nihilnigritude
کاربر سایت
برای اولین بار با خودم گفتم کاش یکی برام اسپویلش میکرد اینطوری از بار این شیت شویی که دیدم کم میشداسپویل نکنید دیگه
برای اولین بار با خودم گفتم کاش یکی برام اسپویلش میکرد اینطوری از بار این شیت شویی که دیدم کم میشداسپویل نکنید دیگه
یعنی برای کارگردان و تک تک عواملش متاسفم.یه فصل دیگه بعد سال ها ساخته که روح و روان و خاطرات و همرو بگند بکشه.ضربه روحی خوردم خدایی.پسر دکستر از اول تو مخم بود آخرم که با همون بچه دماغو سریالو بگند کشیدن.تا قسمت ۹ دلم خوش بود که شروع خوبی برای برگردوندن دوباره سریال ساختن.واقعا سناریو مازوخیسمی ساختن.نمیدونم خواستن از طرفدارا انتقام بگیرن یا چیه قضیه.بدجور گند زدن.بدجوووووووووووور.امیدوارم یه ترند شخمی راه بندازن طرفدارا سر این گندی که زدن.فایده نداره آخه...
احتمال زیاد بی پدرا این فصل رو ساختن دکستر رو بکشن تا یه شروع جدید با پسر احمقش در آینده راه بندازن و بچاپن به اسم دکستر
من همون اوایل که هریسون اومد بی خیالش شدم و دیگه ندیدم چون حس میزدم دکستر کشته میشه.
حدسم درست بود؟؟؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
اخه خدایا کی این ایده های قسمتای اخرو میده به اینااین بنظرم فاجعه بار تر از اندینگ قبلی بود.اونجا لااقل با صحنه آخرش امید داشتیم ادامه پیدا کنه بعدا درستش کنن.اینجا یجوری گند زدن که راه برگشتی نیست.منو بگو کلی فک کردم اینا برا فصلای بعدی چیکار میخوان بکنن.آخه این همه هزینه کنی بیای ادامه بسازی برا یه سریالی و اخر همون فصل بکشی شخصیت اصلیرو؟