TV Center

با تنفر شدید از سینمای شرق(به جا مانده از جومونگ و خاندان لعینش!) اسکویید گیم رو دیدم فوق العاده بود بعد با با پیشنهاد دوستان سریال mouse کره رو هم دیدم 20 قسمت پشت سر هم... باید اعتراف کنم بعد از حضرت DARK اینطوری مخم نپاشیده بود تو دیوار... اصلا یه طوری شده الان فیلم های هالیوودی رو نمیتونم تحمل کنم داستان آبکی با چند تا CG عالی و چارتا سوپر استار و خود فیلم که تاثیرش یک دقیقه بعد از پایان از بین میره فک میکنم میکنم ما از لحاظ فرهنگی و انسانی با دوستان شرقی نزدیکی روحی بیشتری داریم خلاصه بعد از این سریال mouse خیلی تو کفم لطفا اگه چیزی خفنی از این سینمای کره دیدید(ترجیجا جدید باشه) توصیه کنید
اگه سینمایی هاش ندیدی.
این چندتا که الان به ذهنم میرسه رو ببین:

Wailing سبک ترسناک روانشناختی (این دوبله فارسیش هم حتی خوبه)
I Saw the Devil جنایی قاتل سریالی و...
Extreme Job کمدی ، این هم دوبلش خیلی خوبه :))

بعد از دیدن این فیلمهای همه پسند ایمان بیشتری میاری و میری تو فکر که چرا تا حالا سمتش نرفته بودی.
اگه چیزی خفنی از این سینمای کره دیدید(ترجیجا جدید باشه) توصیه کنید
اتفاقا قدیم ترهاش بهترن، خودت حتما میری دنبالش.
مخصوصا فیلم های 2000 به بعد، خیلی فیلم خوب و موفق داره، در هر سبکی که بخوای.

آخرین ویرایش:
با تنفر شدید از سینمای شرق(به جا مانده از جومونگ و خاندان لعینش!) اسکویید گیم رو دیدم فوق العاده بود بعد با با پیشنهاد دوستان سریال mouse کره رو هم دیدم 20 قسمت پشت سر هم... باید اعتراف کنم بعد از حضرت DARK اینطوری مخم نپاشیده بود تو دیوار... اصلا یه طوری شده الان فیلم های هالیوودی رو نمیتونم تحمل کنم داستان آبکی با چند تا CG عالی و چارتا سوپر استار و خود فیلم که تاثیرش یک دقیقه بعد از پایان از بین میره فک میکنم میکنم ما از لحاظ فرهنگی و انسانی با دوستان شرقی نزدیکی روحی بیشتری داریم خلاصه بعد از این سریال mouse خیلی تو کفم لطفا اگه چیزی خفنی از این سینمای کره دیدید(ترجیجا جدید باشه) توصیه کنید
من شدیدا the Veil رو پیشنهاد میکنم.
فیلم هم
Oldboy
New world

اگه سینمایی هاش ندیدی.

exit job کمدی ، این هم دوبلش خیلی خوبه :))

بعد از دیدن این فیلمهای همه پسند ایمان بیشتری میاری و میری تو فکر که چرا تا حالا سمتش نرفته بودی.

به جز exit job اونا رو دیدم مخصوصا اون wailing خیلی پشم ریزون بود بیشتر اینجا منظورم سریالاشون بود که اگه خفن میشناسی معرفی کن به نظر میرسه کره ایی ها تو توییست و رازآلودی نامبر وانن

• Like
Reactions: masoud101
کنم ما از لحاظ فرهنگی و انسانی با دوستان شرقی نزدیکی روحی بیشتری داریم خلاصه بعد از این سریال mouse خیلی تو کفم لطفا اگه چیزی خفنی از این سینمای کره دیدید(ترجیجا جدید باشه) توصیه کنید
داداش سریالای کره ای هم ژانرای زیادی دارن هم خوب و بد زیاد دارن تو خودشون من بیشتر سریالای رومنس دیدم و سراغ سریالای کاراگاهیشون نرفتم هیچ وقت هر چند خیلی تو این ژانر سریال دارن بهترین کار اینه که خودت بری بگردی مثلا بزنی تو گوگل best korean series یا best mysteri korean series و بعد سریالایی که برات اورد رو دونه دونه بری ببینی تو چه ژانری هستن و داستانشون چیه و از هر کدوم خوشت اومد دانلود کنی با توجه به این که از دو تا سریال جدی کره ای خوشت اومده و منم زیاد سراغ این جور سریالا نرفتم و نمیرم همون squid game قبل از این که معروف بشه من دیدمش ولی باهاش حال نکردم و کنار گذاشتمش و هنوزم ندیدمش ولی یه سریال جدی دیدم و خیلی خوشم اومد و خیلی هم خوب بود و نتفلیکس هم هزینه ساختشو داده بود فکر کنم باهاش حال کنی سریال my name همچنین سریالای vinchenzo و Extracurricular و hotel del luna هم توصیه میکنم فقط حواست باشه این دو تا اخری پایانای غمگینی دارن و پایان بازن و فعلا از فصل دومشون خبری نشده و احتمالا هم نمیشه در اینده

