bayern_vahid
Loyal Member
یه چیزی تو مایه های the wire هست ولی با اکشن خیلی بیشترتو مایه های چه سریالیه؟ منظورم نسخه اصلی هست نه مکزیک، مثل Ozark هست؟ چون این خیلی کند بود و اکشن کمی هم داشت.
یه چیزی تو مایه های the wire هست ولی با اکشن خیلی بیشترتو مایه های چه سریالیه؟ منظورم نسخه اصلی هست نه مکزیک، مثل Ozark هست؟ چون این خیلی کند بود و اکشن کمی هم داشت.
بین the wire و این narcos کدوم رو شروع کنم اقا؟یه چیزی تو مایه های the wire هست ولی با اکشن خیلی بیشتر
Narcos داستانش مشخصه و روایت تقریبا سریعی داره و ازوناییه که میشه پشت سر هم دید.بین the wire و این narcos کدوم رو شروع کنم اقا؟
ممنونم.برای مقایسه نگفتم راستش.فقط دنبال یه سریالم شروع کنم الان چندوقته این دوتا تو ذهنمه کدوم رو شروع کنم.پس فکر کنم the wire رو اول شروع کنمNarcos داستانش مشخصه و روایت تقریبا سریعی داره و ازوناییه که میشه پشت سر هم دید.
اگه هم درام باز هستی حاضری بشینی پای یک سریال که به همه چیز دید عمیق داره the wire ـو ببین.
حالا نمیدونم چرا باید مقایسه بشن با هم اصلا، ولی ارزش معنوی که The Wire داره اصلا قابل مقایسه نیست
خیلی خوب بود، ببین.کسی دکستر ندیده؟
خوب بوده قسمت اول؟
خلاصه بگم اگر دنبال درام هستی the wireبین the wire و این narcos کدوم رو شروع کنم اقا؟
خیلی خوب بود، ببین.
خیلی عجیب بود بعد سال ها دکستر دیدم واقعا حال داد نوستالوژی بود.این خواهرش یادمه یه فصلی یه حرکتای ناجوری با هم میکردن.منتها یادم نیست آخر سر خواهر ناتنی دکستر بود؟؟؟
تا جایی که یادم میاد نه حرکتی نمی زدن . یعنی سریال اومد از طریق یک روان شناس این موضوعات رو مطرح کنه ولی دیدن بر خلاف چیزی که فکر می کنن گندش در میاد و ایده ی خوبی نیست سریع جمعش کردن رفت
ممنون و اینکه خواهر ناتنی اش نبود؟اومدن هریسون هم جالبه.احتمال داره بیماری پدرش رو داشته باشه چون یادمه قدیم تو بچگی انگار یه حرکت های خشنی کرده بود که dexter بهش شک کرد البته فکر کنم بعدش اطمینان پیدا کرد که بچه اش نرماله ولی خوب دستشون بازه.