمدی که دیدمو نوشتن دیگه حداقل باید بتونن سریالو در یک سطح خوب نگه دارن حالا شده تو همین چارچوبی که درست کردن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mehdi Cage

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or