اگه سینمایی هاش ندیدی.

exit job کمدی ، این هم دوبلش خیلی خوبه :))

داداش من هر چی میگردم این فیلمه exit job رو پیدا نمیکنم فکر کنم اسمشو اشتباه گفتی میشه دقیق بگی چه فیلمیه کمدیه بشینم ببینم ممنون میشم

داداش من هر چی میگردم این فیلمه exit job رو پیدا نمیکنم فکر کنم اسمشو اشتباه گفتی میشه دقیق بگی چه فیلمیه کمدیه بشینم ببینم ممنون میشم
درست میگی اسمش Extreme Job بود :D
اینو با چند نفر ببین، دوبله هم ببین.
یک سرچ کوچیک بزنی دوبله بدون سانسورش رایگان هست.

لعنتی کره ای ها واقعا تو درست کردن موقعیت خنده دار رو دست ندارن.

اعتراف میکنم به خاطر زیرنویس بد فصل دوم دکستر ... کلا شیفت دلتش کردم
اعتراف میکنم به خاطر زیرنویس بد قسمت دوم و سوم پرودیگال سان ... همچنان هست تو آرشیوم ولی سراغش نرفتم
اعتراف میکنم به خاطر کند پیش رفتن داستان سریال اوزارک، اونم از وسط فصل دوم شیفت دلت کردم

اگر کتکم نمیزنید بگم که فصل دوم سریال گیسو رو هم تا قسمت 20 دیدم اینقدر از بازی بی محتوای رضا گلزار که فقط دستاشو میزاشت رو صورتش و تاسف میخورد بدم اومد و رومانس مسخره سریال که اونم ندیدم چی شد آخرش شیفت دلتش کردم

ولی خب از قورباغه و زخم کاری خیلی خوشم اومد

---

میخوام Narcos رو شروع کنم و امیدوارم معتاد به کوکائین و اینا نشم چون پیکی بلایندرز که بد بلایی سر ما درآورد :))

آقا نمیدونم بخاطر نوستالژیه یا دلتنگی یا چی اما این فصل دکستر شدیدا حال میده :D هی میگم صبر کنم همه اپیزودا بیاد پشت سر هم ببینم از آخر هر هفته دو ساعت از ریلیز نگذشته دیدم دیگه :-"
با اینکه فضاش کلا تغییر کرده اما همون حس قدیم زمان اوجشو میده امیدوارم خراب نکنن سیزنو.

آقا نمیدونم بخاطر نوستالژیه یا دلتنگی یا چی اما این فصل دکستر شدیدا حال میده :D هی میگم صبر کنم همه اپیزودا بیاد پشت سر هم ببینم از آخر هر هفته دو ساعت از ریلیز نگذشته دیدم دیگه :-"
با اینکه فضاش کلا تغییر کرده اما همون حس قدیم زمان اوجشو میده امیدوارم خراب نکنن سیزنو.
دقیقا منم حس شما رو دارم. زمان دانشجویی یادمه یه حس انتقام نسبت به کسی داشتم و تو گوگل سرچ کردم و سریال دکستر اومد و ۲ فصلشم پخش شده بود‌ هر قسمت رو میدیدم بجز ۲ فصل پایانی روحم جلا پیدا میکرد.الان هم صدا و قیافه دکستر رو میبینم و میل به کشتنش و صحنه سازیاشو میبینم جلا پیدا میکنم😆
پ.ن : دلم هانیبال جدید که خوش ساخت هم باشه میخواد.:((

آخرین ویرایش:
حالا شما میگی نوستالژی ، اما برادر من فصلهای قبل ندیده بود، روزی که قسمت جدیدش میاد از وقتی میزنه رو دانلود تا زمانی که پلی کنه ، تا بناگوش نیشش باز :D
واقعا خیلی خوب ساختن که بیننده جدید هم اینطور جذب میکنه.

View attachment d9149b52695505e321ffac3f16f2009639595962-720p.mp4همان‌طور که جیسون شرایبر، بازیگر نقش مستر چیف در سریال هیلو (Halo) قول داده بود، در ساعات پایانی دیشب شاهد انتشار نخستین تیزر تریلر از این سریال بودیم که در آن مستر چیف لباس مشهور خود را به تن دارد و بعد کلاهش را روی سر می‌گذارد.

به‌نظر می‌رسد این تیزر چند ساعت زودتر و به اشتباه در یکی از تبلیغات فیسبوک منتشر شده بود. با این حال، مایکروسافت کمی بعد آن را به صورت رسمی و به عنوان بخشی از جشن ۲۰ سالگی ایکس باکس به اشتراک گذاشت.

علاوه بر نگاهی کوتاه به مستر چیف، در نقطه‌ای از تیزر ما می‌توانیم صدای کورتانا را بشنویم که می‌گوید «سلام، مستر چیف». در پایان نیز یک بار دیگر تایید می‌شود که سریال هیلو قرار است جایی در ۲۰۲۲ از طریق پارامونت پلاس پخش گردد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or