TeTration TeT کاربر سایت Nov 16, 2021 #31,322 نوشته شده توسط \\|NIMA|////: این Arcane رو کسی دیده؟ خوبه؟ بیشتر... عالیه توی یونیورس لیگ آو لجندز اتفاق میفته و شدیدا خوش ساخته جدا از آرت استایل باحالش، ساندترک های شدیدا خفنی هم داره Reactions: abouzar337 and \\|NIMA|////
نوشته شده توسط \\|NIMA|////: این Arcane رو کسی دیده؟ خوبه؟ بیشتر... عالیه توی یونیورس لیگ آو لجندز اتفاق میفته و شدیدا خوش ساخته جدا از آرت استایل باحالش، ساندترک های شدیدا خفنی هم داره
\\|NIMA|//// The provocateur کاربر سایت Nov 16, 2021 #31,323 نوشته شده توسط TeTration: عالیه توی یونیورس لیگ آو لجندز اتفاق میفته و شدیدا خوش ساخته جدا از آرت استایل باحالش، ساندترک های شدیدا خفنی هم داره بیشتر... برا منی که LOL بازی نکردم چطور؟ چون نمیدونم LOL چقدر LORE داره... Reactions: TeTration
نوشته شده توسط TeTration: عالیه توی یونیورس لیگ آو لجندز اتفاق میفته و شدیدا خوش ساخته جدا از آرت استایل باحالش، ساندترک های شدیدا خفنی هم داره بیشتر... برا منی که LOL بازی نکردم چطور؟ چون نمیدونم LOL چقدر LORE داره...
TeTration TeT کاربر سایت Nov 16, 2021 #31,324 نوشته شده توسط \\|NIMA|////: برا منی که LOL بازی نکردم چطور؟ چون نمیدونم LOL چقدر LORE داره... بیشتر... منم بازی نکردم مشکلی نداره کامل متوجه میشی حتی اگر هیچی از بازیش ندونی Reactions: \\|NIMA|////
نوشته شده توسط \\|NIMA|////: برا منی که LOL بازی نکردم چطور؟ چون نمیدونم LOL چقدر LORE داره... بیشتر... منم بازی نکردم مشکلی نداره کامل متوجه میشی حتی اگر هیچی از بازیش ندونی
m.d.makan کاربر فعال Nov 16, 2021 #31,325 نوشته شده توسط Origami 2008: سریال ZeroZeroZero فصل دوم داره یا نه؟ بیشتر... تو مایه های نارکوس در مور قاچاق مواد هست. روایتش هم جالبه، ۳تا داستان بطور موازی گفته میشه. اگه نارکوس دوست داشتی اینهم ببین. فکر کنم فصل دومش جایی دیدم که تمدید شده، الان درست حضور ذهن ندارم. Reactions: kamyy
نوشته شده توسط Origami 2008: سریال ZeroZeroZero فصل دوم داره یا نه؟ بیشتر... تو مایه های نارکوس در مور قاچاق مواد هست. روایتش هم جالبه، ۳تا داستان بطور موازی گفته میشه. اگه نارکوس دوست داشتی اینهم ببین. فکر کنم فصل دومش جایی دیدم که تمدید شده، الان درست حضور ذهن ندارم.
Origami 2008 عضو تحریریه Nov 16, 2021 #31,326 نوشته شده توسط m.d.makan: تو مایه های نارکوس در مور قاچاق مواد هست. روایتش هم جالبه، ۳تا داستان بطور موازی گفته میشه. اگه نارکوس دوست داشتی اینهم ببین. فکر کنم فصل دومش جایی دیدم که تمدید شده، الان درست حضور ذهن ندارم. بیشتر... بخاطر همین شبه نارکوس بودنش میخوام ببینم. فصل دوم هم نداشته باشه چه بهتر! Reactions: ..Preacher.. and m.d.makan
نوشته شده توسط m.d.makan: تو مایه های نارکوس در مور قاچاق مواد هست. روایتش هم جالبه، ۳تا داستان بطور موازی گفته میشه. اگه نارکوس دوست داشتی اینهم ببین. فکر کنم فصل دومش جایی دیدم که تمدید شده، الان درست حضور ذهن ندارم. بیشتر... بخاطر همین شبه نارکوس بودنش میخوام ببینم. فصل دوم هم نداشته باشه چه بهتر!
