TV Center

منتظر نقد Dune از حضرت استاد نباشید باز هم همگی غافلگیر شدیم..
میدونم هدفت خنده و شوخی بود، ولی به خدا ارزش نداره.
به جوونیت رحم کن و از این پستها نزار :D
برا خنده هم پیگیرش نباش.
حتی یک عدد ویو کمتر به این همزنهایِ مغلطه کنِ همه چیز دون برسه خودش ثواب داره.

سلام دوستان
من سریال the office رو کلا به ترتیب ندیدم از اول و این چندوقت میگشتم تو نت و بهترین اپیزود هاش رو که پیشنهاد میکردن رو دیدم.و فکر کنم حدود ۱۵ یا ۲۰ قسمت دیدم و این قسمت ها بیشتری هاش واقعا خنده دار بود.ایا لازمه کلا بشینم همه اپیزودهاش رو ببینم؟یا چکیده اپیزود های قشنگش همین ۲۰ تاس؟

• Like
Reactions: SiminSecret
سلام دوستان
من سریال the office رو کلا به ترتیب ندیدم از اول و این چندوقت میگشتم تو نت و بهترین اپیزود هاش رو که پیشنهاد میکردن رو دیدم.و فکر کنم حدود ۱۵ یا ۲۰ قسمت دیدم و این قسمت ها بیشتری هاش واقعا خنده دار بود.ایا لازمه کلا بشینم همه اپیزودهاش رو ببینم؟یا چکیده اپیزود های قشنگش همین ۲۰ تاس؟
به منم معرفی کن داداش.

برای اینکه اسپم نشه: ساخت سریال Heels شبکه Starz برای فصل دوم تایید شد😍

به منم معرفی کن داداش.

برای اینکه اسپم نشه: ساخت سریال Heels شبکه Starz برای فصل دوم تایید شد😍
اقا من اینارو الان تو لیست گوشیم داشتم که دیدم.ترتیب خیلی قاطیه ولی ابدا ابهامی چیزی وارد نکرد و کلی خندیدم.شخصیت اصلیش خیلی خندس :D
S02 3,6,21,11,22
S03 9,10,13,20
S06 10
S04 01,13
S05 2
S07 17

• Like
Reactions: SiminSecret
خب قسمت اول فصل جدید دکستر هم اومد . شروع سریال خوب بود البته در کل کمی قابل پیشبینی بود و بعضی جاهاش به نظر یکهویی می اومد ولی در کل خوب و امیدوار کننده است . امیدوارم که خاطره فصول آخر رو بشوره ببره . دیدن دوباره سلطان دکستر مورگان لذت بخشه .

من فصل هشت رو کامل نگاه نکردم و الان می‌خوام فصل جدید دکسترو ببینم ...چیزی رو از دست دادم و باید فصل هشت رو ببینم یا که نه بیام فصل جدید رو ببینم؟

چیزی به عنوان پشم نمیزاره این narcos mexico!
سلام..
روی چه حساب؟ کل سری؟ 30 قسمت؟؟

پ.ن: برای اینکه اشتباه برداشت نشه: دوست دارم بدونم برای چی اینجوری فکر میکنین با توجه به اینکه من کاملا با شما مخالم:-?

Origami 2008

اقا کلا اشتباه شد...من متن کامنت شما رو اشتباه خوندم..در واقع بر عکس فکر کردم..ینی به این صورت که:
نمیزاره ==> نمی ارزه
خوانده شد... عذر میخوام :D :">:">:">

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Origami 2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or