TV Center

شبکۀ Sky بعد از موفقیت Gomorra سراغ اقتباس از یکی دیگه از کتاب‌های روبرتو ساویانو با عنوان ZeroZeroZero رفت که باز هم کار باکیفیتی شد.
اگه به مافیا، مواد مخدر و در کل آثار توی مایه‌های Gomorra ،Suburra ،Narcos ،McMafia ،Sicario و... علاقه دارید، حتماً «صفرصفرصفر» رو ببینید.

این رو دیده بودید؟ :D

137141

این اپیزود چیزی شبیه اپیزود Box Cutter بریکینگ بد بود. عوض کردن لباساشون به لباس های عجیب هم شبیه همان اپیزود که والتر و جسی پس از خون مال شدن لباس هایشان، لباسی های به ظاهر Thrift Shop خریدند (البته رفرنسی هم به پالپ فیکشن داشت). به نظرم کیم برگ برنده BCS هست و در سکانس پایانی چیزی از او دیدم که حتی از اسکایلر هم بهتر بود.

• Like
Reactions: sajjad++
دوستان سریال اعتیاد آور از سال 2005 تا الان چی پیشنهاد میکنید؟(غیر از معروف ها)
ازونایی که یک قسمتش رو ببینه دیگه سخت بشه از پاش بلند شد :D
MacGyver رو کسی دیده؟ چطور با اینکه امتیازاتش پایینه هنوز کنسل نشده؟
سریال های با امیتاز بالا زرتی کنسل میشن این همچنان بعد 4 فصل با قدرت به کار ادامه میده :D
غیر از اونایی که معمولا مشهور هستن،
The Americans
News room
رو حتما ببین.

اولی اینقد فیلمنامه قدرتمند و داستان بدون پلات هول و شخصیت پردازی های عمیقی داره که منو یاد برکینگ بد میندازه.
دومی هم یه سریال متفاوت و جالب و کمتر دیده شده از ارن سورکینه که یکی از بهترین فیلمنامه نویس های هالیوود تو ۱۰ سال اخیر بوده به نظرم. ۳ فصل هم هست فقط.

• Love
Reactions: mahdi-xbox
سلام
فصل دو Money Heist یه نسخه 6 قسمتی داره یه 9 قسمتی. فرقشون چیه؟
6 قسمتی مال شبکه کابلی 9 قسمتی مال نتفلیکس که اگه اشتباه نکنم فقط Runtime هر قسمت توشون فرق داره نتفلیکس قسمت هاش چند دقیقه کوتاه تره واسه همین قسمت های بیشتری داره

• Like
Reactions: Blood Brothers
کسی سریال Heroes رو دیده؟
قسمت اولش رو الان دیدم خیلی خوشم اومد ولی عمده نظرات نشون میده که فقط دوفصل اولش خوبه و فصل های بعدی ضعیف و ضعیف تر میشه! حتی یه ادامه هم خواستن براش بسازن که کنسل شد.

فصل اولش واقعا باحال و سرگرم کنندس ولی از فصل دوم به صورت کامل میره تو در و دیوار و هیچ منطقی پشتش نیس.کلا نبینی بهتره به نظرم

• Like
فصل اولش واقعا باحال و سرگرم کنندس ولی از فصل دوم به صورت کامل میره تو در و دیوار و هیچ منطقی پشتش نیس.کلا نبینی بهتره به نظرم
نمیشه تا آخر فصل دو که خوبه نگاش کنم و آخرش رو "پایان باز" درنظر بگیرم؟
flashforward چطوره؟ اینقدری جذاب هست که بشه یه بار تجربش کرد؟

سایت های دانلود فیلم چرا دانلود نمیکنن ؟ مشکل پیدا کردن ؟ من BCS S05 E09 رو میخوام دانلود کنم از هیجا نمیشه ، الان رفتم از تورنت زدم دانلود . :/

داشتیم دنبال Damien Chazelle (لالالند) تو آسمونا میگشتیم همین دور و برا پیداش کردیم :x

خودش کارگردانیش کرده فقط وظیفه نویسندگی توسط یـ نفر دیگست جالبه تو سبک موسیقی جاز هم هستش دقیقا مثل La La Land درام موزیکال خلاصه برا 8 May دریابیدش :-bd

نمیشه تا آخر فصل دو که خوبه نگاش کنم و آخرش رو "پایان باز" درنظر بگیرم؟
flashforward چطوره؟ اینقدری جذاب هست که بشه یه بار تجربش کرد؟
من به نظرم همون فصل یک کفایت میکنه
فصل دوم رو شروع کنی از همون قسمت اول متوجه فاجعه بودن قضیه میشی
FF رو هم ندیدم من چون بعد یک فصل یا دو فصل کنسل شد.
میدونم قدیمیه و احتمالا دیدی ولی اگه یک درصد LOST رو ندیدی بشین ببین (حداقل سه چهار فصل اولش وحشتناک خوبه) بخاطر سای فای و میستری که گفتی

• Like
Mystery و Sic-Fi
من تو این قرنطینه سریال The Expanse رو دیدم به نظرم سریال خوبیه.از رو کتاب هم ساخته میشه و کتاب آخر و دهمش امسال میاد و اگر کنسل نشه احتمالا 6 فصل دیگه باید براش بسازن.از کارهای مفید آمازون همین ادامه دادن این سریال بود بعد کنسل شدنش به وسیله Syfy.تنها ایراد سریال همینه که خیلی تا آخرش مونده و هر سال باید منتظر تمدیدش بود.خودم واسه همین شروع نمیکردم سریال رو ولی فکر کنم آمازون ادامه بده و دیگه کنسل نشه.
شروع سریال یکم کند اتفاق میفته و خودم هم نزدیک بود دراپش کنم ولی کم کم جون میگیره.یک فصل باید بهش فرصت بدی.تا الان واسه من خیلی شبیه GOT بوده سریال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or