hooman1995 کاربر سایت Nov 18, 2021 #31,327 نوشته شده توسط kamyy: از فصل آخر سریال Gomorrah چه خبر ؟ چرا پخش نمی شود ؟ بیشتر... آقا فصل آخر شروع شد؛ چه شروعی هم شد. مثل همیشه هم هفتهای دو قسمت پخش میشه. Reactions: سگ Naughty, kamyy and RohFa
نوشته شده توسط kamyy: از فصل آخر سریال Gomorrah چه خبر ؟ چرا پخش نمی شود ؟ بیشتر... آقا فصل آخر شروع شد؛ چه شروعی هم شد. مثل همیشه هم هفتهای دو قسمت پخش میشه.
kamyy کاربر سایت Nov 19, 2021 #31,328 نوشته شده توسط hooman1995: آقا فصل آخر شروع شد؛ چه شروعی هم شد. مثل همیشه هم هفتهای دو قسمت پخش میشه. بیشتر... یک سایت رایگان بگو که دانلود کنم . ممنون (تورنت نباشه //// سریال های غیر آمریکایی سخت پیدا می شود )
نوشته شده توسط hooman1995: آقا فصل آخر شروع شد؛ چه شروعی هم شد. مثل همیشه هم هفتهای دو قسمت پخش میشه. بیشتر... یک سایت رایگان بگو که دانلود کنم . ممنون (تورنت نباشه //// سریال های غیر آمریکایی سخت پیدا می شود )
kamyy کاربر سایت Nov 19, 2021 #31,329 سریال Vis a Vis پیشنهاد می کنم . بسیار زیبا هست . اسپانیایی زبان . فوق العاده . درباره زندان زنان و داستان های داخلش هست . تمام هم شده
سریال Vis a Vis پیشنهاد می کنم . بسیار زیبا هست . اسپانیایی زبان . فوق العاده . درباره زندان زنان و داستان های داخلش هست . تمام هم شده
hooman1995 کاربر سایت Nov 19, 2021 #31,330 نوشته شده توسط kamyy: یک سایت رایگان بگو که دانلود کنم . ممنون (تورنت نباشه //// سریال های غیر آمریکایی سخت پیدا می شود ) بیشتر... سریالهای اروپایی معمولاً موقع پخش اصلاً گیر نمیان؛ اگر هم بیان، با حجم بالا و توی همون تورنت. ولی اگه شما هم مثل من میونهای با تورنت نداری، از اینجا بگیر Reactions: kamyy and barneysawyer
نوشته شده توسط kamyy: یک سایت رایگان بگو که دانلود کنم . ممنون (تورنت نباشه //// سریال های غیر آمریکایی سخت پیدا می شود ) بیشتر... سریالهای اروپایی معمولاً موقع پخش اصلاً گیر نمیان؛ اگر هم بیان، با حجم بالا و توی همون تورنت. ولی اگه شما هم مثل من میونهای با تورنت نداری، از اینجا بگیر
Jill-Valentine By hiding you show your true nature coward Loyal Member Nov 19, 2021 #31,334 لینک های سریال کره ای Hellbound هم در دسترس قرار گرفت. حاجیمون یان سنگ هو کارگردانشه! کارگردان قسمت اول Train to Busan و همچنین ادامه اش. Reactions: Irisviel Ackerman, hitman68, Arima Kishou and 1 other person
لینک های سریال کره ای Hellbound هم در دسترس قرار گرفت. حاجیمون یان سنگ هو کارگردانشه! کارگردان قسمت اول Train to Busan و همچنین ادامه اش.
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن Nov 20, 2021 #31,335 دوستان میشه چندتا سریال تو سبک و سیاق Scenes from a marriage معرفی کنید.