TV Center

Arcane یه جوری خوب بود که دیگه دست و دلم نمیره Dota بازی کنم.
منم دقیقا همچین حسی دارم اصن حالم از شخصیت های دوتا الان بهم میخوره :D
سریال دوتا هم ساخته بودن ولی اینقدر مزخرف بود! اصلا معلوم نبود از کجای داستان بازی شروع کردن و دنیاشون از کجا بوجود اومده بود و... فقط چنتا شخصیت میرانا و دراگون و اینوکر نشون دادن که بازم اصلا شخصیت پردازی خوبی روشون نداشتن.
Arcane چرا بیشتر در موردش حرف زده نمیشه اینجا :D
سه قسمت دیدم یکی از با کیفیت ترین چیزایی هست که تو تی وی میشه دید، همه چیزش به کنار آرت استایلش شاهکاره واقعا، دنیاشم واسه منی که LoL بازی نمیکنم هم تو این سه قسمت شدیدا جذاب بوده.
خیلی سریع و عالی بیننده رو غرق در دنیا و کاراکتر های خودش میکنه.
واقعا منم فکر میکردم بیشتر در موردش اینجا که فروم گیم هست صحبت بشه ولی جالبیشم اینکه از وقتی اومده بود من اولین نفری بودم توی تاپیک کناری امتیاز براش نوشت تعجب کردم که بقیه چرا هیچ واکنشی نسبت بهش نداشتن.

Arcane چرا بیشتر در موردش حرف زده نمیشه اینجا :D
سه قسمت دیدم یکی از با کیفیت ترین چیزایی هست که تو تی وی میشه دید، همه چیزش به کنار آرت استایلش شاهکاره واقعا، دنیاشم واسه منی که LoL بازی نمیکنم هم تو این سه قسمت شدیدا جذاب بوده.

منم دقیقا همچین حسی دارم اصن حالم از شخصیت های دوتا الان بهم میخوره :D
سریال دوتا هم ساخته بودن ولی اینقدر مزخرف بود! اصلا معلوم نبود از کجای داستان بازی شروع کردن و دنیاشون از کجا بوجود اومده بود و... فقط چنتا شخصیت میرانا و دراگون و اینوکر نشون دادن که بازم اصلا شخصیت پردازی خوبی روشون نداشتن.

خیلی سریع و عالی بیننده رو غرق در دنیا و کاراکتر های خودش میکنه.
واقعا منم فکر میکردم بیشتر در موردش اینجا که فروم گیم هست صحبت بشه ولی جالبیشم اینکه از وقتی اومده بود من اولین نفری بودم توی تاپیک کناری امتیاز براش نوشت تعجب کردم که بقیه چرا هیچ واکنشی نسبت بهش نداشتن.
چون تاپیک بغلی (Anime & Animation) در موردش حرف زدیم!:D

حالا خوبه؟ فکر کنم از روی مانگا ساخته شده.

سریال خوبیه؛ منو یاد شاهکار دیوید فینچر یعنی فیلم «هفت» میندازه!

تنها نکته منفیش تا به الان، جلوه های ویژه بشدت ضعیف سریاله.

ولی داستانش و روایتشو خیلی دوس دارم.

الان که یه جستجو کردم و فهمیدم که سریال براساس یه سری کمیک های دیجیتالی با همین نام ساخته شده که در اصل بهش میگن Webtoon.

سریال خوبیه؛ منو یاد شاهکار دیوید فینچر یعنی فیلم «هفت» میندازه!

تنها نکته منفیش تا به الان، جلوه های ویژه بشدت ضعیف سریاله.

ولی داستانش و روایتشو خیلی دوس دارم.

الان که یه جستجو کردم و فهمیدم که سریال براساس یه سری کمیک های دیجیتالی با همین نام ساخته شده که در اصل بهش میگن Webtoon.
سوژه ی داستانش رو خوندم جالب بود ولی نمره ی IMDB خیلی پایین بود.
تا اندازه ی 6.8 انتظارم رو بیارم پایین موقع دیدنش یا نمره ی پایینش دلیل دیگه ای داره؟

• Like
Reactions: Jill-Valentine
دوستان نظرتون درباره The Crown چیه؟ :D
من به شدت بهش علاقه‌مند شدم، کلا از اتفاقات تاریخی خیلی خوشم میاد. تیم بازیگری فوق العاده‌ای هم داره!

استایل گرافیکی Arcane شناسنامه بازی های Riot هست. من والورانت رو یه کمی بازی کردم و یه چیزهایی از لیگ هم دیدم. رنگ و اون استایل گرافیکی و اون محیط فانتزی قشنگ از جنس ریشه های این دو تا بازی هست و جای تحسین داره که چقدر خوب تونستن به انیمیشن منتقلشون کنند. از اون طرف Dota: Dragon's Blood اصلا اینطوری نیست و زیبایی بصری خاصی نداره.در مقابل ارکین که هیچی حرفی برای گفتن نداره. بنظر من با دیدن آرکین میتونید بفهمید که Valve سر انیمیشن دوتا چه اشتباهی مرتکب شد و چقدر بهتر میتونست عمل کنه. من با دیدن ارکین فقط افسوس میخورم که انیمیشن دوتا هم میتونست به اندازه ارکین قوی باشه ولی حیف. من از دوتا البته بدم نیومد و مدت ها منتظر این بودم که بالاخره یه انیمیشنی فیلمی ازش دربیارن منتها با دیدن ارکین و موفقیتی که به دست اورد دوست داشتم که این اتفاق برای دوتا هم میوفتاد.
حالا با دیدن ارکین امیدوارم که برای والورانت هم برنامه داشته باشند.

اتفاقی چشمم خورد به اسم این تاپیک که گوشه سمت چپ انجمن اومده بود، عجب جاییه اینجا! عالیه!
یه 10 صفحه ایی خوندم چشمم خورد به نظر یکی از دوستان که گفته بود OFFICE رو به صورت رندوم طور قسمتهای باحالشو نگاه کرده... قلبم درد گرف! نکن آقا! این سریال زندگیه منه! از اول قشنگ بشین تا اخر فصل7 نگا کن تموم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or