والا طرفدارای کتاب زیاد از سریال خوششون نیومده بود.این Wheel of time رو کسی دیده؟ امتیازش بالا نیست ولی خب میدونم کتاب کتاب خیلی خفنیه. سریالش رو کسی نظری داره چطوریاس؟
والا طرفدارای کتاب زیاد از سریال خوششون نیومده بود.این Wheel of time رو کسی دیده؟ امتیازش بالا نیست ولی خب میدونم کتاب کتاب خیلی خفنیه. سریالش رو کسی نظری داره چطوریاس؟
بنظرم کتاب کلا زیباتر بوده اینا انگار کتابو رو دور تند گذاشتن ولی بازم بنظرم سریال سرگرم کننده هست قسمت سومش جذاب بود.ولی بازم آدم حرص میخوره کلی اتفاقات جالبو سرسری رد میکنن.این Wheel of time رو کسی دیده؟ امتیازش بالا نیست ولی خب میدونم کتاب کتاب خیلی خفنیه. سریالش رو کسی نظری داره چطوریاس؟
من در کل راضی بودم، همینکه خرابکاری نکردن واقعا امیدوارکنندست.این Wheel of time رو کسی دیده؟ امتیازش بالا نیست ولی خب میدونم کتاب کتاب خیلی خفنیه. سریالش رو کسی نظری داره چطوریاس؟
برای من اخیرا banshee همچین سریالی بود . البته خب باید مراقب باشید جلوی کسی نبینید . ولی سریال جذابی بود و بعد شروع کردنش پشت سر هم نشستم به دیدنش . طولانی هم نیست اگه ندیدید پیشنهاد میشهدوستان بعد از جویدن پشت سر هم سه فصل narcos colombia الان بی سریال موندم.چی پیشنهاد میدید جوری باشه که ادم بخواد پشت سر هم همه قسمتاشو بجوه؟(narcos mexico رو پیشنهاد ندید چون دیگه فعلا حسش نیست)
فصل اول terrorدوستان بعد از جویدن پشت سر هم سه فصل narcos colombia الان بی سریال موندم.چی پیشنهاد میدید جوری باشه که ادم بخواد پشت سر هم همه قسمتاشو بجوه؟(narcos mexico رو پیشنهاد ندید چون دیگه فعلا حسش نیست)
دوستان بعد از جویدن پشت سر هم سه فصل narcos colombia الان بی سریال موندم.چی پیشنهاد میدید جوری باشه که ادم بخواد پشت سر هم همه قسمتاشو بجوه؟(narcos mexico رو پیشنهاد ندید چون دیگه فعلا حسش نیست)
Mr. Inbetweenدوستان بعد از جویدن پشت سر هم سه فصل narcos colombia الان بی سریال موندم.چی پیشنهاد میدید جوری باشه که ادم بخواد پشت سر هم همه قسمتاشو بجوه؟(narcos mexico رو پیشنهاد ندید چون دیگه فعلا حسش نیست)
mr رو هم جویدم .عجب سریالی بود خدایی.Mr. Inbetween
والا اطفاقا دوست دارم ببینم ولی میخوام از این قضایا یه مدت فاصله بگیرم چون ناجوانمردانه پشت هم ۳ فصل کلومبیا رو دیدماشتباهی میکنی که بقیه کردن.
Unpopular Opinion: Narcos Mexico is better than Narcos Original
barry تازه دیدم عالیه تایم کوتاهی داره و تا الان 2 فصل اومده اصلا خسته کننده نمیشه کمدی خوبی دارهدوستان بعد از جویدن پشت سر هم سه فصل narcos colombia الان بی سریال موندم.چی پیشنهاد میدید جوری باشه که ادم بخواد پشت سر هم همه قسمتاشو بجوه؟(narcos mexico رو پیشنهاد ندید چون دیگه فعلا حسش نیست)
دوتا ژانر متفاوت پیشنهاد میدمmr رو هم جویدم .عجب سریالی بود خدایی.
والا اطفاقا دوست دارم ببینم ولی میخوام از این قضایا یه مدت فاصله بگیرم چون ناجوانمردانه پشت هم ۳ فصل کلومبیا رو دیدم
ممنونم.arcane رو انقدر تعریف شنیدم وسوسه شدم.کلی با معرفی شما و دوستان فعلا سریال دارم دیگه فعلا.ممنوندوتا ژانر متفاوت پیشنهاد میدم
یکی Arcane که انیمیشن هست و کلا 9 قسمته.
دومی the Innocent هست که اونم کلا 8 قسمته ژانر جنایی رازآلود داره و به نظرم که خیلی خفن بود.