hooman1995
کاربر سایت
غیر از اونایی که معمولا مشهور هستن،دوستان سریال اعتیاد آور از سال 2005 تا الان چی پیشنهاد میکنید؟(غیر از معروف ها)
ازونایی که یک قسمتش رو ببینه دیگه سخت بشه از پاش بلند شد
MacGyver رو کسی دیده؟ چطور با اینکه امتیازاتش پایینه هنوز کنسل نشده؟
سریال های با امیتاز بالا زرتی کنسل میشن این همچنان بعد 4 فصل با قدرت به کار ادامه میده
در روند داستان فرقی نداره 9 قسمتی جزئیات بیشتری دارهسلام
فصل دو Money Heist یه نسخه 6 قسمتی داره یه 9 قسمتی. فرقشون چیه؟
6 قسمتی مال شبکه کابلی 9 قسمتی مال نتفلیکس که اگه اشتباه نکنم فقط Runtime هر قسمت توشون فرق داره نتفلیکس قسمت هاش چند دقیقه کوتاه تره واسه همین قسمت های بیشتری دارهسلام
فصل دو Money Heist یه نسخه 6 قسمتی داره یه 9 قسمتی. فرقشون چیه؟
کسی سریال Heroes رو دیده؟
قسمت اولش رو الان دیدم خیلی خوشم اومد ولی عمده نظرات نشون میده که فقط دوفصل اولش خوبه و فصل های بعدی ضعیف و ضعیف تر میشه! حتی یه ادامه هم خواستن براش بسازن که کنسل شد.
نمیشه تا آخر فصل دو که خوبه نگاش کنم و آخرش رو "پایان باز" درنظر بگیرم؟فصل اولش واقعا باحال و سرگرم کنندس ولی از فصل دوم به صورت کامل میره تو در و دیوار و هیچ منطقی پشتش نیس.کلا نبینی بهتره به نظرم
نمیشه تا آخر فصل دو که خوبه نگاش کنم و آخرش رو "پایان باز" درنظر بگیرم؟
flashforward چطوره؟ اینقدری جذاب هست که بشه یه بار تجربش کرد؟
من به نظرم همون فصل یک کفایت میکنهنمیشه تا آخر فصل دو که خوبه نگاش کنم و آخرش رو "پایان باز" درنظر بگیرم؟
flashforward چطوره؟ اینقدری جذاب هست که بشه یه بار تجربش کرد؟
من تو این قرنطینه سریال The Expanse رو دیدم به نظرم سریال خوبیه.از رو کتاب هم ساخته میشه و کتاب آخر و دهمش امسال میاد و اگر کنسل نشه احتمالا 6 فصل دیگه باید براش بسازن.از کارهای مفید آمازون همین ادامه دادن این سریال بود بعد کنسل شدنش به وسیله Syfy.تنها ایراد سریال همینه که خیلی تا آخرش مونده و هر سال باید منتظر تمدیدش بود.خودم واسه همین شروع نمیکردم سریال رو ولی فکر کنم آمازون ادامه بده و دیگه کنسل نشه.Mystery و Sic-Fi