دوستان من آخرین سریال تاپ و لول بالا تو سبک Mystery و Sic-Fi که دیدم فکر کنم حدود هفت سال پیش اونم فرینج بود! اونایی که این سریال رو دیدن متوجه منظور من میشن.
سریال تو این سبکُ حالُ هوا چی رو پیشنهاد میدین که قشنک کشش دیدن هم داشته باشه؟
دنبال سریال های مورد علاقم بودم ولی نمی دونستم به اونا چی میگن...
Mystery و Sic-Fi که گفتی دقیقا همون چیزیه که دنبالشم.
شاید شبیه ترین سریال به فرینج، سریال
X-Files باشه.
همین جا درمورد کیفیت سریال سوال کردم که جوابی نگرفتم، سریال بسیار طولانی هست شامل 12 فصل که از 1993 شروع شده و 2018 تموم شده! بازیگر نقش اولش اولین قسمت جوون بوده و آخرین قسمت پیرزن شد
فکر کنم همین خانم و خروجش از سریال باعث شد که شبکه فاکس برنامه ای برای ادامه سریال نداشته باشه.
سریال
Under the Dome که بر اساس رمانی با همین اسم نوشته استفن کینگ ساخته شده و درمورد یه گنبد مرموزی هست که دور یه شهری قرار میگیره و ارتباط اون شهر با بیرون رو قطع میکنه.
باید گفت که این سریال بعد سه فصل کنسل شد و آخرش هم بنظرمن ناتموم میشه و سوالات بی جواب بسیار زیادی رو دست بیننده میمونه( نمیدونم پایان قطعی مورد نظر سازنده ها بوده و خواستن سرتهش رو هم بیارن یا اینکه به معنای واقعی نیمه تموم مونده)...هرچند میشه از همون سه فصل لذت برد و آخر سریال رو هم اصغر فرهادی طور درنظر گرفت!
..................
the society که قبلا هم درموردش گفتم آمیخته ی نوجوانانه از Under the Dome و
The Leftovers هست، یک فصلش منتشر شده و طبق داده های گوگل فصل دوم هم در تاریخی نامعین در سال جاری میلادی قراره منتشر بشه ( که احتمالا بخاطر کرونا تاخیر داشته باشه).
تا اونجایی که من دیدم زیرنویس فارسی که براش اومده بود چندان جالب نبود.
...............
سریال
Timeless که اخیرا دیدم و تو پست های قبلی ـم خیلی بهش اشاره کردم تو ژانر سفر درزمان هست. سریال دوفصل داره که برای دومین بار و آخرین بار توسط استودیو سونی و شبکه nbc کنسل شد منتها دوتا قسمت پایانی براش ساختن که بنظر من خیلی خوب جمع شد.
برای کسی که مقداری با تاریخ آمریکا آشنایی داشته باشه یا اینکه کلا تاریخ براش جالب باشه میتونه سریال سرگرم کننده ای باشه درغیر این صورت احتمال اینکه ازش خوشت بیاد پایینه!
تیکه های فان هم کم نداره!
یه ریکپ از فصل اول تو ابتدای فصل دوم هست با آهنگ Believers خیلی قشنگه
برخلاف من که فکر میکنم داستان چندان قوی نداشت و بعضی جاها داستان خیلی غیر منطقی میشد نمره گوجه ای خیلی خوب و متای خوب داره، شاید بخاطر اینکه فمینیسم و بلک لایو مترز و غیره درش بیداد میکنه!
از لحاظ زیرنویس تا قسمت 8 فصل دوم(فکر کنم) قابل قبوله ولی تو قسمت های باقی مونده زیرنویس فاجعه آمیز میشه.
.............
westworld وست ورد(یعنی ل تلفظ نمیشه؟) معرف حضور حتما باید باشه، سای فای و میستری تو همین سریال خلاصه میشه! تاپیکش تو همین بخش هست منتها اسپویل اونجا آزاده.
.........
مینی سریال
The Lost Room که شامل 3 قسمته که کمتر بهش پرداخته شده و شاید از لحاظ رازآلود بودن بتونه خواسته هات رو برآورده کنه.